anksciau gerdavau labai daug.dabar uztenka dvieju puodeliu i diena.zinoma rytas be kavos neimanomas,na o po skaniu pietuku irgi neimanoma neatsigerti .
Namie kavos negeriu. Tik sveciuose ir darbe, nes tai savotiskas atsipalaidavimo budas ir malonus laiko leidimas. Buna, kad darbe tenka per diena isgert net po 3-4 puodelius per diena kava juk tada nekainuoja nors daznai pradedu kava pakeist i kapucino..
Rytą kava man neskanu: geriu Puerch arbatą. Pirmas kavos puodukas - priešpiečiams, antras- po pietų, trečias - tik ypatingais atvejais...
Viena ryta pabudau, nuslinkau iki virtuves, praveriu spintele ir
Kava vakar pamirsau nusipirkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta diena buvo kosmariska.Ir veliau isgerta kava nepadejo: galva plysta, akys merkiasi, energijos- nulis ir t.t.t
Noreciau buti nepriklausoma nuo jos, bet...Kai pabandziau tai pasigailejau..Pasekmes sunkios Dabar geriu gal du ,tris kart ir nesenai pradejau su pienu Jo,jo...su pienu. Nes ,nepatykesite, bet mane pradejo pykinti nuo grynos kavos. Nezinau kodel tai?!!!!! :
Kava vakar pamirsau nusipirkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta diena buvo kosmariska.Ir veliau isgerta kava nepadejo: galva plysta, akys merkiasi, energijos- nulis ir t.t.t
Noreciau buti nepriklausoma nuo jos, bet...Kai pabandziau tai pasigailejau..Pasekmes sunkios Dabar geriu gal du ,tris kart ir nesenai pradejau su pienu Jo,jo...su pienu. Nes ,nepatykesite, bet mane pradejo pykinti nuo grynos kavos. Nezinau kodel tai?!!!!! :
O aš kavą geriu retai. Bet už tai arbatas geriu beveik kibirais O kava man kartais skanu su torto gabaliuku, arba kai šokolado labai norisi, o kartais viena:good:, bet turiu labai jos norėt.
Aš visai negeriu arbatos . Visą dieną gurkšnoju tik kavą . Kavai
1-2 puodelius per diena
na as gal kavoholike narkomane isgeriu per diena iki 5puodeliu
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 06, 12:35)
na as gal kavoholike narkomane isgeriu per diena iki 5puodeliu
As 4-ris! Vyrui kai pasakau, kad jau baigesi kava, sako nereikia kibirais gerti
isgerdavau iki 5 puodeliu i diena, dabar pradejau mazinti - pasitenkinu 2,bet visiskai atsisakyti niekaip negaliu...esu kafomane