Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

Sveikos, del epiduro tai man buvo taip:
Iki pat gimdymo nebuvau apsisprendusi noresiu epiduro ar ne (galvojau turiu dar 2 sav apsispresti, bet... ax.gif ). Kadangi gydytoja su kuria buvau susitarusi sirgo gripu (Paskeviciene), Petrauskas irgi, gimdziau prie Merkio. Nors jis garseja kaip naturalumo salininkas, bet kadangi mano kaklelis laaaaaaaaaabai ilgai ir sunkiai atsidarinejo, skatino, tai pats Merkys pasiule nusiskausminti, nors pries tai buvo sakes, kad tikrai pagimdysiu naturaliai blush2.gif . O pasiule kai nuo vandenu nutekejimo buvo praeje 10val, bet atsidare tebuvo 3cm. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 06 28, 17:05)
Taigi į gimdymo namus biggrin.gif . O telefoną rast yra daugybė būdų - 118, kad ir internete pasidomėjus nesunkiai rastum...

Būtinai taip ir padarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Agnusha,2007 06 20, 12:29]
merginos pasakykit, kada per gimdyma ir kaip issikviesti anesteziologa.. g.gif
[/quote]

As iskart susitariau su gydytoja,ji pasake kiek reiks duoti anesteziologui,ir pati ji surado ir iskviete.
[quote=ASTA79,2007 06 25, 14:53]
[quote=Agnusha,2007 06 25, 06:09]
na net nežinau, kai gimdžiau ir rėkiau iš skausmo kad darytu epidura, niekas nieko man nedarė, maža to, tarsi niekas nieko negirdėjo ko prašau. paskui tik supratau, matyt dėl to kad "nepatepiau", nors po gimdymo atsilyginau. O kas gali iškviesti anesteziologą ar pati akušerė, ar su gydytojos žinia? g.gif
[/quote
Na tai va,kad uz dyka epiduro bentjau pries 3m.nedare.Bent jau tada ligoniu kasos epiduro gimdyvems neapmokedavo g.gif (jei manes informatoriai neapgavo smile.gif )
Bent jau pats Petrauskas per paskaitą mamų mokyklėlėje pasakė, kad niekas nedarys epidūro, jei susigalvosi pačioj gimdykloj, šitą reikalą reikia pasiderinti iš anksto. Tik nepasakė kaip g.gif
[/quote]

Mums ir akusere per paskaita sake,kad reikia susitart.Bet tada visoms buvo aisku ka reiskia"susitarti",mes tada akuseres ir del kainos klausem,bet ji juk negalejo oficialiai to skelbti smile.gif .Bet ir neneige,kai mamytes tarpusavy diskutavo,kad 200lt.kainuoja.
[quote=seksimeske,2007 06 27, 11:15]
Na nezinau cia gal nuo daktarespriklauso ,nes man kai nuleido vandenis daktare is kart paklause kokia mano nuomone del nuskausminimo ,tad jei butu man jo prireikia tikrai buciau ji gavus nors ir savaitgalis buvo ir butu teke anestiziologa is kito skyriaus kviest rolleyes.gif
[/quote]
Bet turbut ne uz dyka?

Ir aplamai ar yra toks istatymas,kad gimdyvei uz epidura apmoketu ligoniu kasos????????????????????????
Atsakyti
na tai iš mamyčių pasisakymų supratau, kad kai tik tave gimdykloje apžiūri gydytoja su ja iš karto ir reikia tartis dėl epidūro, nes tokia durna situacija pas mane buvo, (gimdžiau prie Ovsianienės) tai ji ziurėdama į namo skausmus net neužsiminė apie nuskausminima, nors aš rekiau, kad darytų epidūrą. doh.gif dabar labai bijau antra kart pastoti vien dėl gimdymo skausmų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 07 14, 14:05)
na tai iš mamyčių pasisakymų supratau, kad kai tik tave gimdykloje apžiūri gydytoja su ja iš karto ir reikia tartis dėl epidūro, nes tokia durna situacija pas mane buvo, (gimdžiau prie Ovsianienės) tai ji ziurėdama į namo skausmus net neužsiminė apie nuskausminima, nors aš rekiau, kad darytų epidūrą. doh.gif dabar labai bijau antra kart pastoti vien dėl gimdymo skausmų verysad.gif

