Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

Man patinka si laida, jei turiu laiko visada pasiziuriu ax.gif
Atsakyti
Man irgi patinka ir nenusibodus ši laida thumbup.gif. Dažnai žiūriu.
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 12, 11:08)
Kalbant apie museikas: per ta pacia Marijono laida Žvagulis irgi negalejo to paneigti. Negaliu aš į jį žiūrėti po tos laidos. Neįsivaizduoju, kaip Starošaitė su juo gyvena, ypač po to, kai jis prieš visą tautą papasakojo, kad ji apsisisiojo scenoje!!!!! Juk įvaizdis yra jos duona  doh.gif  hah.gif

Gal galima išsamiau? Nemačiau tos laidos, kaži kur traliavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 25, 22:19)
Gal galima išsamiau? Nemačiau tos laidos, kaži kur traliavau  tongue.gif

Na, ten nera ka labai placiau pasakoti: jis pasakojo apie koncerta kazkokioje buvusios sssr salyje. Jie pries koncerta visi ziauriai prisigere (kartu dar keliavo ir studja), visa koncerta kritinejo, Starosaite su kazkuo sokdama nugriuvo ant zemes ar pan. Žodziu jiems visa tai atrodė nereaiai juokinga ir kai jie po koncerto išėjo visi nusilenkti taip juokėsi, kad Starošaitė staiga dingo, o vietoj jos liko bala lotuliukas.gif
Atsakyti
patinka man sita laida, is gyvenimo budo zurnalu man idomiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 26, 10:47)
Na, ten nera ka labai placiau pasakoti: jis pasakojo apie koncerta kazkokioje buvusios sssr salyje. Jie pries koncerta visi ziauriai prisigere (kartu dar keliavo ir studja), visa koncerta kritinejo, Starosaite su kazkuo sokdama nugriuvo ant zemes ar pan. Žodziu jiems visa tai atrodė nereaiai juokinga ir kai jie po koncerto išėjo visi nusilenkti taip juokėsi, kad Starošaitė staiga dingo, o vietoj jos liko bala  lotuliukas.gif

Na ir ...pyp.... ta zavaguli, visai jau jam kvankst blink.gif Gaila Starosaites (nors ir nelabai ji man patinka) cool.gif
Siaip laida Nuo... iki... man labai patinka! O vedeja tai super thumbup.gif
Atsakyti
Na ziuriu ziuriu ir tikrai abu su maniskiu nusprendeme,
kad senoviska tame viezbutyje viskas. Ir be to- Lietuvoje
nera 5 zvaigzduciu viesbucio. schmoll.gif

O laida tai zinoma, kad super lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mylimiausia laida thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir laida ir laidos vedeja tikrai thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
laida labai idomi,o vedejai laidos irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien idomi laida turėtų būti, rodys kaip Katunskyte su dukra Monika svorį mete, būtinai reikės pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
Nu vat ir įdomu kokius jos ten vaistus lesa kad taip greit svoris tirpsta? g.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti