Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

Bet jau Gradauskienė tai prieš 9 ar 10 metų visiškai nepanaši į save buvo g.gif Labai smarkiai per tuos metus pasikeitė unsure.gif
Atsakyti
šiandien laida apie svajonių jaunikius ir jų moteris tongue.gif
Atsakyti
Mažoka reportažų laida vien apie jaunikius tuštoka- aišku jaučiasi vasaros metas- visiems reikia pailsėti.
Mane nervina Morkūno pasibaisėtina kalbėjimo maaannieraaaaaa schmoll.gif Ir dar tas pasakymas, kad vedybos niekam nereikalingos, jo draugė mąsto kiek kitaip tongue.gif . Parodyta graži bavaro meilė thumbup.gif Ir Makso tatuiruotė su drambliukais thumbup.gif
Atsakyti
O kur buvo tie svajonių jaunikiai?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 06 28, 22:49)
O kur buvo tie svajonių jaunikiai?

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 06 28, 21:48)
Mažoka reportažų laida vien apie jaunikius tuštoka- aišku jaučiasi vasaros metas- visiems reikia pailsėti.
Mane nervina Morkūno pasibaisėtina kalbėjimo maaannieraaaaaa schmoll.gif Ir dar tas pasakymas, kad vedybos niekam nereikalingos, jo draugė mąsto kiek kitaip tongue.gif . Parodyta graži bavaro meilė thumbup.gif Ir Makso tatuiruotė su drambliukais thumbup.gif

Man labai patiko Morkūno draugė (skirtingai nuo paties Morkūno cry.gif ). Tokia rami pasirodė, taip ramiai viską išdėliojo... Tiesiog malonu buvo į ją žiūrėti ir jos klausytis thumbup.gif Pasisekė Morkūnui....
O Bavaras su ta savo Natalija biggrin.gif ... Na, tiesiog "kompozitorius ir dainininkė..." megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif Labai patiko, kaip stambiu planu parodė, kaip Natalija mina siuvamosios mašinos pakojį, o koja tokiu aukštakulniu apauta.... Ir Bavaras rimtu veidu aiškino "... mama man išugdė įgimtą pagarbą moteriai..." Tai ar įgimta ta pagarba, ar mamos išugdyta. Žodžiu, bandė vis dėlto, rodyti tą savo geriausiąjį "aš"....
O Maksas, man atrodo, dar pats nežino, ko jis nori ir ko nenori. Tiesiog buvo užkluptas, tai ir šnekėjo. Tekstas "po kokių 8 metų" man tik rodo, kad žmogus visai nesiruošia sieti ateities su dabartine drauge... cry.gif
Oh, ir man kilo klausimas, kodėl gi jie svajonių jaunikiai. Ar taip jau visoms Lietuvos nuotakosm "sudie, proteli"?
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 06 29, 10:51)
Tekstas "po kokių 8 metų" man tik rodo, kad žmogus visai nesiruošia sieti ateities su dabartine drauge... cry.gif

Ir kodėl nerodė interviu su Makso drauge Sandra? Ką ji galvoja? Ir tas pasakymas, kad galvosiu po 8 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 06 29, 11:08)
Ir kodėl nerodė interviu su Makso drauge Sandra? Ką ji galvoja? Ir tas pasakymas, kad galvosiu po 8 metų doh.gif

Va va. blink.gif tai ką jinai kaip kokia durnelė lauks, kada jam "įkvėpimas bus ženytis"? doh.gif blink.gif Čia, manau ,ne tik apie vestuves, bet ir apie vaikus ir .... Tai kokia meilė, jei galvoji tik apie save? doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 06 29, 11:20)
Va va.  blink.gif tai ką jinai kaip kokia durnelė lauks, kada jam "įkvėpimas bus ženytis"?  doh.gif  blink.gif Čia, manau ,ne tik apie vestuves, bet ir apie vaikus ir ....  Tai kokia meilė, jei galvoji tik apie save?  doh.gif  cry.gif

O galbut cia zodziai skirti kamerai ir ziurovams, o is tikruju turi kitokia nuomone? Juk ka gali zinoti kaip ten is tiesu yra.
Atsakyti
neradau kada kartojimas tos laidos, nežinote kada būna ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 06 29, 12:17)
neradau kada kartojimas tos laidos, nežinote kada būna  ax.gif ?

Kada kartoja nezinau, bet pabandyk paieskoti programoje www.tv.lt
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 06 29, 12:30)
Kada kartoja nezinau, bet pabandyk paieskoti programoje www.tv.lt

Arba paziureti internete mirksiukas.gif
Atsakyti