Na ,aš rinksiuos manau už 30 lt palatą,buvau ten ,mačiau,tai labai patiko .Su pirmu kai gulėjau bendroj palatoj,tai laaaaaaaaaabai nuvargau nuo kolegės lankytojų ir visa kita....
O uz 30 lt tai vienviete palata, bet be patogumu ? .
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 09 08, 18:08)
O uz 30 lt tai vienviete palata, bet be patogumu ? .
Kodėl be patogumų? yra wc ,vonia už durų priešais palatą .ir kas patinka,kad lovos neukštos Man tai sočiai Negyvensiu ten
QUOTE(zebra @ 2007 09 10, 13:18)
Kodėl be patogumų? yra wc ,vonia už durų priešais palatą .ir kas patinka,kad lovos neukštos Man tai sočiai Negyvensiu ten
Va va, tai ir man sitos palatos reikia
sveikos merginos, gal katra Narbutienes tel turit - gelbekit, ka.... Man i AZ prasau
QUOTE(Mrs. R @ 2007 09 12, 13:30)
sveikos merginos, gal katra Narbutienes tel turit - gelbekit, ka.... Man i AZ prasau
nu tu blink,
trankaus dabar per visas konsultacines, ligonines, kad pasakytu, kas gi man dabar yr. idomiausia, kad is paciupinejimu lyg ir nieko gero, bet "tyrimus gal gydytoja padarys, kai pas ja lankysies"
o Narbutiene lyg dar atostogauja
Papildyta:
vien zo - neskausmingiausia - nusisaut....
trankaus dabar per visas konsultacines, ligonines, kad pasakytu, kas gi man dabar yr. idomiausia, kad is paciupinejimu lyg ir nieko gero, bet "tyrimus gal gydytoja padarys, kai pas ja lankysies"
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2007 09 14, 12:43)
nu tu blink,
Papildyta:
Papildyta:
Ar davė kas Narbutienės telefoną?
Jei vis dar reikalingas, parašyk a/ž , parašysiu
Sveikos merginos
Pasipasakosiu ir as...
Cia ryskiai prakalbote apie mano daktariuka - JANKAUSKAS jis, super daktaras. Po jo gydymo ir apziuru daugiau nei pas viena moteri nebeinu. Nes galiu lyginti su laaabai daug daktaru ir galiu drasiai girti - tokio daugiau nera Tik jo deka turiu savo dziaugsmeli
Del gimdymo tai gimdziau Pnv. Buvau susitarusi su Jankausku, kad paskambinsiu, bet viskas ivyko taip greitai, kad nieko nebespejau Nei vienai daktarei NIEKO nedaviau, nes nemanau, kad vertos. Gimdymo metu salia pastovi ir psio O va akuserei daviau 100 litu, dekinga esu, kad pastebejo trumpa virkstele ir laiku istrauke mazyle Akusere Baravikiene
Del patogumo tai irgi Palatos sutvarkytos, suremontuotos, tik mums tai salta tokia kliuvo, per langus vejai pute Siaip personalas patiko, kantriai taip mokino kaip matinti krutimi, filmukus rode, net nakti atleke ziureti ko vaikas verkia
Va kokie man ispudziai
Pasipasakosiu ir as...
QUOTE(allelita @ 2007 08 01, 12:19)
P.S. jis gal tik taip atrodo jaunai, reiskia dar kito tokio sviesiaplaukio nematei irgi ligonineje dirba....
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 08 01, 17:08)
yra yra jaunas, bet man atrodo be akinuku buvo kai budejo vakare patologiam, fainas toks pasirode ta akimirka, bet girdejau visokiu atsiliepimu
QUOTE(nojus @ 2007 08 23, 23:06)
tai matyt Janauskas. labai visi juos abu su Janusausku maiso .prie jo gimdziau savo vyresneli super
Cia ryskiai prakalbote apie mano daktariuka - JANKAUSKAS jis, super daktaras. Po jo gydymo ir apziuru daugiau nei pas viena moteri nebeinu. Nes galiu lyginti su laaabai daug daktaru ir galiu drasiai girti - tokio daugiau nera Tik jo deka turiu savo dziaugsmeli
Del gimdymo tai gimdziau Pnv. Buvau susitarusi su Jankausku, kad paskambinsiu, bet viskas ivyko taip greitai, kad nieko nebespejau Nei vienai daktarei NIEKO nedaviau, nes nemanau, kad vertos. Gimdymo metu salia pastovi ir psio O va akuserei daviau 100 litu, dekinga esu, kad pastebejo trumpa virkstele ir laiku istrauke mazyle Akusere Baravikiene
Del patogumo tai irgi Palatos sutvarkytos, suremontuotos, tik mums tai salta tokia kliuvo, per langus vejai pute Siaip personalas patiko, kantriai taip mokino kaip matinti krutimi, filmukus rode, net nakti atleke ziureti ko vaikas verkia
Va kokie man ispudziai
QUOTE(Parazituke @ 2007 09 15, 11:39)
Kaip smagu skaityti tokius malonius atsiliepimus as dar neapsisprendziau kur gimdysiu, siaip planuoju kaune..bet ka gali zinoti, kas gali nutikti...tai todel skaitineju is panevezieciu ispudzius ir atsiliepimus
Parazituke, labai dziaugiuosi puikiu tavuoju finisu
Kur dabar Jankauskas priimineja savo pacientes? Kurioj klinikoj dirba?
Kur dabar Jankauskas priimineja savo pacientes? Kurioj klinikoj dirba?
Gal kas zinot kokie gydytojai dirba PGN siomis savaitemis ar dienomis ? Nu vienu zodziu rugsejo grafikelis koks . Labai idomu pas ka galiu papulti