Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(Jaunutia @ 2008 03 14, 22:39)
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, ir kiekvieni daktarai skirtingi... as tikiuosi papulti i gera pamaina ir su ''sava'' akusere (bu labai bijau gimdymo...)

Aisku, jei pasakysiu nebijok - tu nenustosi bijoti, bet as su pirmu laaabai bijojau, kai kamciai pradejo eiti - niekam nesakiau, matyt tikejausi kad praeis tongue.gif , deja, gimdymas komplikavosi - gavau extra cezari verysad.gif , o sita vaikiuka tikrai norejau pati pagimdyti, kazkaip zinojau viduje ir tvirtai, kad bus viskas gerai, skaiciau tik apie sekmingus gimdymus, apie tokius posakius kaip jei gydytojas sako, kad pirma karta gimdancios visos plysta arba kerpa - ieskok kitos gimdymo istaigos, nes taip jau gamtos duota - vaikiukas turi islysti per "TEN", o jei jam pritruksta vietos - medikas ne laiku liepe stumti mirksiukas.gif . Zinojau apie visas galimas komplikacijas, nesekme pasibaigusius gimdymus - bet vijau tas mintis salin, stengiausi apie tai negalvoti. Manau pozityvus mastymas ir itaiga, nusiteikimas tikrai padeda. Man skaudejo per saremius laaaabai, kojos atsisake, tad gulejeu, padejo kvepavimas, o gimdymas tikrai buvo juokas - pirst ir viskas blush2.gif
Tikiu, tikrai papulsi ten kur bus viskas gerai - ir pamirsi greit, kas buvo nelabai gerai kai supsi maziuka ant ranku wub.gif
Atsakyti
Kriste2, negaliu nepaspaust letenos uz toki pozityvu mastyma, kurio taip daznai truksta thumbup.gif:

Ai, dar ka norejau pasakyti, kadangi mano gydytojas Janusauskas ir mes su juo taip maloniai karts nuo karto paplepam, as paskaiciusi apie jo ikainius pertraukiau ji per danti, kad bisk uzsikele vyras. Ir zinot, ka jis man atsake del tokios kainos biggrin.gif Ogi, kad jei yra tokiu durnu, lai moka, nes jis nemato is viso jokio reikalo kviestis savo gydytoja i gimdyma ir ypac Panevezyje, kai taip puikiai dirba personalas ir taip apsokinejamos visos gimdyves, nes tokia gymdymo namu politika. O jei kazkam taip norisi paislaidauti, tai lai is sirdies, tsakant biggrin.gif Aisku ne visu toks poziuris, bet as labai su juo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 15 kovo 2008 - 08:35
QUOTE(lietutis @ 2008 03 15, 09:30)
Kriste2, negaliu nepaspaust letenos uz toki pozityvu mastyma, kurio taip daznai truksta thumbup.gif:

Ai, dar ka norejau pasakyti, kadangi mano gydytojas Janusauskas ir mes su juo taip maloniai karts nuo karto paplepam, as paskaiciusi apie jo ikainius pertraukiau ji per danti, kad bisk uzsikele vyras. Ir zinot, ka jis man atsake del tokios kainos biggrin.gif Ogi, kad jei yra tokiu durnu, lai moka, nes jis nemato is viso jokio reikalo kviestis savo gydytoja i gimdyma ir ypac Panevezyje, kai taip puikiai dirba personalas ir taip apsokinejamos visos gimdyves, nes tokia gymdymo namu politika. O jei kazkam taip norisi paislaidauti, tai lai is sirdies, tsakant biggrin.gif Aisku ne visu toks poziuris, bet as labai su juo sutinku drinks_cheers.gif

Pilnai sutinku, juk mokesi ar ne - pagimdyti paciai teks vistiek unsure.gif , o jie jei duodi, aisku ima, jei ne - nemanau kad blogiau aptarnauja, aisku, pasitaiko komplikaciju, bet tikrai manau nepriklauso nuo to davei ir kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 03 14, 21:51)
Aisku, jei pasakysiu nebijok - tu nenustosi bijoti, bet as su pirmu laaabai bijojau, kai kamciai pradejo eiti - niekam nesakiau, matyt tikejausi kad praeis tongue.gif , deja, gimdymas komplikavosi - gavau extra cezari verysad.gif , o sita vaikiuka tikrai norejau pati pagimdyti, kazkaip zinojau viduje ir tvirtai, kad bus viskas gerai, skaiciau tik apie sekmingus gimdymus, apie tokius posakius kaip jei gydytojas sako, kad pirma karta gimdancios visos plysta arba kerpa - ieskok kitos gimdymo istaigos, nes taip jau gamtos duota - vaikiukas turi islysti per "TEN", o jei jam pritruksta vietos - medikas ne laiku liepe stumti mirksiukas.gif . Zinojau apie visas galimas komplikacijas, nesekme pasibaigusius gimdymus - bet vijau tas mintis salin, stengiausi apie tai negalvoti. Manau pozityvus mastymas ir itaiga, nusiteikimas tikrai padeda. Man skaudejo per saremius laaaabai, kojos atsisake, tad gulejeu, padejo kvepavimas, o gimdymas tikrai buvo juokas - pirst ir viskas blush2.gif
Tikiu, tikrai papulsi ten kur bus viskas gerai - ir pamirsi greit, kas buvo nelabai gerai kai supsi maziuka ant ranku wub.gif

labai graziai pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2008 02 15, 18:12)
Mus gyde Tvarijonaviciene, tai labai maloni ir demesinga daktare buvo. 4u.gif  Taciau sesutes naujagimiu skyriuje tai  doh.gif Puse jau senai laikas i pensija, nes nebesupranta ka ir kaip daro, kitos zertvos kazkokios, o geru tik kelios buvo. Ina, Olga super, bet jos ir jaunos.Dar keliu vardu neprisimenu  blink.gif

