Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
anksciau gerdavau labai daug.dabar uztenka dvieju puodeliu i diena.zinoma rytas be kavos neimanomas,na o po skaniu pietuku irgi neimanoma neatsigerti . smile.gif
Atsakyti
Negeriu kavos. Ir arbatos negeriu daug, nebent žaliąją.
Atsakyti
Namie kavos negeriu. Tik sveciuose ir darbe, nes tai savotiskas atsipalaidavimo budas ir malonus laiko leidimas. Buna, kad darbe tenka per diena isgert net po 3-4 puodelius per diena blush2.gif kava juk tada nekainuoja 4u.gif nors daznai pradedu kava pakeist i kapucino..
Atsakyti
Rytą kava man neskanu: geriu Puerch arbatą. Pirmas kavos puodukas - priešpiečiams, antras- po pietų, trečias - tik ypatingais atvejais...
Atsakyti
Viena ryta pabudau, nuslinkau iki virtuves, praveriu spintele ir ohmy.gif
Kava vakar pamirsau nusipirkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta diena buvo kosmariska.Ir veliau isgerta kava nepadejo: galva plysta, akys merkiasi, energijos- nulis ir t.t.t
Noreciau buti nepriklausoma nuo jos, bet...Kai pabandziau tai pasigailejau..Pasekmes sunkios sad.gif Dabar geriu gal du ,tris kart ir nesenai pradejau su pienu ax.gif Jo,jo...su pienu. Nes ,nepatykesite, bet mane pradejo pykinti nuo grynos kavos. Nezinau kodel tai?!!!!! :
Atsakyti
O aš kavą geriu retai. Bet už tai arbatas geriu beveik kibirais tongue.gif O kava man kartais skanu su torto gabaliuku, arba kai šokolado labai norisi, o kartais viena:good:, bet turiu labai jos norėt.
Atsakyti
Aš visai negeriu arbatos beee.gif . Visą dieną gurkšnoju tik kavą victory.gif . Kavai first.gif
Atsakyti
1-2 puodelius per diena brunette.gif
Atsakyti
ryte puodelis ir kai vyras is darbo grizta irgi puodelis kavos
Atsakyti
na as gal kavoholike narkomane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isgeriu per diena iki 5puodeliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 06, 12:35)
na as gal kavoholike narkomane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif isgeriu per diena iki 5puodeliu blink.gif

As 4-ris! mirksiukas.gif Vyrui kai pasakau, kad jau baigesi kava, sako nereikia kibirais gerti bigsmile.gif
Atsakyti
isgerdavau iki 5 puodeliu i diena, dabar pradejau mazinti - pasitenkinu 2,bet visiskai atsisakyti schmoll.gif niekaip negaliu...esu kafomane ax.gif
Atsakyti