Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(-Rassa- @ 2007 10 04, 16:49)
Nebedaro jau tos "malonios" proceduros  schmoll.gif  hihihi.gif

žinai, o aš Kaune gimdydama sutikau kai užklausė smile.gif Ir džiaugiuosi, nes klizma ne ta senoviška, nesukelia diskomforto, be to nebijojau gimdydama apsiš biggrin.gif O ir po gimdymo nesiūlė pirmą dieną eiti į tūliką rimtam reikalui kaip kad įprasta gimdymo namuose klausinėt doh.gif "ar jau buvot?' bigsmile.gif doh.gif

Įdomu ar yra galimybė Panevėžyje paprašyti jei pati nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 10 04, 18:07)
žinai, o aš Kaune gimdydama sutikau kai užklausė smile.gif Ir džiaugiuosi, nes klizma ne ta senoviška, nesukelia diskomforto, be to nebijojau gimdydama apsiš biggrin.gif O ir po gimdymo nesiūlė pirmą dieną eiti į tūliką rimtam reikalui kaip kad įprasta gimdymo namuose klausinėt doh.gif "ar jau buvot?' bigsmile.gif  doh.gif
Įdomu ar yra galimybė Panevėžyje paprašyti jei pati nori  g.gif

Nea, as neseniai is ligonines, tai viena mergina paprase, tai jai pasake, kad viskas turi vykti naturaliai tongue.gif
Atsakyti
Gal cia nuo budincio personalo priklauso, bet dar pries du metus (jetu jau pries du doh.gif: ) paklause, ar nenoretumet. Manau, jei noretu, tai tikrai privalo padaryti.
Atsakyti
Nu va,aš irgi manau,kad gal turėtų pasiklausti nori- ar nenori. Kažkaip smagiau buvo,kai žinojau,kad viskas tvarkoje. Nors suprantu, kad per skausmą jau nebe tas galvoj būna, ale vistiek, man kažkaip higieniškiau ir viskas. Aš už klizmą, galėčiau ir savo nusipirkt, kokios ten dabar vienkartinės būna, nebepamenu pavadinimo. Reiks gal pasiskambinti į GN ir tiksliai pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 10 04, 18:07)
žinai, o aš Kaune gimdydama sutikau kai užklausė smile.gif Ir džiaugiuosi, nes klizma ne ta senoviška, nesukelia diskomforto, be to nebijojau gimdydama apsiš biggrin.gif O ir po gimdymo nesiūlė pirmą dieną eiti į tūliką rimtam reikalui kaip kad įprasta gimdymo namuose klausinėt doh.gif "ar jau buvot?' bigsmile.gif  doh.gif
Įdomu ar yra galimybė Panevėžyje paprašyti jei pati nori  g.gif

QUOTE(chikko @ 2007 10 05, 09:04)
Nu va,aš irgi manau,kad gal turėtų pasiklausti nori- ar nenori. Kažkaip smagiau buvo,kai žinojau,kad viskas tvarkoje. Nors suprantu, kad per skausmą jau nebe tas galvoj būna, ale vistiek, man kažkaip higieniškiau ir viskas. Aš už klizmą, galėčiau ir savo nusipirkt, kokios ten dabar vienkartinės būna, nebepamenu pavadinimo. Reiks gal pasiskambinti į GN ir tiksliai pasiklausti.

Draugė prie metus gimdė Pnv ir prašė klizmos, sakė tu nepergyvenk viskas natūraliai įvyks ir tu net nejausi ar darai ką nors, ar nieko nedarai. Tai ji bėgo vistiek į vaistinę nusipirko Microlax klizmutę vienkartinę ir susitvarkė.
Bet čia labai individualu, kai prasidės sąrėmiai ar spėsi susitvarkyti? Aš irgi turėjau nusipirkusi, o va gavosi kaip gavosi, nebespėjau nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deikon @ 2007 08 24, 22:42)
Sveikos

Aš tik prisijungiau prie panevėžiečių pašnekesių? Lankausi pas Jonušauską, kažkoks keistas - itin šaltas ir nieko apie nieką neaiškina. Gal kas pas jį gimdėte? vis dar neapsisiprendžiu ar jį keisti ar toliau pas jį vaikščioti.  gal kas turi patirties? nes turiu nemažai draugių kurios jį labai giriai, bet man atrodo kad mūsų biolaukai nelabai sutampa  verysad.gif

