Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
3-4 puodelius per diena , labai megstu stipria, mazai cukraus kava thumbup.gif
Atsakyti
Buvo laikas, kai apie pietus gerdavau aštuntą (!) puodelį kavos. Toliau jau nebeskaičiuodavau. Bet organizmas ilgai to netoleravo: Veidas įgijo rudą atspalvį, jį, beje, "išmėtė" tamsiomis dėmėmis. Pradėjo streikuoti skrandis. Kurį laiką (na, maždaug gerą pusmetį) teko visai atsisakyti kavos, nes vien nuo jos kvapo taip pykindavo, kad, rodos, tuoj vemčiau. Dabar kasdien išgeriu puodą kavos ryte. Savaitgaliais palepinu save dar vienu puodeliu. Bet dabar jau žinau saiką.
Atsakyti
Anksčiau išgerdavau 2-3 puodelius per dieną, būtinai stiprios espresso kavos. Dabar jau pusmetis kavą geriu labai retai, t.y. gal kokį kartą per savaitę ir tai prie kompanijos ir visai aš tos kavos nepasiilgstu.Tai, jog be kavos nepagyventum- daugiau įsitikinimas, negu realybė. Pasiilgstu tik vieno momento - ryto, kai aš dar snūduriuoju ir per miegus girdžiu, kaip virtuvėje malamos pupelės, pakvimpa kava ir į lovą ją atneša vyras 4u.gif Bet gerti tos kavos tai ne:mmm . Va to ritualo pasiilgstu. Bandė nešti arbatą, bet ne tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 19 birželio 2005 - 23:01
Mane supras tik kavos megejos smile.gif
pirma karta nuo buvimo cia (meksikoje) geriau kava... turiu galvoje, normalia kava, o ne ta bjauria tirpia Nescafe ar kazkokia itartina is kavos aparato, kuri itartinai suerzindavo skrandi ir visa organizma sad.gif
nusipirkau vakar "columbiano" pupelemis, paprasiau kad sumaltu, ir siandien pasidariau taip, kaip norejau - su daug daug pieno, su cukrum... na, kas negeria kavos, nesupras smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Uztenka 2 puodeliu per diena biggrin.gif Bet pasitaiko, kad geriu tiek, kad pasireiskia uzkietejusio kofemano pozymiai: "pasakau UZEIKITE pries pasigirstant beldimui" doh.gif
Atsakyti
Aš išgeriu kažkur 3-4 puodelius. Geriu stiprią ir be cukraus. o kartais pasidarau tirpios indiškos kavos su cukrumi ir pienu.
Atsakyti
Aš išgeriu 3-4 kavos puodelius. Kartais 5. Be cukraus, jokių priedų. Bet su kažkokiu desertu. Tai būtinas kavos priedas.
Atsakyti
Atsikelus ryte butinai turiu isgert kavos - tokia dienos pradzia, kaip nusipraust, issivalyt dantis. Po to sekantis puodelis su bendradarbiais.

Anksciau kai dirbau restorane administratore ir budavo tokiu dienu kai draugai keisdavo vieni kitus, tai kaip ir privaledavau kiekvienus vaisindama gert ir pati. O po to dar atejus i virtuve rasdavau viena puodeli, sakydavo tau padarem. Bet po tokio karto daugiau panasiu nebuvo. Nors kava geriu stipria, bet nemiga nekankina geriant vakarais
Atsakyti
Anksčiau išgerdavau apie 5 puodelis per dieną, bet kai įtarė problemas su šlapimo takais ir inkstais, man patarė kavos atisakyti. Taigi sumažinau dienos dozę ir dabar išsiverčiu su vienu balintos kavos puodeliu.
Atsakyti
Kavą gerdavau ryte,prieš pietus,per pietus,po pietų ir vakare doh.gif po to pastebėjau,kad savijauta prastėja, žiauriai skaudėjo skrandį. Pasirodo,mano bendradarbės turėjo tą pačia problemą, todėl visos nusprendėm atisakyti kavos iš aparato ,kuris stovi mūsų darbe virtuvėje. Na ,kadagi savo kavą reikia virti ir nebeužtenka paspausti mygtuką, tai kažkaip tas noras po truputį išgaravo ax.gif liko tik kava ryte, retkarčiais per pietus ir vakare.... mėgstu juodą,be cukraus ..na dabar bandau vakare kavutę keisti į arbatą .. thumbup.gif
Atsakyti
Kai dirbau bare, tai išgerdavau tikrai nemažai kavos, po to pradėjo ko tai širdelė streikuot. Tai kai pabandžiau mažint normą ir be to staigą, tai žiauriai galvą skaudėdavo.

O dabar geriu tik vieną rytinį puodelį kavos smile.gif , o jei pritrūksta energijos geriu žalią arbatą
Atsakyti
Anksčiau gerdavau apie tris. Dabar nebegeriu, o jei jau pasirašau tik dėl tokios, kai jaučiu kad bus laaaaabai skani.
Atsakyti