Tvarijonavičienė puiki gydytoja,dėmesinga,kai vaikelis buvo 1a.,o aš 3a.visada ateidavo pasakydavo kas kaip,o paskui kai ir mane žemyn nukėlė,tai tik užkliuvo viena tokia trumpais plaukais grubi gyd. doh.gif ,ir viena seselė nematyta per 5 dienas, g.gif kai nakti budėjo atnešė vaistus vaikui vidurnakti kai jau miegojo,prikėlė ir dar puse vaistu išpylė doh.gif ,o kitos seselės geros buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 03 15, 08:30)
Ai, dar ka norejau pasakyti, kadangi mano gydytojas Janusauskas ir mes su juo taip maloniai karts nuo karto paplepam, as paskaiciusi apie jo ikainius pertraukiau ji per danti, kad bisk uzsikele vyras. Ir zinot, ka jis man atsake del tokios kainos biggrin.gif Ogi, kad jei yra tokiu durnu, lai moka, nes jis nemato is viso jokio reikalo kviestis savo gydytoja i gimdyma ir ypac Panevezyje, kai taip puikiai dirba personalas ir taip apsokinejamos visos gimdyves, nes tokia gymdymo namu politika. O jei kazkam taip norisi paislaidauti, tai lai is sirdies, tsakant biggrin.gif Aisku ne visu toks poziuris, bet as labai su juo sutinku

Geras thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba,

susibalamūtinau dėl akušerės Irmos. Galvojau susitart privačiai, bet išsigandau, kad žmogus jau "pagadintas" tongue.gif Gal tos kur mažiau gauna ar rečiau privačiai samdomos, mažiau ir reikalauja iš paciento, tiek atsilyginimo, tiek šiaip, elgesio atžvilgiu.... Taip norisi, kad žmogus savo darbą nuo dūšios, o ne nuo pinigų dirbtų, nes tas "nuo pinigų" man toks biški sintetinį poskonį įgauna, ko nekenčiu....
O tartis norėjau tik dėl to, kad bijau, kad pavasarį mūsų daug pabyrės ir tikrai gali susidaryti "konvejeris".
Galų gale tuomet lyg ir nesąžininga prieš kitas būtų mokėti tuo metu aptarnaujančiai akušerei, kad ji mažiau prižiūrėtų nemokėjusią ar mažiau davusią, o taip pat nenorėčiau ir atsidurti tos "nemokėjusios, nesitarusios, mažiau davusios" vietoje.

Bet kainos tai mane išgąsdino, na ir palepę mūsų gydytojai blink.gif
Gal keisti profesiją? Uždirba kaip kokios manekenės - kuo platesnė šypsena, tuo daugiau dry.gif Arba sakyčiau, kaip kokios elitinės prostitutės (-ai) - naktis- 1000Lt
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 03 23, 23:13)

Bet kainos tai mane išgąsdino, na ir palepę mūsų gydytojai blink.gif
Gal keisti profesiją? Uždirba kaip kokios manekenės - kuo platesnė šypsena, tuo daugiau dry.gif Arba sakyčiau, kaip kokios elitinės prostitutės (-ai) - naktis- 1000Lt

lotuliukas.gif
Atsakyti
1000 litų???????????????? doh.gif g.gif

Vajetau. Man būtinai reiks tartis, nes po kaklelio operacijos ir kieto rando kaklelyje pati nepaperėsiu, kaklelis nesiplės, lieka cezaris.

Tai 1000 lt ginei + akušerė + palata + budinčios visokios sesės ir broliai... blink.gif

Košmaras. Kas iš neseniai gimdžiusių atsiliepkit, ar tikrai tokios kainos? doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 03 31, 11:24)
Vajetau. Man būtinai reiks tartis, nes po kaklelio operacijos ir kieto rando kaklelyje pati nepaperėsiu, kaklelis nesiplės, lieka cezaris.

O iš kur tu čia taip įsitikinus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 03 31, 12:24)
1000 litų????????????????  doh.gif  g.gif

Tai 1000 lt ginei + akušerė + palata + budinčios visokios sesės ir broliai... blink.gif

Košmaras. Kas iš neseniai gimdžiusių atsiliepkit, ar tikrai tokios kainos? doctor.gif

Manau, kad jei jau tokios rimtos bedos pas tave - ar tu mokesi ar ne, ar pirksiesi ar samdysiesi ir tuo labiau nepriklausomai nuo kiek mokesi - cezari gausi ir viskas mirksiukas.gif , o del sumos, manau tai mitas, kas kiek nori, tas tiek duoda, jei nenori neduoda - ir tikrai nuosirdziai tuo netikiu kad prieziura kitokia blush2.gif . Pirmaji kai gimdziau - visi daktarai buvo "nupirkti" ir personalas ir t.t. - bet gimdymas komplikavosi ir baigesi cezariu, vaikas apluosintas ir ka - nieko, manau jei buciau nemokejus - butu buve kitaip schmoll.gif , su antru niekam nieko nedaviau - bet gimdyma tikrai prisimenu kaip palaima (gimdziau kitur nei pirma). Siaip priekaistu neturiu nei vienai, nei kitai istaigai - tiesiog taip nutiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 03 31, 12:24)

Tikrai tiek nemokėjom schmoll.gif
Atsakyti