Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

smile.gif+2005 06 01, 00:03-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 06 01, 00:03)
Sugalvojau... Pasakysiu, kad turiu 7 diedus ir apsispręsti negaliu, su kuriuo man likt.. smile.gif Tegul mane veža i kokią Australiją, gal sumąstysiu tada...  tongue.gif

siūlau pasikreipti su kurybine idėja redakcijos kryptimi. ax.gif
Atsakyti
Aš vakar nemačiau laidos. sad.gif Na bet šaunuolė žmonelė tokį lochą palikusi! thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip ši lauda paskutiniais mėnesiais labai jau grybauja. Gal prieš sezono pabaigą išsisėme idėjos. Reportažai instriguojantys, bet pabaiga doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 06 01, 00:03-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 06 01, 00:03)
Sugalvojau... Pasakysiu, kad turiu 7 diedus ir apsispręsti negaliu, su kuriuo man likt.. smile.gif Tegul mane veža i kokią Australiją, gal sumąstysiu tada...  tongue.gif

Neveš tavęs į Australiją schmoll.gif schmoll.gif , veš į tą pačią Graikiją, net viešbutis tas pats būtų. Daugiavaikę porą, kurią rodė prieš tai vežė ten pat. Net viešbučio lova tokia pati buvo. ax.gif
Jeigu būtų galima pasirinkti, aš norėčiau į Braziliją, o ten spręsčiau problemą, "ar dar žiūrėti "nuo...iki" ar jau niekada nebežiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kas susigundysit, kad vestuves planuotų Diana, kur šiandien rodė, parašykit man a.ž.
nerekomenuoju jos, teko susidurti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 07, 20:45)
jei kas susigundysit, kad vestuves planuotų Diana, kur šiandien rodė, parašykit man a.ž.
nerekomenuoju jos, teko susidurti  schmoll.gif

kodel tavo nuomone tokia neigiama apie ja? g.gif pasidalinki savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Nu jau koks juokingas Valinskas buvo smile.gif ir nepaskytum kad 20metu turejo. Kazkaip seniau zmones senesni atrode:)
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 06 07, 20:54)
kodel tavo nuomone tokia neigiama apie ja? g.gif  pasidalinki savo patirtimi 4u.gif

mes kreipemes pernai. kadangi abiems pirmos vestuves, zalio supratimo neturejom, ko reikia, kiek pinigu, kur kreiptis blush2.gif pasake, kad 30 zmoniu be 15000 Lt niekaip schmoll.gif o pas mus 50 zmogu doh.gif norejom svesti su nakvyne, pasiule tik viena vieta ir primygtinai ja pirso, nos ten WC lauke blink.gif ieskojom balandi rugpjucio galui. pradejom ieskotis vietos patys. kelios valandos internete ir susidarem visa sarasa tinkamu vietu. pasivazinejom ir issirinkom thumbup.gif ir siaip netaktiska pasirode, puole apie Paksaites vestuviu planus pasakoti blink.gif blink.gif ji atsisake oranizuoti paksaites vestuves, tai Paksaite i Kaikariene kreipesi.
is kitos poreles suzinojau, kad ji daug pinigeliu i kisene isideda, t.y. susitaria su kavine, kad kaina 5000 lt uz vakara, o is tikruju kavinei 4000, jai 1000 i kisene. ir taip su viskuo, kiek imanoma cry.gif todel vestuves ir gaunasi brangios doh.gif
aisku, jei visai nera laiko organizacijai ir pinigeliu yra, gal ir nieko variantas. bet mes susiorganizavom patys, 50 zmoniu- 12000 lt. ax.gif
Atsakyti
Aš dar norėčiau apie ankstesnes laideles atsiliept. Nekomentuosiu pačių istorijų, bet man labiausiai patiko jose būtent Egipto vaizdai. blush2.gif Visada svajojau į tokią šalį nulėkti, tai nors žiūrėdama seilę pavarvinau. ax.gif Planavom liepą Tunisan šauti, bet pasikeitus planams teko kelionę atidėti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 07, 21:50)
...puole apie Paksaites vestuviu planus pasakoti blink.gif  blink.gif ji atsisake oranizuoti paksaites vestuves, tai Paksaite i Kaikariene kreipesi...

Taip, taip, o Kaikarienė paskui "Lietuvos rytui" papasakojo viską su smulkmenomis - straipsnis didžiuliausias buvo, net I.Paksaitės mimikas Kaikarienė komentavo. Po tokio "etiško" straipsniuko (per kelis psl.) , aš į Kaikarienę nesikreipčiau net jei man primokėtų. Ypač jeigu būčiau "žinomas" žmogus...
O "Nuo... iki" vėl padarė laidelę iš senos medžiagos protest.gif . Negaliu tvirtai sakyti, bet tiek Gradauskų, tiek Baukutės su Rupulevičium vestuves jau tikrai rodė kažkuri iš "gyvenimo būdo" laidelių. O gal čia tik seną laidą pakartojo? Net komentaras, apie tai, jog Baukutė pasakiusi, kad vyras jai ne tik pavardę, bet ir vardą pasilikti leidęs, buvo doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 06 07, 22:04)
Nu jau koks juokingas Valinskas buvo smile.gif ir nepaskytum kad 20metu turejo. Kazkaip seniau zmones senesni atrode:)

ajo mirksiukas.gif ir Valinskienė labai jau moteriška, taip pat nepasakyčiau, kad jau tada 21-eri buvo blush2.gif
Atsakyti
Kažką sakė, kad bus žinomų žmonių vestuvės šią vasarą. ax.gif Kieno? g.gif Gal aš neišgirdau, o gal nesakė? ax.gif Na moteriškas smalsuams...... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti