Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

Nu as ir kiek zinau, jei daro cezari merginos duoda nuo 500 iki 600 lt. Cia susitarus su daktare mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Kiek zinau tariantis su gydytoju, kad atvyktu i gimdyma, tai jau praso 1000 Lt (ir ne tik Janusauskas), atseit uz maziau neapsimoka. O Petrauskienei irgi moka 500 Lt susitarus. Pati ji nepraso, bet nevisuomet susitarus atvyksta i gimdyma blink.gif O jei nesitarus su niekuo, tai atsidekojimui apie 500 Lt gydytojui, apie 100 Lt akuserei ir jei reikia 50 Lt anesteziologui. Tik tiek, kad jei pati gimdo ir viskas normaliai einasi, tai tada akuserei verciau mestelt daugiau g.gif, apie 200-300, o gydytojai savo nuoziura, bet jau irgi nmaziau nei 500 Lt, nes buna, kad tik nosi ikisa, o visa darba atlieka akusere. Tai tiek ziniu susirinkau pries gimdant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 01 28, 18:07)
Sveikos smile.gif . Kiek zinau tariantis su gydytoju, kad atvyktu i gimdyma, tai jau praso 1000 Lt (ir ne tik Janusauskas), atseit uz maziau neapsimoka. O Petrauskienei irgi moka 500 Lt susitarus. Pati ji nepraso, bet nevisuomet susitarus atvyksta i gimdyma blink.gif O jei nesitarus su niekuo, tai atsidekojimui apie 500 Lt gydytojui, apie 100 Lt akuserei ir jei reikia 50 Lt anesteziologui. Tik tiek, kad jei pati gimdo ir viskas normaliai einasi, tai tada akuserei verciau mestelt daugiau g.gif, apie 200-300, o gydytojai savo nuoziura, bet jau irgi nmaziau nei 500 Lt, nes buna, kad tik nosi ikisa, o visa darba atlieka akusere. Tai tiek ziniu susirinkau pries gimdant smile.gif

O kas dar apart Janušausko yra įvardinęs, kad ima po 1000Lt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 01 28, 21:56)
O kas dar apart Janušausko yra įvardinęs, kad ima po 1000Lt g.gif ?

Ivonaitis smile.gif pažįstu kam bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 01 28, 21:58)
Ivonaitis  smile.gif  pažįstu kam  bigsmile.gif  blush2.gif

Vuo blin blink.gif Nepigiai save vertina cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 01 28, 23:08)

drinks_cheers.gif Nu tikrai nepasikuklina.Aš daviau gydytojai 500 Lt. buvau susitarusi iš anksto, ir ji atvyko 3 val.nakties. Akušerei padaviau 200 Lt. na tikrai superinė buvo, net pinigų negaila buvo duot, liuks komanda buvo mirksiukas.gif (nors buvau pasiruošus kokį 100 duot).
Atsakyti
Zinau dar Filimanaviciene (lygtai tokia pavarde), kad prase. g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 01 17, 19:54)
dėl to epidiurinio-kažkaip akušerės nelabai rekomenduoja,ir draugės mama  akušerė tai sake kad labai mažas procentas taip gimdančių.kažko nepataria g.gif

