Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

Kazkokia nesamone tie svingeriai.Paprassciausiai i tokius zmones reikia ziuret su gailesciu,nes jie turi dideliu psichologiniu prolemu+iskrype(o tai nekas).
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2005 11 24, 11:53)
paskui vaikam galės papasakot kaip su tėveliu ir dar kitom tetom ir dėdėm darė  smileysex.gif

oj, nea... nesutinku. Kam apsauga, nemažai kainuojanti registracija pažinčių tinklapyje, savo veido saugojimas domino kauke, įėjimo kaina, atsijojanti tik smalsaujančius ir t.t. Racionaliai mąstantys žmonės ir aukščiau paminėti veiksmai tik parodo, kad jie supranta kitų požiūri ir savo palikuonis apsaugo nuo nereikalingų apkalbų ar net pasmerkimo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante_A: 24 lapkričio 2005 - 12:48
Ar ziurejot vakar apie Alvyda Gudeliauska? Idomu kuom pasibaigs jo pirslybos draugei?
Atsakyti
QUOTE(Deimante_A @ 2005 11 24, 13:30)
oj, nea... nesutinku. Kam apsauga, nemažai kainuojanti registracija pažinčių tinklapyje, savo veido saugojimas domino kauke, įėjimo kaina, atsijojanti tik smalsaujančius ir t.t. Racionaliai mąstantys žmonės ir aukščiau paminėti veiksmai tik parodo, kad jie supranta kitų požiūri ir savo palikuonis apsaugo nuo nereikalingų apkalbų ar net pasmerkimo tongue.gif

Gal vaikstai? Pasidalink patirtim... O jei rimtai - labai idomu butu jei kas buvo ar pazysta buvusiu swingeriu vakareliuose.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 11 23, 21:54)
1. Aš tai net katogoriška šiuo atveju schmoll.gif Toks elgesys, man atrodo, tik legaolus būdas eiti į šoną. Juk žmona nepyks jei taip pat elgsis  blink.gif Siaubas kažkoks. Nesugebėčiau gyventi su vyru, kuris prie mano akių... smileysex.gif

2. Gal vaikstai? Pasidalink patirtim... O jei rimtai - labai idomu butu jei kas buvo ar pazysta buvusiu swingeriu vakareliuose.... mirksiukas.gif

smalsavimas verčia atsisakyt kategoriškumų ? hah.gif
Šiaip tai laikraščiuose būna parašyta, patys dalyviai pasakoja KODĖL, KAIP ir KOKIOS viso to pasekmės. Sėkmės plečiant savo akiratį biggrin.gif
Atsakyti
jau laukiu nesulaukiu kada rodys nuo...iki, idomu ar aurimas dautartas isdrys prisipazinti kad muse zmona g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 11 29, 20:17)
jau laukiu nesulaukiu kada rodys nuo...iki, idomu ar aurimas dautartas isdrys prisipazinti kad muse zmona g.gif  g.gif

tai su dangum reikės junginėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 29, 20:19)
tai su dangum reikės junginėti  unsure.gif

reiks, bet nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Keista to Dautartuko istorija g.gif Kas ten žino, kaip buvo... Tik mane labai pradėjo erzinti lnk operatorių nauja mada blink.gif -rodyti kaip interviuotojas ,klausantis kalbančiojo, pakreipia iki skausmo galvą ir linksi. Nu nebegaliu, nervina...per Kudabienės laidą taip, ir nuo...iki perėmė.
Atsakyti
tai mušė ar nemušė? blush2.gif
Atsakyti
Aš ir nesupratau... Gal, jei nauja draugė gaus į kaulus, praneš garsiai ir aiškiai? biggrin.gif
O Milušauskienė, taip išeina, mušė vyrą- na su peiliu puolė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 29 lapkričio 2005 - 21:12
vistiek naglas - meluoja susiriesdamas!! ot nekenciu paslemeku vyru.. miznius kazkoks tfu!!!
Atsakyti