Aš su abiem savo vaikais turėjau ir dabar turiu tas problemas. Sūnus bijojo kakot būdamas panašiai dviejų metukų, o va dabar dukra... Dukrytė kaip čia kai kam, kuo puikiausiai kakojo ant puoduko, o kai nuo antibijotikų paleido vidurius, tada prasidėjo bėdos... Nebekakoja, verkia, laiko kaką... Tai va ką aš darau: nusipirkau Mikrolax klizmutes. Kelias dienas su jom, gal penkias kokias. O dabar kai pamatau, kad jau ji nori kaku (vaikšto kai nesava, zyzia, verkt pradeda) imu ją ant rankų, suriečiu kojytes ir virš puodo palaikau, hm gal visos žinot kaip tai atrodo
Nu ji paverkia, bet kai verkia, tada ir stenasi ir kojytės pilvą spaudžia, tuo pačiu ir pakakoja. Aš tuo metu visaip kaip raminu ją, giriu, kokia ji šaunuolė ir pan. Žinau, kad taip pasikankinsim apie mėnesį ir pati pradės vėl daryt (su sūnum taip buvo).
Galvojau iš pat pradžių duphalaks berods nusipirkt, bet kažkur pasiskaičiau, kad negerai tokie vaistai, vistik jie išbalansuoja sistemą, o kad neteršt organizmo kakais, kas irgi yra labai kenksminga, galvoju, kad mano metodas yra geras. Vaikas po to nejaučia jokio dikomforto, kaip tik tampa laimingesnis, kad pilviukas laisvas, be to galvoja ko gi čia aš bijojau
Taip ir kankinamės dabar kasdien