Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nelabai isheina prabalsuot - isgeriu iki dvieju puodeliu wink.gif ne daugiau wink.gif

Atsakyti
puse didelio puodo ryte-daugiau neiveikiu smile.gif ir butinai su pienu...Niekada nebuvau kavos megeja, bet buvo visokiu "faziu". smile.gif
Atsakyti
O as nelabai galiu gerti juoda kava - kazkoks negerumas buna po to, galva sunki... sad.gif Nors siaip mano spaudimas zemas, tai man kava neturetu kenkti. Tik retkarciais isgeriu kapucino kavos arba Latte.
Atsakyti
o as esu is tu, kurie negeria kavos isvis. as renkuosi arbata ir pliaupiu jos kiekviena proga biggrin.gif o kavos ne laso, net kavos su pienu ninini. na, vienintelis galimas varintas Capucino blush2.gif
Atsakyti
na kokius 8 puodukus ir tikrai ne mažiau.puodukai maži,man iš dideliu gert neskanu,bet kava turi but stipri.vyras sako kad esu kavos amaneke,bet mažiau gert neišeina.
Atsakyti
Puodelių (tiksliau puodų tongue.gif ) kiekis tiesiogiai priklauso nuo forumo lūžimų per dieną. Kartais iki 6...
Ir ne lašo mineralinio vandens. Tai į vakarą taip savo organizmo būna gaila. cry.gif
Svarbiausia, kad man ta kava ir nebūtina, galiu jos negerti mėnesiais. cool.gif
Atsakyti
Kavą pradėjau gerti...tik nustojus maitinti vaiką biggrin.gif Anksčiau kavos skonis man būdavo bjaurus schmoll.gif Dabar geriu gana silpną, bet daug - 5 puodeliai per dieną - norma. Kadangi spaudimas žemas, labai padeda "aktyvizuotis" smile.gif
Atsakyti
mano kavos norma 2-3 kruzai. Ryte kavute butina, nes sutvarko viduriukus blush-anim-cl.gif (zinot studentiskas racionas nera turtingas). O paskui geriu is noro pasilepint.. tongue.gif .
Atsakyti
be kavos ne dienos, taciau kai laukiausi, kavos kvapo tuo labiau ir skonio negalejau pernest schmoll.gif , kai pagimdziau, vel viskas grizo i "pradine padeti", 2-3 puodeliai per diena smile.gif
Atsakyti
anksciau isgerdavau 5-6 puodelius stiprios kavos, dabar sumazinau max. 3 puodeliai smile.gif
Atsakyti
Pas mane žemas kraujospūdis, tad be kavos negaliu nė dienos tongue.gif Per dieną išgeriu bent 2, 3 puodelius. Kažkaip akyse prašviesėja ir šiaip daugiau energijos atsiranda.
Atsakyti
Tiesa, įdomu būtų sužinoti kokia kavą jūs dažniausiai geriate?
Atsakyti