Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(adriu @ 2008 01 17, 17:54)
dėl to epidiurinio-kažkaip akušerės nelabai rekomenduoja,ir draugės mama  akušerė tai sake kad labai mažas procentas taip gimdančių.kažko nepataria g.gif

kad mažas procentas tai nesąmonė, na nebent Panevėžy, kur sako nelabai ir pasiūlo tą epidūrą.. Man Kaune patys padarė nemokamai, nes tam buvo priežasčių - kaklelis neatsidaręs visai buvo per 14 valandų sąrėmių, o išsekus buvau jau, tai po epidūro per valandą atsidarymas buvo pilnas ir pagimdžiau smile.gif Aišku geriau be tokio įsikišimo, viskas turi savų minusų, bet visgi to nepavadinčiau nenatūraliu gimdymu smile.gif

Vat ir bijau dabar Panevėžy gimdyt biggrin.gif Jei prisireiktų epidūro, ir jo nedarytų.. cool.gif
Atsakyti
Man taip pat po gimdymo teko guleti Panevezio gimdymo namuose ligonineje. Nors mes su vyru jau kuris laikas gyvename Vilniuje ir gimdziau ten, bet vistiek esame panevazieciai ir po gimdymo praejus 2 sav.gryzome i Panevezy pas tevus su leliuku. Ir cia man prasidejo komplikacijos po gimdymo, nes pasirodo paliko placentos dalele gimdoje doh.gif (vilnieciai neisvale). Pagulde mane su 41 laipsniu temperaturos gimdymo namuose 4 aukste pas gyditoja Slyvauska ir jis mane gyde antibijotikais. Po 10 dienu intensivaus gydimo mane israse. Gryzau pas tevus namo, o vakare temperatura vel 41. skambina vyras gyd. Slyvauskui, o jis sako nieko nezinau padariau viska ka galejau ir i ligonine nebeguldydim. O man 41 ir niekuom numusti neina,o paciai jau viskas vienodai su kitu pasauliu kalbu ir mirti ruosiuosi verysad.gif. tai ka sedom i masina ir i Vilniu islekem, tai ten pas ta pati gyditoja kreipemes ir dar pagulejau 2sav ligoninej ir atrodo pasveikau. O viso sito pasekmes, kad po tokiu gydimu dingo visas pienukas ir savo leliuka turejau misinukais maitinti.
Pasirodo gyditojas Slyvauskas parinko man ne tuos vaistus, taciau diagnoze nustate gera.
Taigi klysta visi ir vilnieciai ir panevezieciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cate @ 2008 01 18, 15:43)
  Taigi klysta visi ir vilnieciai ir panevezieciai  blush2.gif

Visu 1000 drinks_cheers.gif sutinku, dievų niekur nėra, visur tik žmonės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikko: 18 sausio 2008 - 23:19
QUOTE(Čili @ 2008 01 18, 10:34)
kad mažas procentas tai nesąmonė, na nebent Panevėžy, kur sako nelabai ir pasiūlo tą epidūrą.. Man Kaune patys padarė nemokamai, nes tam buvo priežasčių - kaklelis neatsidaręs visai buvo per 14 valandų sąrėmių, o išsekus buvau jau, tai po epidūro per valandą atsidarymas buvo pilnas ir pagimdžiau smile.gif Aišku geriau be tokio įsikišimo, viskas turi savų minusų, bet visgi to nepavadinčiau nenatūraliu gimdymu smile.gif
Vat ir bijau dabar Panevėžy gimdyt biggrin.gif Jei prisireiktų epidūro, ir jo nedarytų.. cool.gif

