Įkraunama...
Įkraunama...

"Nuo ... iki"

QUOTE(French @ 2005 11 02, 23:13)
Jsap jap, labai įdomu buvo vakar, pagalvojau, kad vėl pavarė Nuo Iki. Aš tokią Rositą jau visai ir pamiršusi buvau, tačiau praklausiau, kodėl jie išsiskyrė?

o "junior" pasak Rositos issikyre, todel kad tuo metu muzikiniame Lietuvos gyvenime buvo gili krize...
Siaip tai nieko pati laida thumbup.gif ...
P.S. Labai gaila vedejos nes ji susilauze ranka:oh ...
Atsakyti
QUOTE(deive @ 2005 11 03, 20:09)
o "junior" pasak Rositos issikyre, todel kad tuo metu muzikiniame Lietuvos gyvenime buvo gili krize...
Siaip tai nieko pati laida thumbup.gif ...
P.S.  Labai gaila vedejos nes ji susilauze ranka:oh ...

Tiesą sakant man šios laidos vedėja - tam tikras idealas. Ir kaip laidos vedėja ji tikrai labai stipri ir kaip redaktorė ir kaip vadybininkė. Kaip ir minėjau temos pavadinime - neįsivaizduoju kaip jai tai pavyksta g.gif I kaip moteris ji man labai patinka, tokia graži, jauna, tačiau ir šeimyniška. Kažkaip sugeba neįsivelti į visokius skandaliukus ir jais nesistengia pelnyti populiarumo. Ksi pagalvoji, kokia dešimt metų jau eteryje, o laida vis geresnė. thumbup.gif
Atsakyti
man labai patinka šita laida bigsmile.gif ypač jos vedėja thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 04 lapkričio 2005 - 17:37
QUOTE(winter @ 2005 11 04, 18:35)
man labai patinka šita laida  bigsmile.gif ypač jos vedėja  thumb_yello.gif

Niu va, pasirodo yra mamyčių žiūrinčių šią laidą biggrin.gif Taigi laukiam naujjos laidelės, o iki tol aštrinam liežuvėlius ir miklinam pirštukus. Beje, gal kas matė/atsimena anonsą, apie ką rodys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 11 04, 17:35)
man labai patinka šita laida  bigsmile.gif ypač jos vedėja  thumb_yello.gif

vedeja, tai tikrai thumbup.gif , nors kartais ir per daug pompastiskai kalba apie dalykus, kurie nera jau tokie pompastiski tongue.gif bet gal tai irgi patraukia aki ax.gif
gaila, kad laida jau gan retokai paziuriu.
Atsakyti
vedeja veda laida gerai ir tinka jai.tik girdejau,kad realiam gyvenime ji visai kitokia(is blogosios puses).tiksliai neprisimenu,bet nelabai maloni asmenybe...
Atsakyti
QUOTE(zefyras @ 2005 11 05, 19:18)
vedeja, tai tikrai  thumbup.gif , nors kartais ir per daug pompastiskai kalba apie dalykus, kurie nera jau tokie pompastiski  tongue.gif  bet gal tai irgi patraukia aki  ax.gif
gaila, kad laida jau gan retokai paziuriu.

Popastiška? Nepasakyciau... Vat Krivickas tai pompastikos genijus. Apie dvi besipykstančias kaimynes sugeba ne tik reportažą susukti, bet ir papasakoti, lyg apie Irako karą. Ir visada taip monotoniskai... doh.gif
Atsakyti
Vakar anonsavo, kad rodys kažkokį paslaptingą butą, tipo laida bus suaugusiems. Kas ten vyksta - ar orgijos? Įdomu, ką visgi rodys? g.gif
Atsakyti
Man patiko vakar laida, bet į tokius vakarėlius kur visi renkas tik pasidulkint tai tikrai neičiau, jaučiu ten tik ir eina visokie turtuoliai, kurie nežino kur savo bapkes, išleist, o galvoj vien tik smileysex.gif.
Košmaras.... duodas jie ten iki 5 ryto paskui eina į butus pratęst linksmybių, o tai pramoga. Na aš tai tikrai nesiryžčiau ten dalyvaut blush2.gif o kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2005 11 23, 16:33)
Man patiko vakar laida, bet į tokius vakarėlius kur visi renkas tik pasidulkint tai tikrai neičiau, jaučiu ten tik ir eina visokie turtuoliai, kurie nežino kur savo bapkes, išleist, o galvoj vien tik  smileysex.gif.
Košmaras.... duodas jie ten iki 5 ryto paskui eina į butus pratęst linksmybių, o tai pramoga. Na aš tai tikrai nesiryžčiau ten dalyvaut  blush2.gif o kaip jūs?

Aš tai net katogoriška šiuo atveju schmoll.gif Toks elgesys, man atrodo, tik legaolus būdas eiti į šoną. Juk žmona nepyks jei taip pat elgsis blink.gif Siaubas kažkoks. Nesugebėčiau gyventi su vyru, kuris prie mano akių... smileysex.gif
Atsakyti
Baisiai čia: kartu nueina, kartu ir pareina friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante_A @ 2005 11 23, 23:11)
Baisiai čia: kartu nueina, kartu ir pareina  friends.gif

paskui vaikam galės papasakot kaip su tėveliu ir dar kitom tetom ir dėdėm darė smileysex.gif
Atsakyti