Bėk Tu nuo jo kuo toliau, nuo to Janušausko. Niekad nepamiršiu to, kaip Tu sakai "šaltumo" kai atvažiavau gimdyti, laimei, kad dukrytė nusprendė palaukti Petrausko. O mano anytai Janušauskas kiaušidžių vėžį diagnozavo, o vilniečiai nieko nerado, dar pasijuokė, kad panevėžiui reikia išmokti dirbti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyniuke: 06 spalio 2007 - 12:35
Dabar pas mus tikrai nebedaro schmoll.gif
Atsakyti
Kažkias atsimenu gimdė prie akušerės Kunčienies (ar Kučienės) sorry jei ne taip parašiau. Gal galit mob. numerį man į AZ parašyti.
Atsakyti
panos klizmos nedaro pnvz jau schmoll.gif neissigaskit tik,bet taip skauda,kad tikrai nepajausit,kada ten apsi... blush2.gif viska nuplauna, sutvarko.Geda ir man buvo nescia galvojau,o per gimdyma tikrai ne tas rupi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 10 06, 13:34)
Bėk Tu nuo jo kuo toliau, nuo to Janušausko. Niekad nepamiršiu to, kaip Tu sakai "šaltumo" kai atvažiavau gimdyti, laimei, kad dukrytė nusprendė palaukti Petrausko. O mano anytai Janušauskas kiaušidžių vėžį diagnozavo, o vilniečiai nieko nerado, dar pasijuokė, kad panevėžiui reikia išmokti dirbti  blink.gif

Papildyta:
QUOTE(deikon @ 2007 10 28, 20:19)

Ačiū už patvirtinimą, kad jis tikrai kažkoks keistas (švelniai pasakius) g.gif nes jau galvojau gal čia man vienai taip šviečiasi.
beje jis už priežiūrą gimdymo metu iš anksto paprašė 1000 lt, tai aš maloniai nusprendžiau juos investuoti į leliuką
Papildyta:
QUOTE(chikko @ 2007 10 13, 18:24)
Kažkias atsimenu gimdė  prie akušerės Kunčienies (ar Kučienės) sorry jei ne taip parašiau. Gal galit mob. numerį man į AZ parašyti.

Aš irgi su ja susitariau smile.gif irma kuncienė 868228895
Atsakyti
QUOTE(deikon @ 2007 10 28, 20:24)
Papildyta:
Ačiū už patvirtinimą, kad jis tikrai kažkoks keistas (švelniai pasakius)  g.gif nes jau galvojau gal čia man vienai taip šviečiasi.
beje jis už priežiūrą gimdymo metu iš anksto paprašė 1000 lt, tai aš maloniai nusprendžiau juos investuoti į leliuką
Papildyta:
Aš irgi su ja susitariau smile.gif irma kuncienė 868228895

Ačiū tau labai 4u.gif (už telefono numeriuką) . Absurdas, negi išdryso paparašyti tiek pinigų??? Vilniuje kaina 700 Lt. o čia? ir dar daktaras nei šioks nei toks. Aš šoke, na ir naglumas gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 08 06, 11:05)
nežinau kaip jūsų ginės, bet maniškė (Vingilienė) man aiškino taip, nes ji dabar atostogose, jei kas negerai,ar suskaus ar neduok Dieve kraujas pasirodytų, atvažiuok pas seselę (kur aš prirašyta toje poliklinikoje) ir prašyk siuntimo į ligoninę, visada jį gausi ir nebus jokių nesusipratimų tarp tavęs ir ligoninės.

Labas. Tu lankaisi pas Vingilienę? Ar Vingelienę? Rozalija berods jos vardas, ar ne? Aš lankausi pas ją šeimos klinikoj, kur esu prisirašius, ir svarstau dabar ar persirašyt pas kažkokią kitą ginekologę, ar likti pas ją g.gif Kadangi jokių ginekologinių bėdų nesu turėjus, tai man ji ir neužkliuvo... Bet dabar, kai planuojam vaikutį, labai įdomi nuomonė apie šią ginekologę blush2.gif
Atsakyti