Eisiu ir as ziuret apie tuos jaunikius, labai jau idomu pasidare cia pasikaicius
QUOTE(zelionuska @ 2005 06 29, 11:08)
Ir kodėl nerodė interviu su Makso drauge Sandra? Ką ji galvoja? Ir tas pasakymas, kad galvosiu po 8 metų
Jo ir man pasirodė keista- kažkaip nepavarė jie, neproporcinga kažkaip. Matyt išpūtė vėjai iš Makso galvos visas smegenis. Šiaip jis gal dar nesutiko tos vienintelės- dėl kurios per ugnį ir ledą.
Matete "Nuo... iki" paskelbe projekta- anketos internete. As jau uzsiregistravau
kaip vissada labai apstrakcios pronozes-visur pasakoma,kad galbut tai ir ivyks...na...as netikiu tais astrologais,kazkaip jie nelabai gerai numato tuos ivykius paskaicuoja mazdaug pagal gimimo data,o ta prognoze gali prosidareinti ir ta pacia diena gimes zmogus
QUOTE(ewita @ 2005 09 14, 10:28)
Žiūrėjau vakar. Tokios liūdnos Globos prognozės - krizė Lietuvoje, daug stichinių nelaimių pasaulyje. Viskuo tikiu. Labai jau tikroviškai išeina.
Dėl prognozių apie Lietuvą tai galima tikėtis visko ir dėl stichinių nelaimių.. juk jau panašiai ir vyksta.. bet visi kiti marazmai tai tikrai nesąmonė - ypač apie tris Valinsko žmonas ir 2 Valinskienės vyrus na bet visko pasitaiko.. laukiu nesulaukiu tokių smagiųjų pranašysčių išsipildymo
Žiūriu senokai aptarinėta Nuo...Iki, o ir ne tai, kas man labai smalsu. Man labai įdomu kaip jiems pavyksta įlysti į tokių garsenybių namus kaip Agurbaš ar Orbokaitė, arba kad ir lietuviškų žvaigždžių, kurios kitom televizijom špygą taukuotą parodo? Gal kas žino, gal išduos paslaptį? Ir šiaip apie laidelę atnaujint pokalbius galėtume.
Bet jau man rodos išsisėmus laida
QUOTE(Bananamio @ 2005 11 02, 16:03)
Bet jau man rodos išsisėmus laida
anksčiau tai buvo mano mėgstamiausia laida, bet paskui tikrai IŠSISĖMĖ nors vakar tai visai įdomu buvo
Jsap jap, labai įdomu buvo vakar, pagalvojau, kad vėl pavarė Nuo Iki. Aš tokią Rositą jau visai ir pamiršusi buvau, tačiau praklausiau, kodėl jie išsiskyrė?