ir aš noriu pažiūrėt Nuo iki.. bet tv.lt nebėr gal kas žino kur rasti
Šiandien turėtų būti gera laida apie turtingų vyrų meilužes, kurios jais naudojasi
QUOTE(Ledine325 @ 2007 10 29, 14:14)
Šiandien turėtų būti gera laida apie turtingų vyrų meilužes, kurios jais naudojasi
Oi, man slidus visas tas reikalas atrodo Na, bet suprantama vyrams reikia gražaus blizgučio šalia, "barakudoms" pinigų ir aukštuomenės gyvenimo, o žmonos va irgi nepėsčios - meilužius įsitaiso Atrodo lyg ir visi patenkinti turėtų būti
Šeip tai aš žaviuosi tokiomis moterimis, kurios savo grožiu (kad ir dirbtinu), bendravimu, protu (?) taip sugeba apsukti mūsų garbius verslininkus, kad iš jų gali gauti viską ko nori
Man atrodo, kad si laida, buvo parodyta butent to verslininko, kuri iskaudino moteris. Man atroda, kad visi jie puikiai zino su kokiomis moterimis turi reikalu. As taip gyventi negaleciau, manau kad tai netgi truputi zema, be to, ar tos moterys laimingos?
QUOTE(reallywomen @ 2007 10 30, 18:17)
Man atrodo, kad si laida, buvo parodyta butent to verslininko, kuri iskaudino moteris. Man atroda, kad visi jie puikiai zino su kokiomis moterimis turi reikalu. As taip gyventi negaleciau, manau kad tai netgi truputi zema, be to, ar tos moterys laimingos?
man atrodo, tai čia apie tą Goriunovienę jos draugas bandė papasakoti, kuri dabar iš Furmanavičiaus "verslauja".
Betgi ir ištvermės reikia 3 val iš ryto skirti vien tik savo fasado remontui darbštuolytės
O man vakarykšė laida išvis kažkokia beryšio. Šita tiesa kad turtingiems seniams reikia jauniklių o jaunoms gražuolėms - blizgučių ir babkių, yra sena kaip pasaulis. Pilstė pilstė iš tuščio į kiaurą ir nieko naujo nepasakė O man tie vedėjos žodžiai tipo "čia minimos garsių verslininkų ir žinomų vyrų pavardės..." "Hereojė intriguoja vardindama įtakingų asmenų pavardes..." tai iš vis kažkokie betiksliai. Tai, arba skelbk tas pavardes (nors ir durnam aišku, to nieks nedrįstų padaryt) arba iš vis kam tada rodyt tokią tuščią laidą. Nu vienas išdrįso pasirodyt, o kitos herojės tik kojas rodė ir kalbėjo žinomas tiesas, kaip gražuolės užsidirba blizgučiams ir skudurams.
QUOTE(Erina @ 2007 10 31, 00:34)
Tai, arba skelbk tas pavardes (nors ir durnam aišku, to nieks nedrįstų padaryt) arba iš vis kam tada rodyt tokią tuščią laidą. Nu vienas išdrįso pasirodyt, o kitos herojės tik kojas rodė ir kalbėjo žinomas tiesas, kaip gražuolės užsidirba blizgučiams ir skudurams.
100 proc
nors laida ir tuščia, bet matai, kiek nosis prikišę žiūrėjo
Suintrigavo anonsais, ir nieko neparodė. Jau buvo juk kažkurio šeštadienio Lietuvos ryte to Fomenko interviu. Kuo čia stebėtis? Kokių diedų senų daug, kurie kiša pinigus.... Ai, sena kaip pasaulis tema....
Nuo kada čia laida NUO-IKI tapo kriminaline??? Taip patikdavo man ji, o dabar Atrodo, kad maža liūdnų laidų per TV
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 19, 22:22)
Nuo kada čia laida NUO-IKI tapo kriminaline??? Taip patikdavo man ji, o dabar Atrodo, kad maža liūdnų laidų per TV
Aha... Ir vis tą patį per tą patį apie tuos vaikus... Jau nebegaliu daugiau žiūrėt
Man si laida labai patinka, tik gaila, kad neturiu galimybes pamatyti ja Pasiziuredavau dar irasus, per tv.lt o dabar ir tu neeina pamatyti