Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(chikko @ 2007 11 02, 18:12)
P.S. Nemaišykit, Jankauskas ir Janušauskas - du absoliučiai skirtingi gydytojai.

Tik abu labai jauni lotuliukas.gif

Aš gimdžiau prie Narbutienės unsure.gif Nesisamdžiau jos, tiesiog jos budėjimas buvo, o Jankauskas nespėjo atvažiuoti. Tai tokia be nuomonės pasirodė, ateina paklausia ko, aš atsakau, bet rodos net neišgirsta ką sakau... va toks konvejerio vaizdas susidarė - lyg visos besiruošiančios gimdyti tą patį vis jai atsakinėtų, ir visai jai tai nebeįdomu g.gif Bet iš kitos pusės tai tiek aš ją ir temačiau, pagrindinis darbas - akušerei tenka,va čia jau respect 4u.gif
Atsakyti
Bet aš dabar galvoju g.gif o koks daktaras jums jaunas? Tam pačiam Petrauskui kokie 43-45 manau g.gif Ar klystu? Na o Bagurskui kokie 50 . Čia mano akimis.
Va Jankauskui ir Janusauskui tai po kokius gal 35 g.gif

Aš pirmą irgi prie Narbutienės gimdžiau. Man tai patiko, tvirta bet kokioj situacijoj, nepanikuojanti, tas humoro jausmas mūsų atitiko biggrin.gif žodžiu, man tiko ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 11 03, 09:25)
Bet aš dabar galvoju  g.gif  o koks daktaras jums jaunas? Tam pačiam Petrauskui kokie 43-45 manau  g.gif  Ar klystu?  Na o Bagurskui kokie 50 . Čia mano akimis.
Va Jankauskui ir Janusauskui tai po kokius gal 35  g.gif

Aš pirmą irgi prie Narbutienės gimdžiau. Man tai patiko, tvirta bet kokioj situacijoj, nepanikuojanti, tas humoro jausmas mūsų atitiko  biggrin.gif  žodžiu, man tiko ji  thumbup.gif

Petrauskui tikrai ne 45 m. , gali būti apie 30-37 m. Tai,kad jis čia Panevėžyje, atrodo gal tik kokie 5m. kaip dirba,jei ne mažiau. Nes aš gimdžiau prieš 5 m. tai jokio Petrausko ar Petrauskienės nė girdėt negirdėjau, ir gal dar apie kokius metus jų nebuvo. Taip kaip dabar atsirado nauja gydytoja Žuromskienė (jei nsuklydau pavardę rašydama) , tai vat įdomu, kokie bus atsiliepimai apie ją???Kol kas ji dar "ne ant bangos", nelabai kam žinoma.

P.S. Pas Narbutienę teko lankyti konsultacinėj, gal kokius du kartus, dėl tyrimų. Labai ji man nepatiko, tokia šalta man ji pasirodė. Nenorėčiau pas ją lankytis o tuo labiau gimdyti. Bet tam mes ir renkamės gydytojus, yra kam ji patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikko: 03 lapkričio 2007 - 10:39
visam forume neradau jokiu komentaru apie Petrauska kaip gydytoja, prie kurio gimdyti galima butu. Gal kas ka girdejot? As noreciau prie vyro gydytojo gimdyt ir galvoju butent apie si gydytoja. Kas ka galit pasakyt? Jis uz ar pries epidura?
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 11 03, 08:25)
Bet aš dabar galvoju  g.gif  o koks daktaras jums jaunas? Tam pačiam Petrauskui kokie 43-45 manau  g.gif  Ar klystu?  Na o Bagurskui kokie 50 .

Kad labai pasendinai blush2.gif ... Nemanau, kad Petrauskui yra 40 g.gif . Arba labai gerai atrodo rolleyes.gif laugh.gif ...
O Bagurską prisimenu dar žalią hihihi.gif, prieš 15-17metų, tai tuomet jam gal dar ni 30 nebuvo biggrin.gif . Bet jeigu ir buvo tai tikrai ne daugiau rolleyes.gif .