Butent taip ir yra!
Tai Tu nebijok,kitasyk jau zinosi,kad reikia susitart(nors tai ir zema,kad turim kazkam moketi pinigus,tartis,bet,kad taip ,deja,yra verysad.gif ).Man tai visas gimdymas sukelia tik gerus prisiminimus(mat visiems uz kiekviena "pajudinta pirsta"mokejom,tai visi ir sypsojosi,ir rupinosi).Bet 5paros pogimdyvinej palatoj sukelia siauba(mat niekam nebekaisiojom pinigeliu verysad.gif ),nors jau praejo daugiau nei 3m.Ten tik 1gera sesele papuole.Oi kaip baisu ten buvo,dar ir dabar verkt norisi verysad.gif doh.gif .Alantaite(berods tokia gyd.pavarde)pyko,kad jai nedaviau,zinojo,kad gimdyma priemusiai gydytojai mokejau(mat toji pasiliko pabaigt mane susiut),tai Alantaite ir suprato,kad ne uz dyka.Tik dar ligi siol nesuprantu kodel ji ir gimdykloj ir pogimdyvinej palatoj atsidure(turiu omeny-dirbo),gal,kad savaitgalis buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 17 liepos 2007 - 15:55
Labas mergaites. Noriu Jusu patarimo. Kaip ir sutareme su gydytoju del gimdymo, bet tiesa pasakius zinau, kad egzistuoja stavke 400lt, o cezaris 600-700lt, bet gal kas gimde prie Petrausko ir zino kiek tada???Buciau labai dekinga galit rasyti ir AZ 4u.gif
P.S. reikia gi finansais is anksto pasirupinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allelita @ 2007 07 20, 12:57)
Labas mergaites. Noriu Jusu patarimo. Kaip ir sutareme su gydytoju del gimdymo, bet tiesa pasakius zinau, kad egzistuoja stavke 400lt, o cezaris 600-700lt, bet gal kas gimde prie Petrausko ir zino kiek tada???Buciau labai dekinga galit rasyti ir AZ 4u.gif
P.S. reikia gi finansais is anksto pasirupinti  blush2.gif

Prieš 5 m. "stavkė" buvo 450 Lt. paprastas gimdymas. Tai kiek dabar?
Atsakyti
sveiki, mums terminas arteja ir beliko tik savaite lotuliukas.gif ir teisybe pasakius net nesitariau nei su kuom nei su gydytoja nei del nuskausminimo. kadangi mane priziurinti gydytoja iseina atsotogu tai kitu kaipa ir nepazystu tai net neisivaizduoju su kuom reiketu ir tartis doh.gif
o kai gerai pagalvoji tarkis nesitares vis tiek teks gimdyti niekas uz taves tai nepadarys ir vis tiek bus gydytojas kuris priims.
tiesa gydytojos sesele per paskaitele prasitare kad del nuskausminimo tik atvaziavusios i ligonine jau pradekite tartis saukite kad sumokesite kiek rekes nes kadangi patys gymdymo namai neturi anestezeologo ji privalo kviesti is kitu skyriu tai nelabai buna jie patenkinti kai juos trugdo uz dyka. ir dar tiesa pasake akd pas mus panevezyje nusipirkti cezario neimanoma nors idomu buti zinoti tiesa kiek gi jis vis del to kainuoja juk viskas turi savo kaina ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 07 20, 18:29)
Prieš 5 m. "stavkė" buvo 450 Lt. paprastas gimdymas. Tai kiek dabar?

....hmmm na stavkes turejo ir pasikeisti....Del to ir klausiu, o tai kai paduosi 400 lt gali likti nesuprastas smile.gif
Nors is kitos puses, jei viskas sklandziai praejo turetu pakakti???? Kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
O ka manote apie daktare Paskeviciene g.gif Ar teko susidurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 07 23, 13:23)
O ka manote apie daktare Paskeviciene g.gif Ar teko susidurti  g.gif

Aš, asmeniškai, tai neičiau, bet yra kam patinka ir labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 07 23, 13:31)
Aš, asmeniškai, tai neičiau, bet yra kam patinka ir labai wub.gif

Kazkokia keista jinai man pasirode g.gif
Dabar Respublikos klinikoje gal zinote kas ketvirtadieniais dirba? Kas Filimanaviciene vaduoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 23 liepos 2007 - 14:25