Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

Na ,aš rinksiuos manau už 30 lt palatą,buvau ten ,mačiau,tai labai patiko .Su pirmu kai gulėjau bendroj palatoj,tai laaaaaaaaaabai nuvargau nuo kolegės lankytojų ir visa kita....
Atsakyti
O uz 30 lt tai vienviete palata, bet be patogumu ? blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 09 08, 18:08)
O uz 30 lt tai vienviete palata, bet be patogumu ?  blush2.gif .

Kodėl be patogumų? yra wc ,vonia už durų priešais palatą .ir kas patinka,kad lovos neukštos ax.gif Man tai sočiai thumbup.gif Negyvensiu ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2007 09 10, 13:18)
Kodėl be patogumų? yra wc ,vonia už durų priešais palatą .ir kas patinka,kad lovos neukštos  ax.gif Man tai sočiai  thumbup.gif Negyvensiu ten  blush2.gif

Va va, tai ir man sitos palatos reikia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal katra Narbutienes tel turit - gelbekit, ka.... Man i AZ prasau
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2007 09 12, 13:30)
sveikos merginos, gal katra Narbutienes tel turit - gelbekit, ka.... Man i AZ prasau

schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
nu tu blink,

trankaus dabar per visas konsultacines, ligonines, kad pasakytu, kas gi man dabar yr. idomiausia, kad is paciupinejimu lyg ir nieko gero, bet "tyrimus gal gydytoja padarys, kai pas ja lankysies" doh.gif
o Narbutiene lyg dar atostogauja doh.gif
Papildyta:
vien zo - neskausmingiausia - nusisaut....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2007 09 14, 12:43)
nu tu blink,

trankaus dabar per visas konsultacines, ligonines, kad pasakytu, kas gi man dabar yr. idomiausia, kad is paciupinejimu lyg ir nieko gero, bet "tyrimus gal gydytoja padarys, kai pas ja lankysies" doh.gif
o Narbutiene lyg dar atostogauja doh.gif
Papildyta:
vien zo - neskausmingiausia - nusisaut....

Ar davė kas Narbutienės telefoną? g.gif
Jei vis dar reikalingas, parašyk a/ž , parašysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pasipasakosiu ir as...

QUOTE(allelita @ 2007 08 01, 12:19)
P.S. jis gal tik taip atrodo jaunai, reiskia dar kito tokio sviesiaplaukio nematei irgi ligonineje dirba.... blush2.gif

QUOTE(Jurgiukste @ 2007 08 01, 17:08)
yra yra jaunas, bet man atrodo be akinuku buvo kai budejo vakare patologiam, fainas toks pasirode ta akimirka, bet girdejau visokiu atsiliepimu  g.gif

QUOTE(nojus @ 2007 08 23, 23:06)
tai matyt Janauskas. labai visi juos abu su Janusausku maiso  biggrin.gif .prie jo gimdziau savo vyresneli blush2.gif  super thumbup.gif

Cia ryskiai prakalbote apie mano daktariuka - JANKAUSKAS jis, thumbup.gif super daktaras. Po jo gydymo ir apziuru daugiau nei pas viena moteri nebeinu. Nes galiu lyginti su laaabai daug daktaru ir galiu drasiai girti - tokio daugiau nera 4u.gif Tik jo deka turiu savo dziaugsmeli wub.gif

Del gimdymo tai gimdziau Pnv. Buvau susitarusi su Jankausku, kad paskambinsiu, bet viskas ivyko taip greitai, kad nieko nebespejau doh.gif Nei vienai daktarei NIEKO nedaviau, nes nemanau, kad vertos. Gimdymo metu salia pastovi ir psio blink.gif O va akuserei daviau 100 litu, dekinga esu, kad pastebejo trumpa virkstele ir laiku istrauke mazyle unsure.gif Akusere Baravikiene 4u.gif

Del patogumo tai irgi thumbup.gif Palatos sutvarkytos, suremontuotos, tik mums tai salta tokia kliuvo, per langus vejai pute rolleyes.gif Siaip personalas patiko, kantriai taip mokino kaip matinti krutimi, filmukus rode, net nakti atleke ziureti ko vaikas verkia lotuliukas.gif

Va kokie man ispudziai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parazituke: 15 rugsėjo 2007 - 10:41
QUOTE(Parazituke @ 2007 09 15, 11:39)
Sveikos merginos  4u.gif
Pasipasakosiu ir as...
Va kokie man ispudziai  biggrin.gif

Kaip smagu skaityti tokius malonius atsiliepimus wub.gif as dar neapsisprendziau kur gimdysiu, siaip planuoju kaune..bet ka gali zinoti, kas gali nutikti...tai todel skaitineju is panevezieciu ispudzius ir atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Parazituke, labai dziaugiuosi puikiu tavuoju finisu wub.gif
Kur dabar Jankauskas priimineja savo pacientes? Kurioj klinikoj dirba?
Atsakyti
Gal kas zinot kokie gydytojai dirba PGN siomis savaitemis ar dienomis ax.gif ? Nu vienu zodziu rugsejo grafikelis koks g.gif . Labai idomu pas ka galiu papulti rolleyes.gif
Atsakyti