Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?

Apklausa: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 14:59)
5- 8. Buna ir daugiau blush-anim-cl.gif Geriu tik stipria arba espresso.Arba cappuccino.

Ir kaip savijauta? nieko?
Atsakyti
mano meniu tik balta kava , tirpios kavikės pora šaukštelių + pašildyto pienuko trečdalis puodelio, į dieną apie 2 išmaukiu su kokiu pyragėliu ar sausainiukais. Man tai tam tikra relakso rūšis .
Atsakyti
Doma, iš kur parovei tokį paveiksliuką, ar iš savo asm. archyvų, labai jau gundantis ir aš norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukutis @ 2005 01 19, 13:07)
nu bet tu ir duodi 15 puodeliu, ar sirdis neklapsejo?

nakti nuosirdziai maniau kad mirsiu nuo shirdies 'uzhkalimo'. Uzmigt nepavyko ir dar pora dienu po to jautesi pasekmes,- klapsejo shirdis ir drebejo rankos. Po to kuri laika negeriau kavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 16:06)
nakti nuosirdziai maniau kad mirsiu nuo shirdies 'uzhkalimo'. Uzmigt nepavyko ir dar pora dienu po to jautesi pasekmes,- klapsejo shirdis ir drebejo rankos.  Po to kuri laika negeriau kavos tongue.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
Doma, avaratas geras blush-anim-cl.gif net jaudina ax.gif
Atsakyti

as kavos visai negeriu, nebent tenka nakti sedeti prie knygu sad.gif o ir arbata labai labai retai geriu beee.gif
Atsakyti
sveikos, merginos.

as naujoke blush-anim-cl.gif , kuri negeria kavos ...
mano vyras irgi nera "kavinis", o, va, mano tevai tai be kavos negali schmoll.gif manau, kavos gerimas kartais buna savotiskas ritualas. na, kaip tai kai kuriems buna parukymas: suseda kartu , isgeria kavutes, bla bla bla ... na, gal as ir klystu? smile.gif
Atsakyti
MES SU VYRU NEPAKYLAM IS LOVOS ,KOL KAVOS NEATSIGEREM smile.gif NA JIS DAZNIAU MAN ATNESA,BET IR AS JAM KARS NUO KARTO ATNESU.O DOZE 1-2 PUODELIAI ,BET PRIE JOS BUTINAI brunette.gif
Atsakyti
Man iki 20 metų kava buvo kažkoks nesuprantamas fu schmoll.gif . Kol studentavimo laikais per vieną tokią neblogą sesiją pradėjo svaigti galva. Pasimatavau spaudimą- ogi 40/80 doh.gif. Kaip kas suabejojo kaip čia aš iš viso gyva biggrin.gif . Na ir prasidėjo mano rytinė kava- kaip vaistukai. Iš pradžių į tokį nemažą puodelį dėdavau pusę šaukštuko ir dar gerokai šliūkšteldavau pieno. biggrin.gif Nelabai skaniai gėrėsi, bet galvos svaigimas praėjo, spaudimas normalizavosi thumbup.gif . O po to gi žūru kad vis skaniau ir skaniau, kad vis stipresnę geriu. Bet dabar ties 2-3 puodeliais per dieną ir sustojau. Tik bėda, kad kaip jau kelios rašė, jaučiu priklausomybę kavai. Jei iš ryto jos neišgeriu, tai apie 12 val toks galvos skausmelis pareina, kad nėra kur dėtis. Va ką reikės patapus nestuke.gif daryti, neaišku blink.gif . Juk vis gi lėliukui nėra labai sveika kava. doh.gif
Atsakyti
as geriu tik balta kava ax.gif ryte ji mane atgaivina blush2.gif dazniausiai tai buna vienas vienintelis puodelis per diena, kartais darbe dar isgeriu puodeli 3in1 kavos arba kokioj kavinej Latte kavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moda @ 2005 01 19, 16:50)
as kavos visai negeriu, nebent tenka nakti sedeti prie knygu  sad.gif  o ir arbata labai labai retai geriu  beee.gif

o tai ka tu geri? as kavos irgi negeriu tongue.gif bet arbata tai geriu
Atsakyti