Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(malaizija @ 2008 06 19, 19:30)
Sveikutes, noriu jusu paklausti, kur rasti gydytoja Petrauska, prisiskaiciau, cia labai daug geru atsiliepimu apie ji. Mano nestumas mazdaug 3-4 sav. cia as taip galvoju, o gal ir daugiau. Reikia uzsiregistruoti pas gydytoja. As lankausi Nemuno poliklinikoje, bet ten manau nalabai yra geru gydytoju, na cia tik mano nuomone g.gif

Petrauską rasi Respublikos gatvės klinikoje, na dar gimdykloje- jis ten vedėjas
Papildyta:
QUOTE(ccikas @ 2008 06 19, 19:52)
Na, man Paskoniene turejo atlikti planine cezario operacija (nesitariant), tai gal ir gimdymus priima.  4u.gif

Dėkui tau už atsakymą. Žinau, kad jai lygiu nėra darant cezario operaciją.
Atsakyti
o kaip jums gydytojas Bagurskas g.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau, pas gydytoja Matuliene, ziuresim kaip bus. Jei bus kas neaisku eisiu pas Petrauskus konsultuotis, nes dabar tai ten eiles ir atostogu iseina, tai negaliu laukti kelis menesius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 04 09, 17:55)
30 lt - paprasta, tik tiek, kad salia taves nieko neguldo
40 lt, guli vien, ir salia tualetas yra
50 lt - guli viena, atskiras fotelis vyrui, tv, saldytuvas, virdulys, wc ir dušas  4u.gif

norejau paklaust tu kurios jau gymde ar tokios kainos vis dar tebera ir ar galima tokia palata uzsakyti???
Atsakyti
QUOTE(kaip @ 2008 06 19, 15:25)
Sveikos, Ar dar Paškonienė priiminėja gimdymus? Gal kam teko gimdyti prie Jos?

Nežinau, gal čia tik mano bloga nuomonė apie ją g.gif bet kai laukiausi ir buvo gresiantis, tai davėm pinigėlius, kad padėtų kiek gali, o ji paimė pinigus, ir iškėlė iš skyriaus pasakiusi, kad jau nieko negalima padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 06 27, 18:55)
norejau paklaust tu kurios jau gymde ar tokios kainos vis dar tebera ir ar galima tokia palata uzsakyti???

Yra ir galima uzsisakyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 06 28, 20:26)
Nežinau, gal čia tik mano bloga nuomonė apie ją g.gif  bet kai laukiausi ir buvo gresiantis, tai davėm pinigėlius, kad padėtų kiek gali, o ji paimė pinigus, ir iškėlė iš skyriaus pasakiusi, kad jau nieko negalima padaryti doh.gif

O tai gali buti ir taip, kad duosi pinigus, o į gimdymą ir neateis...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaip @ 2008 07 05, 15:12)
O tai gali buti ir taip, kad duosi pinigus, o į gimdymą ir neateis...? g.gif

Pinigai duodami po gimdymo
Atsakyti

užsisakyti iš anksto negali. Kai gimdysi, paklausk akušerės ar yra laisvu - tada ir galėsi paprašyti tos palatos.
Atsakyti
gal yra tokių mamyčių, kurios darėsi epidūrą? kaip susitarėte?.. g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na skaiciau skaiciau as jusu temute...beveik viska perskaiciau... supratau tiek: kiek zmoniu, tiek nuomoniu... kas veinam gerai, tas kitam - nelabai...
gal yra mamyciu, gimdziusiu panevezyje dvynukus, ar net trynukus? as laukiuosi dvynuku ir nezinau, pas ka kreiptis.siuo metu gyvename Birzuose, bet cia GN uzdare, tai lieka pasvalys... bet pasvaly nera inkubatoriu (dvyniams ju dazniausiai prireikia)... tai man iki panevezio nuo namu apie 90 km... tai jau ir kaunas nebe toli gaunas. patarkit ka daryt...

cia apie koki miesta kalbate???
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2008 07 15, 09:30)
siuo metu gyvename Birzuose, bet cia GN uzdare, tai lieka pasvalys... bet pasvaly nera inkubatoriu (dvyniams ju dazniausiai prireikia)... tai man iki panevezio nuo namu apie 90 km... tai jau ir kaunas nebe  toli gaunas. patarkit ka daryt...
cia apie koki miesta kalbate???

Pati esu is Birzu ir gimdziau Panevezyje, tik ne dvynukus. Ir ten ne 90km, o apie 60km, na nebent esi is kokio kaimo, o ne is centro. Suspejau nuvaziuoti ir dar laiko buvo i marias net tada, kai jau buvo nebege vandenys(dar namuose jie nubego). Aisku, jei tik viskas gerai pas tave. Jei taip, tai nera ko nerimauti, suspesi nulekti, bet, dar karta sakau, jei viskas tvarkoje (nors pas mane ir nebuvo viskas ok smile.gif. O Pasvaliu as nepasitikiu...
Atsakyti