Kažkada negalėjau nei dienos išgyventi be kavos. Labiausiai reikėdavo jos rytą. Jei neišgerdavau, pusę dienos galvą skaudėdavo. Kava gerdavau stiprią, plikytų maltų pupelių, be cukraus. Toks kavos puodelis iš ryto budavo didelis malonumas.
Kai pajutau priklausomybę, braukiau brūkšnį ir nustojau gerti kavą. Kelias dienas galvą paskaudėjo ir parėjo. Jau ilgą laiką negeriu ir galvoju, ar teisingai aš čia pasielgiau
QUOTE(superman @ 2008 01 05, 20:04)
Kažkada negalėjau nei dienos išgyventi be kavos. Labiausiai reikėdavo jos rytą. Jei neišgerdavau, pusę dienos galvą skaudėdavo. Kava gerdavau stiprią, plikytų maltų pupelių, be cukraus. Toks kavos puodelis iš ryto budavo didelis malonumas.
Kai pajutau priklausomybę, braukiau brūkšnį ir nustojau gerti kavą. Kelias dienas galvą paskaudėjo ir parėjo. Jau ilgą laiką negeriu ir galvoju, ar teisingai aš čia pasielgiau
Aš per dieną išgeriu nuo 3-5 kartais ir daugiau. Šiandie jau 3 puodelius išgėriau, turiu išeiginę dieną, sėdžiu prie kompo ir gurkšnoju stiprią pupelių kavą su puse šaukštelio cukraus. O tu jei nenori kavos tai gal ir teisingai, o jei jauti kad trūksta tai tada gerk ją. Mano tėtis metelių jau turi , kavą geria stiprią su cukrumi, jaučiasi labai gerai.
Du puodeliai i diena,butinai isgeriu ryte,o po to jau kaip iseina
Daug .. ir kartais susigriebiu , kad gal ir pamazinti reiktu , bet man taip skanu ir akyse sviesiau , rytais. 2-3 puodeliais neapsiriboju ..
3 - 4 puodelius kavos
anksciau gerdavau daug kavos, vasara isvis kai mazai miegodavau tai isgerdavau iki kokiu 8 puodeliu per diena tiesiog gyvenimas priverte nes kava buvo vienintelis daiktas gelbstintis nuo miego..
kol galu gale kitoniskas maistas ir toks kavos kiekis privede prie neblogu virskinimo problemu. Draugas medikas paaiskino kad su mano virskinimo problemom kavos isvis geti negalima.. Ir kazkaip kai atpratau, jau puse metu kaip nesu isgerusi nei vieno puodelio kavos Nors kartais pauostau kaip kokia toksikomane, man kavos kvapas tai kazkas tokio
kol galu gale kitoniskas maistas ir toks kavos kiekis privede prie neblogu virskinimo problemu. Draugas medikas paaiskino kad su mano virskinimo problemom kavos isvis geti negalima.. Ir kazkaip kai atpratau, jau puse metu kaip nesu isgerusi nei vieno puodelio kavos Nors kartais pauostau kaip kokia toksikomane, man kavos kvapas tai kazkas tokio
Vienas butinai, kiti pagal situacija
as ryte isgeriu 1puodeli o veliau kaip sugalvoju
Isgeriu darbadieniais ryte viena puodeli
Negeriu kavos....