Aš geriu 2-3 puodelius per diena, bet tik darbo dienom.
2-vienas ryte, kitas po pietų.
man kava kaip cigaretės: vis reikia išsriaubt puodelį bendram apsinešimui palaikyti per paskutinius metus tris kart bandžiau mesti, vieną iš jų - priverstinai (paskiuvau į tokią situaciją, kai dvi savaites toli nuo civilizacijos, o chebra pasirūpino tik tirpia kava - fe). vat, dabar mat metu nuo gruodžio 30d, jaučiu žiaurias lomkes, vien nuo arbatos vaizdo purto - o šįryt, kai susiruošiau į parduotuvę, pamiršau, dėl ko ėjau rizikuoti dar kartą eiti elementariai negalėjau - turiu temperatūros ir šiaip savijauta
šiaip geriu normalaus išmatavimo puodeliais po labai kaupiną šaukštelį. nepripažįstu jokio cukraus, saldiklių, pieno, grietinėlės, prieskonių etc. niu, nebent kai reikia greit pakelti tonusą prieš egzą po nemiegotos nakties, tai būna pora vnt. iš kavos automato su pora šaukštelių cukraus - tiesa, tai būna žiauriai retai.
šiaip geriu normalaus išmatavimo puodeliais po labai kaupiną šaukštelį. nepripažįstu jokio cukraus, saldiklių, pieno, grietinėlės, prieskonių etc. niu, nebent kai reikia greit pakelti tonusą prieš egzą po nemiegotos nakties, tai būna pora vnt. iš kavos automato su pora šaukštelių cukraus - tiesa, tai būna žiauriai retai.
p.s. po beveik mėnesio be kavos pastebimai pagerėjo veido odos būklė
Išgeriu vieną į savaitę
Aš labai mėgstu kavą, geriau pasakius - dievinu, bet leidžiu sau tik vieną puodelį rytais, nes vis dėl to laikausi principo: "Kas per daug viskas nesveika" bet užtat išgeriu gana stiproką ir man net su mažu spaudimu pilnai užtenka. Jeigu kau labai silpnai kurią dieną jaučiuosi, tai dar paskanauju capuccino
kava nesveika bet megstu labai, leidziu sau pasimegaut mazdaug karta per savaite, kartais reciau ir tik iki kokios 3-4val, nes paskui neuzmiegu
As isgeriu tik viena rytini puodeli su pienu, mazais gurksneliais, besimegaudama
Juodos,skanios,kokybiškos,....daug,daug,daug....
Isgeriu 1,2 puodelius juodos kavos,skanios.