Tiesiog pasidarė įdomu, ar didelė kofeinomanė pasidariau . Kaip manote 2-3 puodeliai kavos, norma?
Na, žiūrint kokie tie puodeliai. Jei šaukštas kavoje stovi- tai gal ir vieno tokio gana. Aš pavyzdžiui geriu 2-3 didelius. Bet silpnos kavos. Nu tokios kava-siūsia+ dar su pienu. Gal ne per daug sakau? Nemėgstu tos stiprios kavos antpirščio dydžio puodeliuose... brrr..kažkoks koncentratas- tik į veną tokią dozę leistis....
Geriu 2 puodukus gana stiprios kavos be cukraus.
Per diena pati ta norma 2puodeliai kavos(normalios,ne siuskos),nes jei surizikuoju isgerti trecia,tai jau sirdela klapset pradeda
ash ishgeriu 1, max 2, pirma puodeliu geriu darbe sededama chate man tai malonumas
Ir as 2 puodelius, nors galeciau ir 1 isgert Svarbiausia ryte isgert, nes kitaip nepabundu ir vaikscioju kaip zombis
as tai geriu kokius 2 arba 3 puodukus, nes be jos nezinau ka daryciau.
o buna ir daugiau.
o buna ir daugiau.
5- 8. Buna ir daugiau Geriu tik stipria arba espresso.Arba cappuccino.
Esu karta per kokias 4 val isgerus 15 puodeliu kavos:oh daugiau taip niekada nedarysiu
Esu karta per kokias 4 val isgerus 15 puodeliu kavos:oh daugiau taip niekada nedarysiu
Mano diena visuomet prasideda nuo kavos puodelio. Niekur neinu ir nieko nepradedu daryti, kol neisgeriu kavos Paprastai tas rytinis ir buna vienintelis per diena isgertas kavos puodelis, bet kartais tenka isgerti ir antra - jei kur nors tenka i svecius uzsukti, ar kavineje pried deserto, zodziui, pasitaiko
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 14:59)
5- 8. Buna ir daugiau Geriu tik stipria arba espresso.Arba cappuccino.
nu bet tu ir duodi 15 puodeliu, ar sirdis neklapsejo?