O ar nebijote pirkti internetu, idomu, ar buna atveju, kai sumoki (nes taigi dazniausiai praso sumoketi isanksto), bet prekes taip ir negauni?
As praeita savaite nusipirkau visa buitine technika, esu labai patenkinta aptarnavimu... Gavau viska ko prasiau, ko reikejo...
Pirkom
www.mystore.lt, pristatė, viskas ok, tik vienos kelnytės pasitaikė ne visai medvilninės, nors aprašyme medvilnė buvo.
www.jiko. lt, pristatė greitai, viskas ok
www.zuikispuikis.lt, prekės buvo geros, tik va pristatymo laukėm ilgiau.
www.deiza.lt, prekės geros, bet biški pabodo su savo daugybe e-mailu, kuriuos jau paštas spamui priskiria
www.otto.lt, viskas gerai, tik baisiai ilgai laukti reikia
www.ekomama.lt, pristatė, greitai, viskas ok.
ir šiaip internete pirkti net labiau patinka, negu po parduotuves su vaiku stumdytis o apgauti dar niekas neapgavo O dėl prekių patikimumo, tai patikimumas toks pat kaip ir paprastoj parduotuvėj, tik kainos paprastai mažesnės
www.mystore.lt, pristatė, viskas ok, tik vienos kelnytės pasitaikė ne visai medvilninės, nors aprašyme medvilnė buvo.
www.jiko. lt, pristatė greitai, viskas ok
www.zuikispuikis.lt, prekės buvo geros, tik va pristatymo laukėm ilgiau.
www.deiza.lt, prekės geros, bet biški pabodo su savo daugybe e-mailu, kuriuos jau paštas spamui priskiria
www.otto.lt, viskas gerai, tik baisiai ilgai laukti reikia
www.ekomama.lt, pristatė, greitai, viskas ok.
ir šiaip internete pirkti net labiau patinka, negu po parduotuves su vaiku stumdytis o apgauti dar niekas neapgavo O dėl prekių patikimumo, tai patikimumas toks pat kaip ir paprastoj parduotuvėj, tik kainos paprastai mažesnės
Pirkau iš neribos.lt vaizdo kamerą , išsimokėtinai.Tai labai patenkinta, nei kur eiti ,nei ką, nemokamai atvežė per tris dienas.Kiek visur žiurėjau tai ten radau pigiausiai.Esu dar pirkusi iš naminuko.lt namų kino sistema prieš tris metus tai tikrai nenusivyliau.
Hoi, as ir prisijungsiu prie perkanciuju internetu. Esu pirkus is deiza.net ir man patiko, isties ten randu graziu kojiniu . Tik deja dabar pristatyma mokama padare Bet zinot kojines kojinem.... Rubu vis dar nedristu. Bet gal esate pirke kas apatinius netu? Ar atitinka dydziai? Radau kas labai aki traukia, bet bijau "pasimauti" tik ant graziu nuotrauku. Ar pirkot kas www.intymipagunda.lt ?? Kokia jusu nuomone apie prekes is ten?
siandien uzkliuvo parduotuve baldaiinternetu.lt Visai padorios kainos, sis tas patiko, bet visai negirdeta parduotuve... gal kas pirkot? ar patikima?
QUOTE(kukuruzumergaite @ 2008 06 10, 15:08)
Ar pirkot kas www.intymipagunda.lt ?? Kokia jusu nuomone apie prekes is ten?
As pirkau is Intymipagunda liemenele ir kelnaites Elizabet. Siaip labai patiko. Kadangi turiu nemaza krutine, tai labai dziaugiausi vien tuo, kad krutine gerai prilaiko ir nelipa man ji per virsu
o gal kas zinot, kokia svetaine, kur butu galima isigyti drabuziu?
Kanceliariniu prekiu e-parduotuvė www.databalt.lt