Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(trixi @ 2007 08 22, 12:34)
o kap del tos epidurines nejautros???? nelabai pasitikiu pnv daktarais  schmoll.gif gal kas gali pasidalinti patirtimi?

Tai važiuok ten kur pasitiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2007 08 21, 17:55)
Taip, Petrauskas gerai echo daro, Valikonytė niekada nesicackina, bet po gimdymo ji mus gerai prižiūrėjo, o dar šlykštesnė yra Alantaitė.. Petrauskas dar nesugadintas, bet ir Ovsianienė gerai daro echo, ir Bogurskas

Apie Alantaite as irgi girdejau bash.gif mano kolege sake kai gimde,tai ji visas nestuke.gif storom karvem vadina gun_bandana.gif fear.gif
Atsakyti
Mano patirtis gimdant Panevezyje pati paciausia- visa nestuma galvojau gimdyti Kaune, nes pati esu kauniete, bet visa nestuma lankiausi pas Abramaviciene privacioj klinikoj Zemgulio g-vej Panevezy, kuri dabar uzdaryta, beje gimdziau pries keturis metus -gal jums atrodys, kad seniai, bet vis tiek papsakosiu :) tai va- per prievarta ji manes neikalbinejo gimdyti Pnvz, bet veliau pati apsisprendziau :geda2: mano nestumas matesi, kad baigsis cezariu-pirmaeige placenta, bet vis tiek zadejom pradet gimdyma naturaliai, kaip priklauso :hm pernesiojau, tai visai neprasyta gydytoja mane pasigulde i patologini, pamoke ka sakyt per generaline vizitacija su skyriaus vedeja, kad kita diena keltu gimdyklon, nes neprasideda gimdymo veikla, atsidurus gimdyklon nesokinejo aplink, bet ramiai priziurejo, stebejosi, kad as tokia rami ir atsiputus :P su vyru tik bajeruojam! Ir akusere cia seniau aprasyta Kunciene ta diena budejo kazkokia nereali akusere :super pamaina jai baigesi, o ji dar puse nakties prie manes buvo, jau po cezario (ups :) nepasakiau, kad viskas vis tiek baigesi cezariu :verysad: )ir spekit uz kiek-20lt :mirksiukas: kuriuos vyras idejo i kisene, kad man kzk atnestu :hm nebepamenu ir ka :blink: jauciat? Ji sako-faini jauni zmones, pabusiu, kol jus perkels is gimdyklos, negi sunku :super o nakties kokia 3-4 val buvo, o jai kitam skyriuj kita naktine pamaina ejo :wub: SAUNUOLE :super o Abramaviciene pati operavo ir po to net i pagimdziusiu skyriu atejo aplankyt :valio Ir nepatikesit-tik 100lt davem :hm :) ka as noriu is viso to pasakyt yra tai, kad reikia tureti savo daktare nuo pat pradziu kai tik :nestuke , ji tada ir pasiguldo kai reikia, ir prie jos pamainos gimdykloj gali prisitaikyt, ir neplesikauja pinigu. Tiesiog kai eini privaciai ir kas karta moki oficialiai pinigus, tokiu klausimu, kiek kam duot nekyla :) tiesiog duodi is mandagumo, bet manau,kad jei butume visai niekam nedave irgi viskas butu buve puiku :valio ir isvykstant is ligonines pasake, kad antra karta gimdant atvykt teks kaip ant planines operacijos-antro cezario-ramiai ir be panikos konkreciu sutartu laiku :rolleyes: beje mane ta pati gydytoja pries metus operavo kai nutiko negimdinis :verysad: kazkaip mums su ja sekasi, aisku tada susitikimo operacinej neplanavom, nes viskas buvo ekstra :verysad: tai va, mergaites-rekomenduoju gydytoja Abramaviciene ir akusere Kunciene :super SUPER KOMANDA :lotuliukas:
Atsakyti
[quote=lietutis,2007 07 27, 11:59]
Siaip akusere buvo pasakiska, Kunciene. Nespejau nei as jai atsibosti, nei ji man 4u.gif
[/quote]
bigsmile.gif as abu savo kleckus prie jos gimdziau, tariausi rolleyes.gif

[quote=liwijap,2007 07 27, 20:01]
[quote=lietutis,2007 07 27, 11:59]
Labai teisingai.

Siaip akusere buvo pasakiska, Kunciene.
Koks vardas? Gal Ilma? Nes as tik varda atsimenu, o pavardes ne. Jei ta pati , tai tiktai labai faina. smile.gif
[/quote]

varda mirksiukas.gif s - Irma
[quote=allelita,2007 07 28, 11:58]
Turbut snekat apie ta pacia nes ji tikliai nezinau ar Irma ar Ilma, bet apie ja esu girdijusi tik gerus atsiliepimus!!!!!
[/quote]
taip labai labai pasakiska akusere. prie jos gimdziau abu savo vaikucius. pirma prie jos ir Janusausko, o antra prie jos ir Petrauskienes. thumbup.gif man labai padejo ir po gimdymo, kai buvo krutiniu abieju uzdegimai. jeigu kuriai reiks jos telefono - rasykit az 4u.gif

[quote=mirkt,2007 08 01, 18:03]
Petrauskas yra tikrai idealus gydytojas. Ir supratingas, ir profesionalus. Jis yra palaidojęs savo pirmagimį, todėl sugeba suprasti tokioje sunkioje situacijoje ir kitas mamas. Jis šaunus.
[/quote]
blink.gif ane?? cia ju pirmagimis su Petrauskiene?

