Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Erika34 @ 2008 12 19, 22:15)
Aha. Siandien taip pavargau su tomis dovanomis  doh.gif  uzejau atsipusti. As kaip suprantu ten Kaledine akcija, tai iki svenciu veiks  ax.gif

As tik girdejus apie ja buvau, drauge sake ten su klasioke susitiko tai praplepejo 2 val biggrin.gif Buna jau taip kartais kai susitinki ax.gif
Siemet labai daug visokiu Kalediniu akciju, bet cia ne ta tema 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat jungiuosi prie jūsų mirksiukas.gif Seniau net negalėdavau į kavą pažiūrėti, o dabar negaliu be jos rytais. Per dieną išgeriu 2, o kai dirbu 3 puodelius kavos, bet ne daugiau. Ir tai ji nestipri, (vienas nubrauktas šaukštelis), bet mano organizmas prie tokios priprato, tai stipresnės ir nebegalėčiau gerti. Kavutė man leidžia rytais atsibusti, ir šiaip nuotaiką pakelia ax.gif
Atsakyti
dazniausiai viena, kartais du smile.gif
Atsakyti
1-2, bet mastau isvis mest, nes dantims negerai, dar kai breketus pradejau nesiot tai baisu kad nuemus nebutu geltonesni nei ten kur jie priklijuoti unsure.gif
Atsakyti
pagal nuotaika is tikruju smile.gif
buna isviso kavos negeriu ir ne diena, o kokia savaite. o buna ir taip, kad uzsivedu ir kokius 5 galiu isgert doh.gif bet stengiuosi kuo maziau blush2.gif
Atsakyti
viana smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai viena , bet kartais ir nei vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
1-2 puodeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena puodeli ryte (kitaip dienos neiseina pradeti smile.gif ) ir dar viena labai retais atvejais diena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugie: 24 balandžio 2009 - 13:46
Ryte butinai- dideliausia puodeli, su pieneliu biggrin.gif kartais diena ar net vakare, kai laukia darbai ar mokslai, o miegas "lauzo" ax.gif
Atsakyti
ryto be kavos puodelio-neisivaizduoju schmoll.gif nedidelis juodos kavos puodelis, pakankamai stipri ir be cukraus thumbup.gif o seip pasitaiko kad ir 2-3, kartais diena ir 3in1 isgeriu rolleyes.gif per nestuma, buvo didelis noras tirpias kavas gert, ir isgerdavau 1-2 puodelius, o dabar vel prie senu iprociu sugryzau cool.gif
Atsakyti
As per diena isgeriu 1 - 2 puodelius smile.gif
Atsakyti