Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(Agnusha @ 2007 06 20, 14:29)
merginos pasakykit, kada per gimdyma ir kaip issikviesti anesteziologa.. g.gif

na, kad aš kai gimdžiiau, jau kai paguldė ant stalo, tai akušerė paklausė, ar noriu epidūro. ir pati iškvietė anesteziologą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 16, 17:40)
O man sake,kad galima,bet neverta,nes paskui teks mest lauk.
Sveikinu su dukryte!
  4u.gif

wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
na net nežinau, kai gimdžiau ir rėkiau iš skausmo kad darytu epidura, niekas nieko man nedarė, maža to, tarsi niekas nieko negirdėjo ko prašau. paskui tik supratau, matyt dėl to kad "nepatepiau", nors po gimdymo atsilyginau. O kas gali iškviesti anesteziologą ar pati akušerė, ar su gydytojos žinia? g.gif
Atsakyti
[quote=Agnusha,2007 06 25, 06:09]
na net nežinau, kai gimdžiau ir rėkiau iš skausmo kad darytu epidura, niekas nieko man nedarė, maža to, tarsi niekas nieko negirdėjo ko prašau. paskui tik supratau, matyt dėl to kad "nepatepiau", nors po gimdymo atsilyginau. O kas gali iškviesti anesteziologą ar pati akušerė, ar su gydytojos žinia? g.gif
[/quote

Bent jau pats Petrauskas per paskaitą mamų mokyklėlėje pasakė, kad niekas nedarys epidūro, jei susigalvosi pačioj gimdykloj, šitą reikalą reikia pasiderinti iš anksto. Tik nepasakė kaip g.gif
Atsakyti
Na nezinau cia gal nuo daktarespriklauso ,nes man kai nuleido vandenis daktare is kart paklause kokia mano nuomone del nuskausminimo ,tad jei butu man jo prireikia tikrai buciau ji gavus nors ir savaitgalis buvo ir butu teke anestiziologa is kito skyriaus kviest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 06 27, 09:15)
Na nezinau cia gal nuo daktarespriklauso ,nes man kai nuleido vandenis daktare is kart paklause kokia mano nuomone del nuskausminimo ,tad jei butu man jo prireikia tikrai buciau ji gavus nors ir savaitgalis buvo ir butu teke anestiziologa is kito skyriaus kviest rolleyes.gif

Kadangi pačiai neteko susidurti su šiais reikalais, tai ir nežinau kaip yra realybėj, tik sakau ką girdėjau. Aišku, galimas toks variantas, kad GN nori apsidrausti nuo neplanuotų epidūrų ir tiek, todėl Petrauskas ir pareiškė tokią nuomonę.
Atsakyti
Gal kuri žinot kokie gydytojai budės gimdyklose nuo liepos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 06 27, 15:06)
Gal kuri žinot kokie gydytojai budės gimdyklose nuo liepos? ax.gif

Nieks nieko nežino,kai atsigulsi,pati sužinosi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė* @ 2007 06 27, 16:13)
Nieks nieko nežino,kai atsigulsi,pati sužinosi  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kažkaip tai reikia sužinoti, nes ydomu, kas būdi g.gif Iki liepos tai mergaitės žinojo, skambinosi kažkuri, tai ir man labai knieti sužinot, kokia pamaina bus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 06 27, 16:58)
Kažkaip tai reikia sužinoti, nes ydomu, kas būdi g.gif Iki liepos tai mergaitės žinojo, skambinosi kažkuri, tai ir man labai knieti sužinot, kokia pamaina bus ax.gif  blush2.gif

O tai ko pati nepasiskambini, jei rūpi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 06 27, 18:37)
O tai ko pati nepasiskambini, jei rūpi g.gif ?

Tai kad nežinau kur skambinti blush2.gif Bet jaučiu reikės ieškoti kažkur kontaktų ir mėgint skambintis
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 06 28, 09:44)
Tai kad nežinau kur skambinti  blush2.gif

Taigi į gimdymo namus biggrin.gif . O telefoną rast yra daugybė būdų - 118, kad ir internete pasidomėjus nesunkiai rastum...
Atsakyti