Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

Tai Giedre neturi dar vaikuciu su savim?! cry.gif
Oi kaip gaila cry.gif
Vakar nemaciau sios laidos.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 05 04, 01:03)
Tai Giedre neturi dar vaikuciu su savim?!  cry.gif
Oi kaip gaila cry.gif
Vakar nemaciau sios laidos.

Ne dar neturi. Kaip tures kai visko prizadejes "detektyvas" ant ledo ja paliko.
Atsakyti
Labai gaila Giedrės sad.gif Bet laida labai ištęsta ir klausimai vis tie patys kartojami.Kam reikėjo klausinėti mamos apie jos planus susigrąžinti vaikus? Absurdiška ir nežmoniška mad.gif Gal galvoja kad Marokas labai toli ir niekas jam nepraneš? Aj, negalvoja, svarbu kad tik laida "įdomesnė" būtų Žiauru....
Atsakyti
Nepasimoko mūsų moterys. Tikrai graudu. verysad.gif Jau ne pirmas ir ne antras atvejis, kai atsitinka tokie dalykai. O Giedrei reiktų palinkėti stiprybės, kad "stogas nenuvažiuotų". cry.gif
Atsakyti
Tikėjau, kad susigražins vaikučius.. sad.gif Sunku jai.. Dėl gumos tempimo - tai būtų užtekę tos paskutinės serijos, pakankamai išsamiai viską eilinį kartą pakartojo biggrin.gif
Atsakyti
gaila nemaciau paskutiniu laidu,vis dar tv.lt neatsigauna,netikejau,kad si istorija sitaip baigsis,ir tada kam reikejo sitaip istempti viska,del reitingu? uzkibau ir as ant to kabliuko,sekiau visas laidas,bet kam taip is svetimo skausmo tyciotis...
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2005 05 05, 06:48)
  Gal galvoja kad Marokas labai toli ir niekas jam nepraneš? Aj, negalvoja, svarbu kad tik laida "įdomesnė" būtų  Žiauru....

Vat ir aš apie tą patį g.gif ar tik nepraneš jo tautiečiai jam sad.gif juk tokių tikrai atsiras, tikėkimės, kad aš klystu g.gif , o gal specialiai taip parodė, kad jį suklaidinti, o jos tikrieji planai visai kitokie g.gif
Nes juk per pirmą laidą pasakė, kad siužetas buvo pradėtas filmuoti prieš metus g.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad viskas seniai nufilmuota, o tik dabar rodo unsure.gif O trai kaip viskas baigėsi ar niekaip nesibaigė? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 05 25, 16:23)
Aš galvojau, kad viskas seniai nufilmuota, o tik dabar rodo  unsure.gif O trai kaip viskas baigėsi ar niekaip nesibaigė?  g.gif  unsure.gif

Baigėsi taip, kad Giedrė vėl turi planų ar planą ir bandys vaikus susigrąžinti. Žodžiu - niekaip nesibaigė.
O dabar nauja serija - eilinius žmones veža į Graikiją "pailsėti nuo savęs". Vedančioji save pranoksta - iš vakarykščių perliukų: "nesudės per naktį akių". "Bluosto nesudėti" ir "akių nesumerkti" žinau. O va "akių neteks sudėti" - skamba naujoviškai blink.gif
Atsakyti
Na nepatinka vėl tie serialai.. Kažkoks pigus bandymas pritraukti žiūrovus...
Atsakyti
Issiseme Nuo...Iki ar ka sad.gif Paskutiniu metu absoliuciai neidomios laidos. Jei nezino apie ka pasakoti, tegul pasiklausia ziurovu, kas jiems butu idomu.
va man pvz butu idomu paziureti kaip dabar gyvena buvusios Miss, manekenes, siaip buve zymus zmones. Kazkada prancuzu zurnale mamoms maciau labai grazia nescios lietuves manekenes nuotrauka, ta mergina, kur filmavosi dainoj "Ar tu ja matei?.. Ji grazesne nei tu man sakei..." ir tt. blush2.gif Ar kas nors atsimena? Nors ir smulkmena, bet buvo faina: musu manekene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(family @ 2005 05 05, 16:36)
gaila nemaciau paskutiniu laidu,vis dar tv.lt neatsigauna,netikejau,kad si istorija sitaip baigsis,ir tada kam reikejo sitaip istempti viska,del reitingu? uzkibau ir as ant to kabliuko,sekiau visas laidas,bet kam taip is svetimo skausmo tyciotis...

Jo dėl ištempimo tai sutinku drinks_cheers.gif aš pažiūrėjau pirmą ir paskutinę dalis. Verkaiu gale cry.gif bet norėčiau kad parodytų kaip jai skėsi po to, nes ji ketina pro Ispaniją su mašina vaikučius vežtis thumbup.gif ir dar jos ryžtas kad ir penkiolikinius susikraut į mašiną ir nusivežt namo bet kokia kaina thumbup.gif Manau pamokanti istorija.

Ar žiūrėjot paskutinę laidą apie žmogėną kuris iš dviejų neišsirenka, manau vistiek pasirinks meilužę. Man jo mąstymas nesuprantamas blink.gif Juk vistiek jauti kurį labaisu myli, o kaip moteriškės apsikentė- žmona nebent irgi kažką turėjo mirksiukas.gif Šiaip laida man įdomi biggrin.gif buvo.
Atsakyti