Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Bent vieną rytinį puodelį... ax.gif arba du biggrin.gif
Atsakyti
galiu ir be kavos gyventi biggrin.gif - visai jos negeriu ax.gif
Atsakyti
viena ryte smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
negaliu pradeti dienos be rytinio kavos puodelio,o sekancia dienos dali man gali jos ir is vis nebuti tongue.gif
Atsakyti
jau beveik metai kaip kava pakeiciau zaliaja arbata. nes kava ryte ant tuscio skrandio negerai, paskui skranduka skauda. o zalia arbata sutonizuoja daugiau nei kava, tik kava tai padaro staigiai, o arbata palaipsniui ir ilgesniam laikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutyte @ 2011 11 23, 21:16)
jau beveik metai kaip kava pakeiciau zaliaja arbata. nes kava ryte ant tuscio skrandio negerai, paskui skranduka skauda. o zalia arbata sutonizuoja daugiau nei kava, tik kava tai padaro staigiai, o arbata palaipsniui ir ilgesniam laikui  ax.gif

Man irgi kava organizmui geriau. Kava man kaip desertas, nes geriu tik Latte, o ir gana retai.
Atsakyti
Viena ryte ir paskui diena dar viena ar du ax.gif
Atsakyti
Vieną išgeriu ryte, nors jei gerai galiu išsimiegoti, galiu apsieiti ir be jo. Dar vieną puodelį išgeriu dieną, kai jaučiuosi labai mieguistą, o turiu daug darbų.
Atsakyti
ne wieno smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai 1-2 smile.gif
Atsakyti
Isgeriu du puodukus kavos.
Atsakyti
Neįsivaizduoju savo gyvenimo be kavos. Išgeriu puodelį ryte ir dar porą dienos metu rolleyes.gif
Atsakyti