Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

aš abu vaikus gimdžiau Panevėžyje,dukrą pagimdžiau lengvai ir gana greitai,o sūnų sunkiai,pasikankinau 12 val,o po to operavo,nei vieną kartą nemokėjau gydytojam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

man terminas lygiai uz poros menesiu (taip rodo echo) lankausi pas Merki, tikrai puikus gydytojas lotuliukas.gif . Perskaiciau visa jusu temele, ir nusprendziau, kad visgi labiausia reikalinga "sava" akusere. Tik ka pasirinkti????? g.gif ir kaip tai padaryti?? Ar dar neperanksti??? Tiesiog pasiskambinti ir susitarti, ar susitikti????

Pirmas lialia, labai noriu kad mane gerai "TEN" sutvarkytu (jei kirptu ar plystu) ir kad pasirupintu, nes man ten viskas nauja ir nezinoma bus.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 03 10, 19:48)
Sveikos, na ne pirmą kart girdžiu, kad Abramavičienė šalta kaip ledas, ir pačiai tenka kiekviena mėn ta šaltumą pajusti. Atrodo tik jai pinigus kišk tada bus saldainiukas kiek vizito metu tenka nugirst kalbant ja telefonu pvz. "taip neturiu laiko aaaaaaaaaa jus už pinigus tai beabejo ateikt priimsiu" tonas pasikeičia 100%. Ir kiek lankausi pas ją visada ji bigom čiut ne greičiau greičiau kaip kokius gyvulius pravaryt. Suprantu tikrai daug pastoviai būna ten žmonių bet tai tu nors besilaukiančia apžiūrėk normaliai doh.gif

Na su pirmuoju neštumu aš taip pat vaikščiojau pas Abramavičienę, bet man taip pat nepatiko jos šaltumas. Bet manau kad čia yra jos tokia natūra super inteligente. Bet kai drauge papasakojo kad su viena paciente susitarė dėl cezario nes ji pasigulde ja i ligonine, o kai ta pacientę apžiūrėjo Paškonienė su Filimanavičiene tai jai pasake tau dar nešioti ir nešioti kas čia tau ta cezarį dabar numatė daryti, ir paleido iš ligonines dar iki šios dienos nepagimdė ta mamytė. O Abramavičienė po to iškart išvyko pailsėt i kelionę matyt litų reikėjo ir tiek.
Atsakyti
Sveikos mamytes,siuo metu lankausi pas Abramavicine,tai esu nusivylusi visiskai,kai ateinu pas ja i vizita,tai beveik viska turiu pasidaryt pati,ta prasme jei paklausiu apie kraujo tyrimus,tai paziuri,jei paprasau echo,tai israso siuntima,jei pasakau,kad skauda,tai iskart i ligonine nusiuncia(ir taip jau antrakart is eiles,zodziu,kas 2 sav.).Nori uzraso matavimus,o nori ir neiraso visai...na,tyliu apie jos prieziura(jei tai isvis galima prieziura pavadinti) unsure.gif Tai sakiau atkentesiu kiek dar cia to laiko liko,bet jau daugiau nei uz ka niekada pas ja nesilankysiu,ji akivaizdziai ignoruoja tas,kurios neturi is ko susimoketi jai papildomai... wacko.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2008 05 29, 21:17)
apžiūrėjo Paškonienė su Filimanavičiene tai jai pasake tau dar nešioti ir nešioti kas čia tau ta cezarį dabar numatė daryti, ir paleido iš ligonines dar iki šios dienos nepagimdė ta mamytė. O Abramavičienė po  to iškart išvyko pailsėt i kelionę matyt litų reikėjo ir tiek.

doh.gif .Na negaliu gun_rifle.gif pakęst tokio abejingumo . Kaip tokioms dar diplomus duoda????
Atsakyti
Laba diena. skaitau jusu mintis ir noreciau prisijungti, nes pati lankiausi pas Abromaviciene kai laukiausi, ji tikrai salto budo inteligente, bet savo darba tikrai ismano manau tik reikia klausti ir sakyti tiesiai sviesiai...smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat pas Abramaviciene vaikstom. Kai ja pazistu kitoj aplinkoj, tas saltumas netrukdo.Itariu, mes dar abi viena kita tyrinejam.Geda imti, o norisi...O ir liko 8 dienos iki pasimatytmo su lelyte. Koks skirtumas del jos. Ir buvom is viso gal 4 kartus, na gal 5.Mums nestumas ne liga,o normalus gyvenimas,tai visai patiko pas ja,pasiskambindavom ir pasitardavom,tuo paciu be vizitu apsieidavom
Man patiko jos konkretumas.Yra taip ir taip.Kitaip jau nebus.Ir viskas.
As manau, kad nuo likimo nepabegsi.Jei lemta lengvai nesioti zmoguti, tai taip ir bus.Joks gydytojas savo meilumu nepades,jei bus sunkus nestumas.Gal tiesiog atitiko pati natura musu, tai , jei reiktu, eiciau pas ja.
Atsakyti
Sveikos, Ar dar Paškonienė priiminėja gimdymus? Gal kam teko gimdyti prie Jos?
Atsakyti
Sveikutes, noriu jusu paklausti, kur rasti gydytoja Petrauska, prisiskaiciau, cia labai daug geru atsiliepimu apie ji. Mano nestumas mazdaug 3-4 sav. cia as taip galvoju, o gal ir daugiau. Reikia uzsiregistruoti pas gydytoja. As lankausi Nemuno poliklinikoje, bet ten manau nalabai yra geru gydytoju, na cia tik mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaip @ 2008 06 19, 14:25)
Sveikos, Ar dar Paškonienė priiminėja gimdymus? Gal kam teko gimdyti prie Jos?

Na, man Paskoniene turejo atlikti planine cezario operacija (nesitariant), tai gal ir gimdymus priima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malaizija @ 2008 06 19, 19:30)
Sveikutes, noriu jusu paklausti, kur rasti gydytoja Petrauska, prisiskaiciau, cia labai daug geru atsiliepimu apie ji. Mano nestumas mazdaug 3-4 sav. cia as taip galvoju, o gal ir daugiau. Reikia uzsiregistruoti pas gydytoja. As lankausi Nemuno poliklinikoje, bet ten manau nalabai yra geru gydytoju, na cia tik mano nuomone g.gif

bijau pameluoti bet jei gerai prisimenu jis dirba respublikos g. netoli klevo kur salia vaistine yra tam paciam name seimos klinikoj. Bet jei ne atleiskit uz klaidinga info g.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 06 21, 08:35)
bijau pameluoti bet jei gerai prisimenu jis dirba respublikos g. netoli klevo kur salia vaistine yra tam paciam name seimos klinikoj. Bet jei ne atleiskit uz klaidinga info  g.gif

Aciu, uz info bandysiu ieskoti.
Atsakyti