Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

QUOTE(laurud @ 2007 01 30, 20:46)
Kol kas baisiai nuobodi laida... Kažką lyg tai apie Nelly Uvarovą turėtų rodyt, gal įdomiau bus

Apie Nelly Uvarovą šiaip lyg ir turėtų rodyti ne per "Nuo...iki...", o per "Lietuvos ryto televiziją"... g.gif
Atsakyti
teisingai galvojau is pradziu kad apie ta gurmaniska kelione daug idomiau bus... smile.gif patiko antras reportazas thumbup.gif
Atsakyti
Kodėl Venesuelos sala Margarita dabar vadinama naujųjų lietuvių Naująja žeme? Į šį klausimą nutarė atsakyti LNK gyvenimo būdo žurnalo „Nuo... iki...“ komanda, nuvykusi į salą, kurią nuo Lietuvos skiria 11 valandų skrydžio.

Šį vakarą pradedamas keturių laidų ciklas.

„Margaritoje sutikome bent dešimt lietuvių. Sužinojome, kad keletas puoselėja mintį „nupirkti“ Margaritą - investuoti į salos viešbučius, klubus bei gyvenamuosius namus, - pasakojo dvi savaites saloje praleidęs laidos žurnalistas Edvardas Žičkus. - Margaritoje kotedžą nusipirko prodiuseris ir laidų vedėjas Arūnas Valinskas, čia ketina įsikurti žurnalistas Darius Lukoševičius, dažnai gyvena vienas buvusių „Alytaus tekstilės“ vadovų“.

„Nuo... iki...“ kūrybinė grupė lankėsi Žilvino Žvagulio ir Arūno Valinsko naktiniame klube „Labas“. Taksistai, išgirdę žodį „Labas“, žino, kur prašoma vežti. „Labas“ tampa bene populiariausia pasilinksminimo vieta saloje: saugu, puikiai įrengta.

Sala vilioja ir nerūpestingą gyvenimą mėgstančius lietuvius. „Sutikome 22 metų vilnietį Martyną, įsikūrusį netoli Porlamaro miesto. Butą vaikinui tėvai nupirko už 60 tūkstančių dolerių“, - pasakojo E.Žičkus.
Atsakyti
Ar tai jau prasidėjo? Šįvakar 20 val. 30 min. LNK laida „Nuo... iki...“ skirta vienam naujam, aštriam reiškiniui – paparacų darbui. Jį tyrinėja pati neretai paparacų sekama laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Lietuvoje šis žodis dažniau vartojamas nuo 1997 metų rugpjūčio 31-osios, kai smarkiai sužalota avarijoje mirė Velso princesė Diana. Automobilį, kuriame ji važiavo su savo draugu Dodi al-Fayedu, persekiojo paparacai. Tada šį žodį nuolat linksniavo pasaulio ir Lietuvos spauda.
„Šis terminas paplito po Federico Fellini filmo „Saldus gyvenimas“, kuriame įžūlusis fotografas Paparazzo šmirinėjo aukštuomenės susibūrimuose ir darė pikantiškas įžymybių nuotraukas, – aiškino R.Mikelkevičiūtė. – Mūsų laida klausia: paparacai – kas tai? Ar jų jau yra Lietuvoje?“

Vieni paparacus smerkia ir deda į šuns dienas. Kiti – niekina. Tačiau beveik visi apžiūrinėja jų skandalingas nuotraukas, skaito bulvarinio atspalvio rašinius.
Paparacus užsienyje vadina grobuonimis su kameromis. Jie turi informatorių tinklą, savaitėmis sėdi pasalose ir seka ryškiausias šou pasaulio, sporto ir politikos žvaigždes.
Pasakojimą apie Lietuvos paparacus laida „Nuo... iki...“ pradėjo nuo neseniai laikraštyje „L.T.“ publikuotos nuotraukos.
Kartą jo viršelyje buvo išspausdinta garsaus krepšininko bei verslininko Šarūno Marčiulionio ir juodaplaukės merginos nuotrauka. Antraštė rėkė: „Š.Marčiulionis – naujos moters glėbyje!“ „Visi žinojo, kad krepšininkas turi draugę Kotryną Kirdeikytę, su kuria jis augina dukterį, – pasakojo R.Mikelkevičiūtė. – Tačiau nuotraukoje buvo ne Kotryna“.
Kitas „L.T.“ paparacų pasididžiavimas – praėjusią vasarą Palangoje padaryta nuotrauka, kurioje matyti, kaip bučiuojasi dainininkė Atlanta ir šeimą turintis krepšininkas Simas Jasaitis.

