Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
2-3 puodelius per dieną ax.gif
Atsakyti
1-2-3 puodelius, kaip kuria diena
Atsakyti
Iki pietų - du dvigubus espreso doh.gif:
Atsakyti
Nu šito gėrio dėl manęs gali nebūti, maximum ką išgeriu tai 3 in 1, o ta su nuosėdom taip vadinama, net kai per naktį diplominy reikėjo rašyti gėriau red bull o ne kavą. Nuo jos man tik skrandį skauda, nu tada automatiškai ir miegas neima lotuliukas.gif O nuo Red Bull tai net paskui paryčiais nėjo užmigti... doh.gif
Atsakyti
Rytinės kavos ypač norisi thumbup.gif na ir pietų vienas puodelis vakaras prie arbatos puodelio biggrin.gif
Atsakyti
Niekas manęs nepriverstų gerti tos 3 in 1 ar kokios Nescafe blink.gif nafta...
Jei gerti - tai šviežią, natūralią, kokybišką drinks_cheers.gif
valio kavai tongue.gif
Atsakyti
Šiaip tai visiškai negeriu kavos, bet kokį kartą į porą mėnesių būna tokia diena, kai organizmas pats prašo kofeino. Tuomet išgeriu mažą puodelį Cappuchino kavos ax.gif
Atsakyti
Tik ryte ir tik su pienu ............. ax.gif
Atsakyti
Žiemą- daugiau(3-4), vasarą- mažiau(1-2)...o kad visai atsisakyt,-neina...
Jau trečia vasara, kaip pastebiu, kad šiltuoju metų laiku nebetraukia, bet jei iki 12 val nespėju išgert stiprios kavos- aš ligonis blink.gif galva plyšta iš skausmo, smegeninė tvinksi, akys irgi atrodo, kad tuoj išsprogs..padėties nebepagerina nei vėliau išgertas kavos puodelis, nei vaistai...
Atsakyti
2-3 puodelius, ir jei iš ryto vietoj kavos atsigeriu arbatos, tai visą dieną vaikštau kaip per galvą gavusi. Klaipėdoj yra tokia kavinuke "Kavos namai" tai aš ten dievinu "Paryžiaus moka" su plakta grietinėle ir cinamonu, gal dar kiek šokolado deda ir ant viršaus užtarkuoja kelis trupinėlius citrinos drožlių smile.gif
Paragaukis jei bus proga wink.gif
Papildyta:
dingo mano pasisakymas apie kavąsmile.gif)
2-3 puodeliai per dieną ir jei ryte išgeriu vietoj kavos puodelį arbatos, tai visą diena kaip per galvą gavus vaikštau.
O šiaip Klaipėdoj yra kavinukė "Kavos namai" Mažvydo alėjoj, tai ten superinė kava "Paryžiaus moka" su plakta grietinėle, cinamonu, gal dar deda šokolado, o ant viršaus užtarkuoja kelis trupinėlius citrinos drožliųsmile.gif
Paragaukit progai pasitaikius, gal ir jums patiks smile.gif
Papildyta:
oij... būčiau žinojusi, kad tas pasisakymas kažkur liko nebūčiau perrašinėjusi smile.gif
Atsakyti
2-3puodelius. Na jei dar tą dieną kur svečiuojuos tai prisideda keletas puodelių.Arbatos kažkaip visai nebesinori,nebent šviežios mėtų ar melisų thumbup.gif
Atsakyti
1 puodelis netirpios kavos, ir kokie 3 puodeliai tirpios, tos kur 3-in 1 thumbup.gif
Atsakyti