QUOTE(melana @ 2005 11 24, 11:53)
paskui vaikam galės papasakot kaip su tėveliu ir dar kitom tetom ir dėdėm darė
oj, nea... nesutinku. Kam apsauga, nemažai kainuojanti registracija pažinčių tinklapyje, savo veido saugojimas domino kauke, įėjimo kaina, atsijojanti tik smalsaujančius ir t.t. Racionaliai mąstantys žmonės ir aukščiau paminėti veiksmai tik parodo, kad jie supranta kitų požiūri ir savo palikuonis apsaugo nuo nereikalingų apkalbų ar net pasmerkimo
Ar ziurejot vakar apie Alvyda Gudeliauska? Idomu kuom pasibaigs jo pirslybos draugei?
QUOTE(Deimante_A @ 2005 11 24, 13:30)
oj, nea... nesutinku. Kam apsauga, nemažai kainuojanti registracija pažinčių tinklapyje, savo veido saugojimas domino kauke, įėjimo kaina, atsijojanti tik smalsaujančius ir t.t. Racionaliai mąstantys žmonės ir aukščiau paminėti veiksmai tik parodo, kad jie supranta kitų požiūri ir savo palikuonis apsaugo nuo nereikalingų apkalbų ar net pasmerkimo
Gal vaikstai? Pasidalink patirtim... O jei rimtai - labai idomu butu jei kas buvo ar pazysta buvusiu swingeriu vakareliuose....
QUOTE(French @ 2005 11 23, 21:54)
1. Aš tai net katogoriška šiuo atveju Toks elgesys, man atrodo, tik legaolus būdas eiti į šoną. Juk žmona nepyks jei taip pat elgsis Siaubas kažkoks. Nesugebėčiau gyventi su vyru, kuris prie mano akių...
2. Gal vaikstai? Pasidalink patirtim... O jei rimtai - labai idomu butu jei kas buvo ar pazysta buvusiu swingeriu vakareliuose....
2. Gal vaikstai? Pasidalink patirtim... O jei rimtai - labai idomu butu jei kas buvo ar pazysta buvusiu swingeriu vakareliuose....
smalsavimas verčia atsisakyt kategoriškumų ?
Šiaip tai laikraščiuose būna parašyta, patys dalyviai pasakoja KODĖL, KAIP ir KOKIOS viso to pasekmės. Sėkmės plečiant savo akiratį
QUOTE(lotute @ 2005 11 29, 20:17)
jau laukiu nesulaukiu kada rodys nuo...iki, idomu ar aurimas dautartas isdrys prisipazinti kad muse zmona
tai su dangum reikės junginėti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 29, 20:19)
tai su dangum reikės junginėti
reiks, bet nieko nepadarysi
vistiek naglas - meluoja susiriesdamas!! ot nekenciu paslemeku vyru.. miznius kazkoks tfu!!!