Bet jau Gradauskienė tai prieš 9 ar 10 metų visiškai nepanaši į save buvo Labai smarkiai per tuos metus pasikeitė
Mažoka reportažų laida vien apie jaunikius tuštoka- aišku jaučiasi vasaros metas- visiems reikia pailsėti.
Mane nervina Morkūno pasibaisėtina kalbėjimo maaannieraaaaaa Ir dar tas pasakymas, kad vedybos niekam nereikalingos, jo draugė mąsto kiek kitaip . Parodyta graži bavaro meilė Ir Makso tatuiruotė su drambliukais
Mane nervina Morkūno pasibaisėtina kalbėjimo maaannieraaaaaa Ir dar tas pasakymas, kad vedybos niekam nereikalingos, jo draugė mąsto kiek kitaip . Parodyta graži bavaro meilė Ir Makso tatuiruotė su drambliukais
QUOTE(gutė* @ 2005 06 28, 21:48)
Mažoka reportažų laida vien apie jaunikius tuštoka- aišku jaučiasi vasaros metas- visiems reikia pailsėti.
Man labai patiko Morkūno draugė (skirtingai nuo paties Morkūno ). Tokia rami pasirodė, taip ramiai viską išdėliojo... Tiesiog malonu buvo į ją žiūrėti ir jos klausytis Pasisekė Morkūnui....
O Bavaras su ta savo Natalija ... Na, tiesiog "kompozitorius ir dainininkė..." Labai patiko, kaip stambiu planu parodė, kaip Natalija mina siuvamosios mašinos pakojį, o koja tokiu aukštakulniu apauta.... Ir Bavaras rimtu veidu aiškino "... mama man išugdė įgimtą pagarbą moteriai..." Tai ar įgimta ta pagarba, ar mamos išugdyta. Žodžiu, bandė vis dėlto, rodyti tą savo geriausiąjį "aš"....
O Maksas, man atrodo, dar pats nežino, ko jis nori ir ko nenori. Tiesiog buvo užkluptas, tai ir šnekėjo. Tekstas "po kokių 8 metų" man tik rodo, kad žmogus visai nesiruošia sieti ateities su dabartine drauge...
Oh, ir man kilo klausimas, kodėl gi jie svajonių jaunikiai. Ar taip jau visoms Lietuvos nuotakosm "sudie, proteli"?
QUOTE(safarikids @ 2005 06 29, 10:51)
Tekstas "po kokių 8 metų" man tik rodo, kad žmogus visai nesiruošia sieti ateities su dabartine drauge...
Ir kodėl nerodė interviu su Makso drauge Sandra? Ką ji galvoja? Ir tas pasakymas, kad galvosiu po 8 metų
QUOTE(zelionuska @ 2005 06 29, 11:08)
Ir kodėl nerodė interviu su Makso drauge Sandra? Ką ji galvoja? Ir tas pasakymas, kad galvosiu po 8 metų
Va va. tai ką jinai kaip kokia durnelė lauks, kada jam "įkvėpimas bus ženytis"? Čia, manau ,ne tik apie vestuves, bet ir apie vaikus ir .... Tai kokia meilė, jei galvoji tik apie save?
QUOTE(ejeva @ 2005 06 29, 11:20)
Va va. tai ką jinai kaip kokia durnelė lauks, kada jam "įkvėpimas bus ženytis"? Čia, manau ,ne tik apie vestuves, bet ir apie vaikus ir .... Tai kokia meilė, jei galvoji tik apie save?
O galbut cia zodziai skirti kamerai ir ziurovams, o is tikruju turi kitokia nuomone? Juk ka gali zinoti kaip ten is tiesu yra.
neradau kada kartojimas tos laidos, nežinote kada būna ?
QUOTE(vilmuke @ 2005 06 29, 12:17)
neradau kada kartojimas tos laidos, nežinote kada būna ?
Kada kartoja nezinau, bet pabandyk paieskoti programoje www.tv.lt
QUOTE(ginija @ 2005 06 29, 12:30)
Kada kartoja nezinau, bet pabandyk paieskoti programoje www.tv.lt
Arba paziureti internete