QUOTE(Adore @ 2007 11 02, 12:56)
As lankausi pas Petrauskiene, o echo pas Petrauska, pas ji ir gimdyt noreciau. Ar esat kuri nors prie jo gimdzius? ar su juo galima susitarti? labai reikia komentaru, nes pati pasiklydau pas ka, kur ir kaip....
galima
QUOTE(chikko @ 2007 11 03, 10:35)
Petrauskui tikrai ne 45 m. , gali būti apie 30-37 m. Tai,kad jis čia Panevėžyje, atrodo gal tik kokie 5m. kaip dirba,jei ne mažiau. Nes aš gimdžiau prieš 5 m. tai jokio Petrausko ar Petrauskienės nė girdėt negirdėjau, ir gal dar apie kokius metus jų nebuvo.
Taip kaip dabar atsirado nauja gydytoja Žuromskienė (jei nsuklydau pavardę rašydama) , tai vat įdomu, kokie bus atsiliepimai apie ją???Kol kas ji dar "ne ant bangos", nelabai kam žinoma.
P.S. Pas Narbutienę teko lankyti konsultacinėj, gal kokius du kartus, dėl tyrimų. Labai ji man nepatiko, tokia šalta man ji pasirodė. Nenorėčiau pas ją lankytis o tuo labiau gimdyti. Bet tam mes ir renkamės gydytojus, yra kam ji patinka.
ji yra is Anyksciu. kiek mano akusere sake - tragedija
nezinau kiek tiesos. nors Anyksciuose ji turi sa o privatu kabineta, tai laaabai visos ja ten giria. siaip ji tikrai maloni yra, nepasikelus, tik gal nepratus Panevezio mastu dirbti. kai Anyksciuose gimdyve max 1 per 2savaites pasirodo, yra visai kitaip.
QUOTE(Adore @ 2007 11 04, 18:28)
o kokios dabar stafkes gimdymo namuos. Girdejau, kad nuo 1000 Lt jei tariesi su gydytoju. Ar tai tiesa?
is kur tokios kainos?? nu aisku, kad gali moket ir 2, 3, 4, tukst, cia jau kaip leidzia norai. as gimdziau susitarus su akusere Irma ir su Petrauskiene, man jos tiek nekainavo abi kartu sudejus