kiek as zinau tai su epidura gal skausmas ne toks bet gimdyt tai sunkiau,nes buna kitoms kad saremiu nebejaucia blink.gif nu isivaizduokit reikia vaikiuka stumt per saremi o tu jo nejauti blink.gif tada daktare ziuri i prijungta aparata kada ateina saremis ir rekia "stumk stumk" doh.gif baisiau karo.....galvojau ir as apie epidurini bet kai pasidomejau apie pliusus ir minusus tokiu minciu nebekilo.Man gimdymas su saremiais truko labai trumpai(palyginus tai kad gimdziau pirma)penkias valandas,viskas atsidarinejo labai greit todel saremiai buvo nezmoniskai skausmingi ir netgi pailset neduodavo,kartojosi kas puse minutes doh.gif bet netgi po tokiu saremiu jei gimdysiu antra nesirinksiu epiduro schmoll.gif
na cia kaip sakoma pasirinkimo laisve 4u.gif
Atsakyti
Na zinokit as vaiksciojau privaciai pas Petrauskiene visa nestuma, su ja tariausi ir del gimdymo. Irgi beveik visa nestuma buvo biuletenis, nes problematiskas nestumas buvo, tai kas savaite sededavau klinikoj eilej ilgiausioj, tai sakydavau, kad turbut ten ir pagimdysiu doh.gif
Kai dvi savaites iki gimdymo blogai pasijutau-beprotiskas tinimas, kosminis spaudimas, buvo pirmadienis, Petrauskiene nedirbo, jai prisikambint negalejau, pasirodo gimdyme buvo, tai nuejau pas Filimanavciene, tai ji mane supakavo i ligonine iskart ir i savo palata pasigulde. Na nieko as jai nedaviau zinokit, ji zinojo, kad as petrauskienes kliente, labai gerai su manim elgesi, tyrimus dare ir t.t., neseniai beje susitikus buvau, tai pazino, klause, kaip augam ir t.t. Beje tuo metu Petrauskiene sirgo, tai jau norejau tartis su ja del gimdymo.
Ateidavo pas mane ligoninej ir Petrauskiene, kai pasveiko, jau buvo po termino, anksciau laiko pinigu neeme, sake po visko. Is drauges, kuri ten dirba, suzinojau, kad reikia duoti 400.
Gimdymo diena pries perkeliant i gimdykla pasiskambinau Petrauskienei, tai per pusvalandi gal ir atgazavo.
Na apie gimdyma pasakysiu tik tiek, kad vistiek beveik visa darba atliko akusere, tikrai labai faina ir rupestinga pasitaike, Kulikoviene pavarde, Genovaite lyg vardas, gyd. tik ateidavo pasiziureti, pakalbeti, o visa darba atliko akusere, ir siuvo ir gimdyma prieme, gyd. stovejo salia tik. o akuserei nepasiruose buvom duoti nieko, del ko labai pasigailejau g.gif
Pasakysiu, kad gydytojos dalyvavimas gimdyme tikrai nebuvo vertas tu pinigu, geriau jau buciau per puse ta suma padalinus arba isvis tik akuserei davus.
Kita karta kai gimdysiu, tikrai pasvarstysiu, kaip geriau daryti.
Dar girdejau, kad Filimanaviciene jei uz pinigus dalyvauja, tai pati viska daro. Kas pas ja gimdet, parasykit, ar tikrai taip yra.
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 01, 13:35)
kiek as zinau tai su epidura gal skausmas ne toks bet gimdyt tai sunkiau,nes buna kitoms kad saremiu nebejaucia blink.gif nu isivaizduokit reikia vaikiuka stumt per saremi o tu jo nejauti blink.gif tada daktare ziuri i prijungta aparata kada ateina saremis ir rekia "stumk stumk" doh.gif  baisiau karo.....galvojau ir as apie epidurini bet kai pasidomejau apie pliusus ir minusus tokiu minciu nebekilo.Man gimdymas su saremiais truko labai trumpai(palyginus tai kad gimdziau pirma)penkias valandas,viskas atsidarinejo labai greit todel saremiai buvo nezmoniskai  skausmingi ir netgi pailset neduodavo,kartojosi kas puse minutes doh.gif bet netgi po tokiu saremiu jei gimdysiu antra nesirinksiu epiduro schmoll.gif
na cia kaip sakoma pasirinkimo laisve 4u.gif

Pritariu, man tai irgi atrodo, kad ir gimdymas pailgeja gerokai, kai su nuskausminimu
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 01 28, 22:08)

kaip gi jis savęs nevertins, vaikšto nosį iškėlęs pažiūrėk kaip lotuliukas.gif

QUOTE(zamke @ 2008 02 01, 14:42)
Dar girdejau, kad Filimanaviciene jei uz pinigus dalyvauja, tai pati viska daro. Kas pas ja gimdet, parasykit, ar tikrai taip yra.

Aš su ja tariausia, tai tikrai labai rūpestingai prižiūrėjo, bet viskas pakrypo taip, kad cezario reikėjo, tai net nežinau kaip ten būtų buvę g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 02 02, 14:56)
bet viskas pakrypo taip, kad cezario reikėjo, tai net nežinau kaip ten būtų buvę  g.gif  rolleyes.gif

O kas? Jin irgi cezarius daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 02 02, 18:24)
O kas? Jin irgi cezarius daro smile.gif

Žinau,ji ir darė man drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė24: 02 vasario 2008 - 18:29