O Narbutienė yra santūri, bet labai profesionali gydytoja didis.gif
Atsakyti
Petrausku sunus 12 klasej bigsmile.gif rimtai. Nebent labai jau jauni susilauke blush2.gif
Taigi Sekundej apie juos rase gal pries menesi. Kitam sunui 6 metai. Pries Pnvz dar jie dirbo kuri laika Sirvintose.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 11 03, 15:36)
Petrausku sunus 12 klasej  bigsmile.gif  rimtai.

blink.gif nors.......... Jei jie maždaug 20 buvo, kai jis gimė, tai nieko keisto rolleyes.gif ...
Atsakyti
Petrauską su vaiku kuriam gal ir gali būti 6 m. mačiau vaikštant Babilone drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Renpzs @ 2007 11 03, 15:46)
visam forume neradau jokiu komentaru apie Petrauska kaip gydytoja, prie kurio gimdyti galima butu. Gal kas ka girdejot? As noreciau prie vyro gydytojo gimdyt ir galvoju butent apie si gydytoja. Kas ka galit pasakyt? Jis uz ar pries epidura?

Kada tau terminas gimdyti? pasiskambini į GN pasiklausi kokie gydytojai tuo laiku dirba, nes jie ten keičiasi , bent dabar iki sausio mėn. nei Petrauskas nei jo žmona gimdykloje nedirba, keisis jie nuo sauio mėnesio (atrodo). O tada nueini ir tariesi, juk jie irgi žmonės, turėtų sutikt.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 11 03, 10:35)
Petrauskui tikrai ne 45 m. , gali būti apie 30-37 m. Tai,kad jis čia Panevėžyje, atrodo gal tik kokie 5m. kaip dirba,jei ne mažiau. Nes aš gimdžiau prieš 5 m. tai jokio Petrausko ar Petrauskienės nė girdėt negirdėjau, ir gal dar apie kokius metus jų nebuvo. Taip kaip dabar atsirado nauja gydytoja Žuromskienė (jei nsuklydau pavardę rašydama) , tai vat įdomu, kokie bus atsiliepimai apie ją???Kol kas ji dar "ne ant bangos", nelabai kam žinoma.

QUOTE(dark @ 2007 11 03, 15:36)
Petrausku sunus 12 klasej  bigsmile.gif  rimtai. Nebent labai jau jauni susilauke  blush2.gif
Taigi Sekundej apie juos rase gal pries menesi. Kitam sunui 6 metai. Pries Pnvz dar jie dirbo kuri laika Sirvintose.

drinks_cheers.gif
Man irgi šviečiasi, kad apie 40 turėtų būti, tik gerai jis atrodo, o dar tokiam nuolatiniam judėjime - sudaro įspūdį nuolat skubančio ir energingo biggrin.gif

Ir man rodos, kad šiek tiek daugiau nei 5 metai, arba maždaug tiek, kaip jie Pnvž. Tiesiog, pradžia buvo kaip daktaro, o ne vedėjo - tad ir afišavimosi mažiau.
Atsakyti
o kokios dabar stafkes gimdymo namuos. Girdejau, kad nuo 1000 Lt jei tariesi su gydytoju. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2007 11 02, 12:56)
As lankausi pas Petrauskiene, o echo pas Petrauska, pas ji ir gimdyt noreciau. Ar esat kuri nors prie jo gimdzius? ar su juo galima susitarti? labai reikia komentaru, nes pati pasiklydau pas ka, kur ir kaip....

galima ax.gif

QUOTE(chikko @ 2007 11 03, 10:35)

P.S. Pas Narbutienę teko lankyti konsultacinėj, gal kokius du kartus, dėl tyrimų. Labai ji man nepatiko, tokia šalta man ji pasirodė. Nenorėčiau pas ją lankytis o tuo labiau gimdyti. Bet tam mes ir renkamės gydytojus, yra kam ji patinka.

ji yra is Anyksciu. kiek mano akusere sake - tragedija doh.gif nezinau kiek tiesos. nors Anyksciuose ji turi sa o privatu kabineta, tai laaabai visos ja ten giria. siaip ji tikrai maloni yra, nepasikelus, tik gal nepratus Panevezio mastu dirbti. kai Anyksciuose gimdyve max 1 per 2savaites pasirodo, yra visai kitaip.

QUOTE(Adore @ 2007 11 04, 18:28)
o kokios dabar stafkes gimdymo namuos. Girdejau, kad nuo 1000 Lt jei tariesi su gydytoju. Ar tai tiesa?

blink.gif is kur tokios kainos?? nu aisku, kad gali moket ir 2, 3, 4, tukst, cia jau kaip leidzia norai. as gimdziau susitarus su akusere Irma ir su Petrauskiene, man jos tiek nekainavo abi kartu sudejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2007 11 04, 19:28)

Nu jau nu jau, iš kur tokia info? blink.gif blink.gif Vilniuje kiek žinau gydytojai duoda apie 700 Lt. Tai Panevėžy žymiai mažiau. Tai čia gal tavęs Janušauskas paprašė??? lotuliukas.gif
Atsakyti