Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 29, 21:02)
tai mušė ar nemušė?  blush2.gif

muse aisku kad muse, tik zasiukas neisdriso to prisipazinti tiesioginiame eteryje, issisukinejo nuo tiesaus atsakymo, tai ar cia vyras. g.gif doh.gif
Atsakyti
Man Aurimas tai "mižnius" kažkoks. ax.gif
Atsakyti
Man Elados gaila, sakė, kad kitoj šaly slapstosi ir net pas mamą vengia gryžt. Laime, kad jau turi kitą vyra, su kuriuo berods laiminga smile.gif
Atsakyti
O iš kur jūs žinot kad mušė? g.gif
Atsakyti
man tai labai patinka thumbup.gif o vedeja tai irgi labai liux.. jos toks balsas labai malonus... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 12 08, 00:44)
O iš kur jūs žinot kad mušė? g.gif

tikrai nesuprasi kas aurimo istorijoj teisus...
aišku aurimas gali ir mušti, bet elada irgi jei norėjo skirtis galėjo pameluot, kad mušė, nes advokatai skirybų atveju dažnai taip siūlo daryt, tam, kad vaikas tavo pusėj liktų ir, kad skirybų procesas paprastesnis būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2005 12 09, 13:14)
aišku aurimas gali ir mušti, bet elada irgi jei norėjo skirtis galėjo pameluot, kad mušė, nes advokatai skirybų atveju dažnai taip siūlo daryt, tam, kad vaikas tavo pusėj liktų ir, kad skirybų procesas paprastesnis būtų tongue.gif

Nemanau, kad šiuo atveju, dėl vaiko globos reiktų meluot -jei mama bent ne asociali ir gali rūpintis vaiku, teismai linkę vaikutį palikti mamai.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2005 12 09, 12:14)

as kai ziurejau marijono ta vedama laida tai per telefona ji ir pasake kad jis muse, bet jis kazkodel tai to nepaneige g.gif tik tipo kaip cia taip kaip cia taip ir viskas doh.gif
Atsakyti
Kalbant apie museikas: per ta pacia Marijono laida Žvagulis irgi negalejo to paneigti. Negaliu aš į jį žiūrėti po tos laidos. Neįsivaizduoju, kaip Starošaitė su juo gyvena, ypač po to, kai jis prieš visą tautą papasakojo, kad ji apsisisiojo scenoje!!!!! Juk įvaizdis yra jos duona doh.gif hah.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nemačiau aš apie tą apsisisiojimą.... doh.gif tai kur aš buvau??? Priskaičiau neaiškios kilmės straipsnių apie stebuklingą sulieknėjimą, o to nemačiau doh.gif
Atsakyti
Nu va, o pasakojimas vertas dėmesio buvo, kai jis baige, tai tik vyra žandikaulį sugebėjo bėl sučiaupt ohmy.gif
Atsakyti
Šiandien įdomi laida turėtu būti - senasis NUO...IKI stilius. 4u.gif
Atsakyti