[quote=allelita,2007 08 02, 15:06]
Man rodos ne Janusauskas jo pavarde ir jis be akinuku. Grazus toks vyras sviesiaplaukis tongue.gif

[/quote]
tai matyt Janauskas. labai visi juos abu su Janusausku maiso biggrin.gif .prie jo gimdziau savo vyresneli blush2.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš tik prisijungiau prie panevėžiečių pašnekesių? Lankausi pas Jonušauską, kažkoks keistas - itin šaltas ir nieko apie nieką neaiškina. Gal kas pas jį gimdėte? vis dar neapsisiprendžiu ar jį keisti ar toliau pas jį vaikščioti. gal kas turi patirties? nes turiu nemažai draugių kurios jį labai giriai, bet man atrodo kad mūsų biolaukai nelabai sutampa verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos, as norejau paklausti, ar gimdymo namuose, pogimdyminese palatose (po remonto) visur tualetai ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 27, 12:05)
Labas merginos, as norejau paklausti, ar gimdymo namuose, pogimdyminese palatose (po remonto) visur tualetai ar ne  g.gif ?

Ne, nevisur. Tos palatos, kur vienvietės (jos mokamos ir tik 2 gal yra), tik ten yra tualetai ir dušai ar vonios (atrodo). O daugiau moterys guli po 2. Kai aš pagimdžiau ir papašiau vienvietės palatos, visos buvo užimtos. Tai man davė dvivietę, bet kitos mamytės pas mane neguldė. Kaina - 30 Lt. parai. Bet mane paguldė į pirmą palatą, priešais tualetas ir dušas buvo. Labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(rasabenas @ 2007 08 27, 11:11)
Ne, nevisur. Tos palatos, kur vienvietės (jos mokamos ir tik 2 gal yra), tik ten yra tualetai ir dušai ar vonios (atrodo). O daugiau moterys guli po 2. Kai aš pagimdžiau ir papašiau vienvietės palatos, visos buvo užimtos. Tai man davė dvivietę, bet kitos mamytės pas mane neguldė. Kaina - 30 Lt. parai. Bet mane paguldė į pirmą palatą, priešais tualetas ir dušas buvo. Labai tiko.

as kai pagimdziau gulejau vienvietej, bet ne mokamoj palatoj. ji yra paciam gale, tokia nedidele, bet man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nojus @ 2007 08 27, 20:32)
as kai pagimdziau gulejau vienvietej, bet ne mokamoj palatoj. ji yra paciam gale, tokia nedidele, bet man patiko  thumbup.gif

Tai gal tada mums visos buvo užimtos?... Nežinau, bet mums teko susimokėti. Šiaip patarčiau mamytėms pasirinkti vienvietes, nes tikrai garantuotas poilsis (aišku, jei mažius leis) mirksiukas.gif . Nei tau kitos mamytės vaikelis verkiantis trukdo, nei lankytojai... Čia mažylis užmigo dieną - ir tu gali miegoti... Tik aišku rytais užknisa, pakelia personalas. Tai temperatūrą matuotis, tai grindis plauna... Bet šiaip salygos puikios thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos as kiek zinau, kad yra dvivieciu su tualetu ir bide ax.gif . Neseniai drauge lankiau ir ji gulejo tokioje palatoje, bet gal ten tik po cezario guldo g.gif . Jos abi buvo operuotos. Mat ir susimasciau, kad gal daugiau tokiu nemokamu yra rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 08 28, 19:19)
Na merginos as kiek zinau, kad yra dvivieciu su tualetu ir bide  ax.gif . Neseniai drauge lankiau ir ji gulejo tokioje palatoje, bet gal ten tik po cezario guldo  g.gif . Jos abi buvo operuotos. Mat ir susimasciau, kad gal daugiau tokiu nemokamu yra  rolleyes.gif .

Nebūtinai operuotoms tos palatos.Paprasčiausiai jei yra laisvų,tai ir pasiūlo mirksiukas.gif
Tikrai geras dalykas.
Atsakyti
Dėl palatų tai žinau, kad yra visokių. Vienviečių (mokamų) ir su dušu 50 lt ir tikriausiai be 25 Lt

Aš rinkausi už 50 Lt, buvo laisva. Tai thumbup.gif thumbup.gif palata. Kaip viešbutyje. Yra tulikas, bide dušas, o palatoje šaldytuvas, televizorius, virdulys, kanapa šeimos nariui, kuris gali nakvoti, žurnalinis staliukas. Na, žodžiu man patiko. Kadangi praleidau tik 2 paras tai užteko 100 Lt, bet sakė, jei būtų komplikacijų ir reiktų pasilikti ilgesniam laikui, tai vėliau jau lyg ir nebereiktų mokėti.
Atsakyti