Kiek žinau , Panevėžy reikia dėl epidūro susitarti iš anksto , nes mano draugė , nuvažiavusi gimdyti , paprašė , tai jai pasakė , kad niekas čia dėl jos nelakstys , jeigu pati nesusitvarkė. O iš vienos pažįstamos gydytojos girdėjau , kad Panevėžy epidūro geriau nedaryti , nes nėra patirusių gydytojų. Pas mus jie universalūs. Nors pati gimdžiau daugiau nei prieš 5 metus , bet daugiau PANEVĖŽY nenoriu. Tada buvau jauna ir naivi , nuvažiavau gimdyti be jokio susitarimo. Gimdžiau ilgiau nei parą , budėjo Abromavičienė , kuri labai buvo nepatenkinta , kai seselė pakeldavo iš miegų manęs apžiūrėti. Vyrui liepė eiti iš palatos , pasakiusi , kad , kol gimdysiu , jisai spės net iki Maskvos nuvažiuoti. O po kelių valandų , prasidėjus gimdymui , pasakė , kad vyrui nebeskambinčiau , nes nebeįleis. Per patį gimdymą keitėsi pamaina, tai ta višta išėjo , o atėjo toks vyras ( gerai nebežinau pavardės, berods , iš B raidės). Pagimdžiau lengvai , net neplyšau , bet pas tokius veterinorius papuoliau , kad atsiprašau. Dabar mąstau taip , kam čia kišti pinigus valdiškoje įstaigoje , jeigu gali nuvažiuoti į " Mažylio" gimdymo namus , kur susimokėsi ir būsi garantuota dėl savęs ir vaikelio
Atsakyti
O gal zinote su kuria galima susitarti cezariui?
Atsakyti
O tai is tikro kiek gi dabar reikia daktarei susitarus del gimdymo susimoketi ?? g.gif g.gif Jau pasimeciau beskaitydama, o dabar dar viskas brangsta........ doh.gif .Mano vaikiukas balandi turi pasibelsti wub.gif , tai jau pradeda rupet, nes nusprendziau tartis del gimdymo.
Atsakyti
Sveikutės, mane taip pat domina kokios kainos dabar eina gydytojam, jei tariesi, už gimdymą? g.gif Gal galit parašyti į a.z, kuri žinote?Iškarto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau pnv.tai ir man epiduro nei siule nei rekomendavo,sugunde pasakydama,kad taip greiciau savo maze pamatysiu biggrin.gif , patikejau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lineja 29 @ 2008 01 22, 21:18)
Sveikutės, mane taip pat domina kokios kainos dabar eina gydytojam, jei tariesi, už gimdymą?  g.gif Gal galit parašyti į a.z, kuri žinote?Iškarto ačiū  4u.gif

sveika man taip pat idomu kiek kainuoja siuo metu gimdymas susitarus su gydytoja paklausiau savo gydytojos Petrauskienes bet ji neatsake net nepatogiai pasijauciau paklausus doh.gif galbut kuri nors su ja taresi?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 01 21, 13:14)
O gal zinote su kuria galima susitarti cezariui?

Na cezario akušerės nadaro 4u.gif tai darys tik gydytojas. Jei to klausei. Susitarti su visais gydytojais gali, aišku, reiks sumokėt tongue.gif ir dar plius anesteziologas.
Papildyta:
QUOTE(indriuke25 @ 2008 01 24, 17:46)
sveika man taip pat idomu kiek kainuoja siuo metu gimdymas susitarus su gydytoja paklausiau savo gydytojos Petrauskienes bet ji neatsake net nepatogiai pasijauciau paklausus doh.gif galbut kuri nors su ja taresi?

Ne visi pasako, pvz. Janušauskas pasakys nenusiskriasdamas savęs ax.gif O šiaip tariesi, padaro darbą ir tada sumoki, prieš tai avansą gali duoti. nes iki gimdymo dar gydytojai norės tave apžiūrėti.
Atsakyti
Mano draugė Petrauskienei prieš metus davė po gimdymo 500 lt.
Papildyta:
Jo kai norėjau tartis su Janušausku, jis man iš karto pasakė kainą - paprašė 1000 Lt. Šiaip nei vienas daktaras taip nedaro, o jis kadangi nerealus stačiokas ir pižonas, tai pasisakė, bet aš su juo nesitariau. Aš buvau susitarus su akušere Irmute - tai super moteris, tikrai atlėkė naktį paderino gimdyklas palatas, net ir vėliau atėjo aplankyti. JAi daviau 300 Lt - tikrai buvo verta nes visą darbą padarė ji. Šiaip reikia žiūrėti pagal nėštumo būklę - jeigu viskas gerai - tikrai manau užtenka akušerės, jeigu nėštumas sudėtingesnis - tada tartis su gydytoju. Apie abu Petrauskus esu labai geros nuomonės (ir ne tik aš)
Atsakyti
QUOTE(deikon @ 2008 01 25, 22:18)
Jo kai norėjau tartis su Janušausku, jis  man iš karto pasakė kainą - paprašė 1000 Lt.

Na tikrai kad savęs nenuskriaudęs būtų lotuliukas.gif Aš tariausi su savo gyd, ir ji apie jokią sumą nekalbėjo, kadangi man skubiai cezarį atlikti reikėjo, tai pinigų prieš tai neėmė, ir iškart po operacijos, paskui atėjo į palatą, ir atsidėkojom jai. Kadangi jai kaip tik buvo budėjimas, tai MB davė man rodos 600lt, ir tai ji sakė, kad nenuskriauskit savęs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė24: 26 sausio 2008 - 11:57