R.Mikelkevičiūtė kalbino dienraščio „L.T.“ paparacą. „Tikri paparacai niekuomet nerodo savo veido, nesako vardo ir nepasirašo, – sakė ji. – Todėl mes šį 28 metų vyrą filmavome iš nugaros. Rodome tik jo darbus“. Mįslingasis pašnekovas pasakojo, kad jo aparatūra sveria 20 kilogramų. Krepšyje jis nešiojasi tris galingus objektyvus. Vienas jų gali pritraukti net už pusės kilometro esantį vaizdą. Paparacas mums atskleidė, kad S.Jasaičio ir Atlantos bučinio laukė tykodamas krūmuose ir šaka gindamasis nuo puolančių uodų.
O sekdamas Š.Marčiulionį pakeitė net penkis automobilius. Kartą jam viename jų teko pratūnoti septynias valandas.
Vyras tikino, kad dabar Lietuvoje imama dirbti panašiai kaip ir užsienyje. Didžiausias skirtumas – honorarai, kurie Lietuvoje gerokai mažesni.
Atsakyti
Patinka ši laida,jos vedėja,žiūrėsim ką įdomaus šį kartą tie paparacai prižvejojo. bigsmile.gif
Atsakyti
ziurejau antradieni, na bet ta ksenija sobciak blink.gif , tai biskuti fool.gif , pirma karta zurnalistu pagailo biggrin.gif
Atsakyti
“Nuo… iki…” atšventė 10-ies metų jubiliejų
http://whatson.delfi...php?id=12278135
Atsakyti
vakarykštė laida labai thumbup.gif

tie reportažai iš margaritos salos wub.gif

režisierių darbas thumbup.gif aciuks.gif

ir istorija apie Riaubiškytę su Vilium patiko, bet čia ir jų asmenybės įdomios pačios savaime.Iki laidos ir man kažkaip savotiškai ta jų pora..bet laida įtikino lotuliukas.gif ...myli jie vienas kitą myli wub.gif
Laimingų metų laimingų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 02 28, 09:51)
vakarykštė laida labai thumbup.gif

tie reportažai iš margaritos salos  wub.gif

režisierių darbas  thumbup.gif aciuks.gif

ir istorija apie Riaubiškytę su Vilium patiko, bet čia ir jų asmenybės įdomios pačios savaime.Iki laidos ir man kažkaip savotiškai ta jų pora..bet laida įtikino lotuliukas.gif ...myli jie vienas kitą myli wub.gif
Laimingų metų laimingų! 4u.gif

na as irgi vakar ziurejau apie ta viliaus ir violetos meile smile.gif myli jie viens kita matos, bet neaisku kiek ilgai tai truks, man kazkaip neatrodo, kad toks tarasovas su riaubikyte ilgai temps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 28, 18:41)
na as irgi vakar ziurejau apie ta viliaus ir violetos meile smile.gif myli jie viens kita matos, bet neaisku kiek ilgai tai truks, man kazkaip neatrodo, kad toks tarasovas su riaubikyte ilgai temps smile.gif

Aš skeptiškai žiūriu į tokias dideles meiles. Bet nuoširdžiai linkiu, kad mano nuomonė nepasitvirtintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 02 28, 19:11)
Aš skeptiškai žiūriu į tokias dideles meiles. Bet nuoširdžiai linkiu, kad mano nuomonė nepasitvirtintų  ax.gif

Aš ir taip manau drinks_cheers.gif
Dažniausiai tai didelės meilės įžimybių pasaulyje ilgai nesitesia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 02 28, 19:11)
Aš skeptiškai žiūriu į tokias dideles meiles. Bet nuoširdžiai linkiu, kad mano nuomonė nepasitvirtintų  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ypac kai taip afisuoja kiekvienam leidini ir televizijos laidoj g.gif g.gif
Atsakyti