Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vienas puodelis ryte ir kitas - po pietu smile.gif Bet geriu stipria kava ax.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
va, pagaliau ir man skirta apklausa clap.gif
esu kavos maniakė doh.gif kavamanė, iš ryto 2 kavytės, po pietų dar 1.
geriu kavą pgl laikrodį doh.gif.

gal žino kas kokį vaistą nuo šios ligos?
žinau apie bekofeinę kavą, ne tas....
Atsakyti
anksciau,kol negeriau kavos,na niekaip nesuprasdavau,nu kaip dabar tie zmones,kurie geria kava,kai ateina laikas negali apseiti be kavos puodelio doh.gif net narkomanais juokais vadindavau.o dabar,jau supratau,kad tapau priklausoma ir as nuo to gerimo lotuliukas.gif ryte as negeriu,dar man per anksti buna,bet stai jau apie dvylikta val dienos,man butinai jau REIKIA isgerti puodeli doh.gif ax.gif
Atsakyti
kokius 4-5 puodelius
Atsakyti
QUOTE(erkaerka @ 2011 02 07, 16:03)
va, pagaliau ir man skirta apklausa  clap.gif
esu kavos maniakė  doh.gif kavamanė, iš ryto 2 kavytės, po pietų dar 1.

as taip pat geriu pagal laikrodi, geriu 2 puodelius per diena, irgi prisipazinsiu esanti KAVOS maniake,gal gerciau daugiau, bet dar kolkas sveikas protas nugali,nes isgerus veliau 5val vakaro - nemiegu visa nakti nono.gif
Atsakyti
Stipri ir saldi juoda.Neatsikelciau be kavos...Mano zemas spaudimas,tiesiog atsigaunu atsigerus.Per diena 2-3 puodeliai biggrin.gif
Atsakyti
o as kavosa visai negeriu... kazkaip jos nepamegau... ax.gif
Atsakyti
3 puodeliai capuccino arba latte per dieną, kartais 4 ax.gif Jau baisoka darosi, nes į kelnes vos betelpu (spėju, kad dėl pieno kiekio, maždaug po 0,5 l kasdien gaunasi, bet kad juodos kavos gerti visai netraukia). Pora metų beveik negėriau kavos, buvau pamėgusi arbatas, bet kai namie atsirado kavos aparatas, tai ir įklimpau, geriu dabar kavą, kaip teliukas brogą blink.gif
Atsakyti
DAŽNIAUSIAI 2 KARTUS GERIU, GERAI DAUGIAU
Atsakyti
Per diena isgeriu 2-3 puodelius kavos,megstu juoda kava,latte kartais capuccino.Be kavos ryte negaliu akiu pramerkti ax.gif
Atsakyti
negeriu kavos, nes man labai neskanu schmoll.gif
Atsakyti