Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

Is paskutiniu laidu toks ispudis, kad jau ne gyvenimo budo zurnalas, o realybes sou... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 05 27, 21:53)

Ar žiūrėjot paskutinę laidą apie žmogėną kuris iš dviejų neišsirenka, manau vistiek pasirinks meilužę. Man jo mąstymas nesuprantamas blink.gif Juk vistiek jauti kurį labaisu myli, o kaip moteriškės apsikentė- žmona nebent irgi kažką turėjo mirksiukas.gif Šiaip laida man įdomi biggrin.gif buvo.

mane tiesiog siutina, kai tą durnių(atsiprašau jau kelinta laida rodo), per Valinsko "Frontą" nusirenginėjo, paskui seniau dar ir "nuo...iki" rodė, paskui Krivickui pasakojo apie Butkutės pirštų antspaudus ant amareto butelio ir kažkokius batus. Nejau iš tikro jau nebeturi ką rodyti? g.gif aj dar tiesa, pirmoj "labirintų" laidoj dalyvavo... nu v.z. gviazda ne tas žodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 05 27, 23:53)
...Šiaip laida man įdomi biggrin.gif buvo.

Man - ne. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Išsisėmusi, mano nuomone.

QUOTE(Saulytes mamyte @ 2005 05 30, 13:43)
Is paskutiniu laidu toks ispudis, kad jau ne gyvenimo budo zurnalas, o realybes sou... verysad.gif  verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Žanro krizė gal jiems?

QUOTE(gelmytė @ 2005 05 31, 09:45)
... paskui Krivickui pasakojo apie Butkutės pirštų antspaudus ant amareto butelio ir kažkokius batus...biggrin.gif

Aš tą laidą irgi mačiau, bet tik paskaičiusi gelmytės postą, sužinojau, kad čia tas pats veikėjas.
Na, toje laida apie Butkutę man buvo labai aišku, kad jis tiesiog norėjo patapti Butkutės menedžeriu ir "nusigriebti savo grietinėlės šaukštą"... O kai Butkutė nepasirašė, tai va jis ir skalambijo, kad Butkutė kažkokius batus (man tie batai tai patiko thumbup.gif ) pavogė....
O "nuo...iki" man juokingiausia buvo, kai jis pasidarė vandeniui užvirti įrenginį. O kai sprogo - oi kaip smagu buvo. Gaila, kad tai viskas, ką gali parodyti "gyvenimo būdo žurnalas". cry.gif cry.gif
Atsakyti
aš šiaip retai žiūriu lietuviškas publicistikos ir gyvenimo būdo laideles, nu bet paskutiniąją galvojau... vat turiu laiko, tai pažiūrėsiu...
nu ka, mergaitės... dugnas pasiektas. blink.gif tokios nesamonės aš dar per jų gyvavimo laiką nemačiau....kad Michelkevičiūtė, taip nusivažiuotų... g.gif
nu gerai, buvo ta pianistė, kurią visos lietuvos gyvenimo būdo laidos jautė pareigą parodyti išsamiai po 5 kartus...
nu bet kas čia per šūdas???? kažkoks kalėjimininkas, su savo kalėjimu atsiduodančiais piešiniais, dviem bobom... blink.gif ir dar jam kelionę į Egiptą??? kad jsi vargšas nuspręstų, ar jo galva tarp kojų ar ne ???
gali mane moderatoriai baust, bet čia tai visiškas neprofesionalumas ir kaip jau sakiau, dugnas.
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 05 31, 11:23)
nu ka, mergaitės... dugnas pasiektas. blink.gif  tokios nesamonės aš dar per jų gyvavimo laiką nemačiau....kad Michelkevičiūtė, taip nusivažiuotų...  g.gif

gali mane moderatoriai baust, bet čia tai visiškas neprofesionalumas ir kaip jau sakiau, dugnas.

schmoll.gif schmoll.gif Nieko nesupranti, paskaityk paskutiniame "Žmonės" numeryje intervą su Mikelkevičiūte, kaip ji nepakenčia neprofesionalumo, avantiūrizmo ir t.t. ir t.p.
Viskas leidoje - čiki piki.
mega_shok.gif
Atsakyti
nu jo tongue.gif man su laida jau irgi pradeda nepatikti nors visada anksciau ziuredavau..."vargselis" neapsisprendzia kuria pasirinkti...as vietoje tu abieju moteru pasiusciau ji velniop schmoll.gif baisus playbojus atsirado tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 05 31, 12:23)
nu bet kas čia per šūdas???? kažkoks kalėjimininkas, su savo kalėjimu atsiduodančiais piešiniais, dviem bobom... blink.gif  ir dar jam kelionę į Egiptą??? kad jsi vargšas nuspręstų, ar jo galva tarp kojų ar ne ???

Visiškai sutinku - nu jau paskutinės laidos tai doh.gif doh.gif Anksčiau kažkaip laukdavau antradienio, kai rodo Nuo...iki. ALe dabar kai tą "veikėją" parodė, tai schmoll.gif schmoll.gif Irgi nelabai supratau už ką jam ta kelionė į Egiptą - ar tik nenorėjo pats pasireklamuoti - vis į ekraną lenda su savo "bajeriais" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 05 31, 12:05)
Aš tą laidą irgi mačiau, bet tik paskaičiusi gelmytės postą, sužinojau, kad čia tas pats veikėjas.
Na, toje laida apie Butkutę man buvo labai aišku, kad jis tiesiog norėjo patapti Butkutės menedžeriu ir "nusigriebti savo grietinėlės šaukštą"... O kai Butkutė nepasirašė, tai va jis ir skalambijo, kad Butkutė kažkokius batus (man tie batai tai patiko thumbup.gif ) pavogė....
O "nuo...iki" man juokingiausia buvo, kai jis pasidarė vandeniui užvirti įrenginį. O kai sprogo - oi kaip smagu buvo. Gaila, kad tai viskas, ką gali parodyti "gyvenimo būdo žurnalas". cry.gif  cry.gif

O aš ir galvoju, kur man tas "gražuolis" matytas?! g.gif
Atsakyti
visai nepanašus į tokį, kuris svarstytų, su kuria moterim likti schmoll.gif schmoll.gif viskas, nebežiūrėsiu "nuo iki". laikas kūrybinių atostogų tongue.gif
Atsakyti
O tai kurią jis pasirinko tai taip ir pražiopsojau doh.gif Ar dar bus pratęsimas doh.gif
Gal pasufleruokit kas matėt ax.gif 4u.gif Ačiū

Atsakyti
perjungiau į Forumą, nežinau ir aš, su kuo jis liko. betir neįdomu.
Atsakyti
Sugalvojau... Pasakysiu, kad turiu 7 diedus ir apsispręsti negaliu, su kuriuo man likt.. smile.gif Tegul mane veža i kokią Australiją, gal sumąstysiu tada... tongue.gif
Atsakyti