Tai Giedre neturi dar vaikuciu su savim?!
Oi kaip gaila
Vakar nemaciau sios laidos.
QUOTE(Fanta @ 2005 05 04, 01:03)
Tai Giedre neturi dar vaikuciu su savim?!
Oi kaip gaila
Oi kaip gaila
Ne dar neturi. Kaip tures kai visko prizadejes "detektyvas" ant ledo ja paliko.
Nepasimoko mūsų moterys. Tikrai graudu. Jau ne pirmas ir ne antras atvejis, kai atsitinka tokie dalykai. O Giedrei reiktų palinkėti stiprybės, kad "stogas nenuvažiuotų".
Tikėjau, kad susigražins vaikučius.. Sunku jai.. Dėl gumos tempimo - tai būtų užtekę tos paskutinės serijos, pakankamai išsamiai viską eilinį kartą pakartojo
gaila nemaciau paskutiniu laidu,vis dar tv.lt neatsigauna,netikejau,kad si istorija sitaip baigsis,ir tada kam reikejo sitaip istempti viska,del reitingu? uzkibau ir as ant to kabliuko,sekiau visas laidas,bet kam taip is svetimo skausmo tyciotis...
QUOTE(canim @ 2005 05 05, 06:48)
Gal galvoja kad Marokas labai toli ir niekas jam nepraneš? Aj, negalvoja, svarbu kad tik laida "įdomesnė" būtų Žiauru....
Vat ir aš apie tą patį ar tik nepraneš jo tautiečiai jam juk tokių tikrai atsiras, tikėkimės, kad aš klystu , o gal specialiai taip parodė, kad jį suklaidinti, o jos tikrieji planai visai kitokie
Nes juk per pirmą laidą pasakė, kad siužetas buvo pradėtas filmuoti prieš metus
Aš galvojau, kad viskas seniai nufilmuota, o tik dabar rodo O trai kaip viskas baigėsi ar niekaip nesibaigė?
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 05 25, 16:23)
Aš galvojau, kad viskas seniai nufilmuota, o tik dabar rodo O trai kaip viskas baigėsi ar niekaip nesibaigė?
Baigėsi taip, kad Giedrė vėl turi planų ar planą ir bandys vaikus susigrąžinti. Žodžiu - niekaip nesibaigė.
O dabar nauja serija - eilinius žmones veža į Graikiją "pailsėti nuo savęs". Vedančioji save pranoksta - iš vakarykščių perliukų: "nesudės per naktį akių". "Bluosto nesudėti" ir "akių nesumerkti" žinau. O va "akių neteks sudėti" - skamba naujoviškai
Na nepatinka vėl tie serialai.. Kažkoks pigus bandymas pritraukti žiūrovus...
Issiseme Nuo...Iki ar ka Paskutiniu metu absoliuciai neidomios laidos. Jei nezino apie ka pasakoti, tegul pasiklausia ziurovu, kas jiems butu idomu.
va man pvz butu idomu paziureti kaip dabar gyvena buvusios Miss, manekenes, siaip buve zymus zmones. Kazkada prancuzu zurnale mamoms maciau labai grazia nescios lietuves manekenes nuotrauka, ta mergina, kur filmavosi dainoj "Ar tu ja matei?.. Ji grazesne nei tu man sakei..." ir tt. Ar kas nors atsimena? Nors ir smulkmena, bet buvo faina: musu manekene
va man pvz butu idomu paziureti kaip dabar gyvena buvusios Miss, manekenes, siaip buve zymus zmones. Kazkada prancuzu zurnale mamoms maciau labai grazia nescios lietuves manekenes nuotrauka, ta mergina, kur filmavosi dainoj "Ar tu ja matei?.. Ji grazesne nei tu man sakei..." ir tt. Ar kas nors atsimena? Nors ir smulkmena, bet buvo faina: musu manekene
QUOTE(family @ 2005 05 05, 16:36)
gaila nemaciau paskutiniu laidu,vis dar tv.lt neatsigauna,netikejau,kad si istorija sitaip baigsis,ir tada kam reikejo sitaip istempti viska,del reitingu? uzkibau ir as ant to kabliuko,sekiau visas laidas,bet kam taip is svetimo skausmo tyciotis...
Jo dėl ištempimo tai sutinku aš pažiūrėjau pirmą ir paskutinę dalis. Verkaiu gale bet norėčiau kad parodytų kaip jai skėsi po to, nes ji ketina pro Ispaniją su mašina vaikučius vežtis ir dar jos ryžtas kad ir penkiolikinius susikraut į mašiną ir nusivežt namo bet kokia kaina Manau pamokanti istorija.
Ar žiūrėjot paskutinę laidą apie žmogėną kuris iš dviejų neišsirenka, manau vistiek pasirinks meilužę. Man jo mąstymas nesuprantamas Juk vistiek jauti kurį labaisu myli, o kaip moteriškės apsikentė- žmona nebent irgi kažką turėjo Šiaip laida man įdomi buvo.