Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

O gal kas perkat is Nori Turi?Mes katik uzsisakem gartrauki(AEG),paskambino iskart.Bet prigasdinot del kokybes,ar kasnors perkat buitine technika per intern.parduotuves?
Atsakyti
As galvojau pirkti, per prigazdino, tai ir nepirkau smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, kadangi jau teko keleta kartu apsipirkineti internetu...irenginejom virtuve, ir smalsumo delei nusiunteme pasirinktos irangos sarasiuka (AEG) keletui parduotuviu (draugai jau pirke patare pinigelius pataupyti), o gave kainas, irgi pagalvojome (palyginome su Topo Centru ir Senukais), kad turbut ta iranga kazkuo brokuota - gavosi daug pigiau. O taip pat aktualu buvo ir garantinis ir pogarantinis servisas - eik zinok, kas gali tai irangai po metu atsitikti...taciau ryzomes panagrineti pasiulymus iki galo, ir - jau pusmetis kaip naudojames ta iranga..pasirodo, kad www.neriba.lt yra UAB "Sanitex" dalis, tad baimes kaip ir nebeliko - finansiniai dokumentai visi sios firmos, tad jie bet ko tikrai nepardavines, o ir kainas jie geriausias pasiule..todel ir antras pirkinys, televizorius, irgi buvo is ju (kainas pasitikrinome ir pas kitus). Tik vienas dalykas - pries perkant, butinai uzklauskite kainos ar nurodykit kur pigiau matet, nes kaip ir kiti pazistami, taip ir mes, viska nupirkome pigiau nei skelbia - kaip sako MB, jie turbut nenori pyktis su didziaisiais pardavejais, kad savo kainomis jiems visai biznio nesugadintu...smile.gif
Tai tiek to pirkimo...
Atsakyti
Super tema, seniai ieskojau, kur dar butu galima rasti lietuvisku apsipirkimo svetainiu. Iki tol tezinojau tik open24.lt. Pirkau ten jau penkis kartus. Nenuvyle nei rubai, nei suvenyrai. Ir pristatymas puikus. Beje, man labai patinka ju metodika, kad del patinkancios prekes galima deretis. Pirkau Ferre dirza, jis ir taip buvo su nuolaida, nuo 199lt nukainotas iki 169lt. O as nusiderejau iki 150lt. Manau, toks lankstumas kliento atzvilgiu - didelis pliusas. Beje, puslapio isdestymas, galimybe apziureti, padidinti prekes, filtru sistema man ten pati patogiausia, palyginti su kitomis cia publikuojamomis svetainemis. Bet butinai reikes visas reguliariai pranarsyti. thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko šis puslapiukas http://www.eshops.lt/
Atsakyti
As esu pirkusi is rankdarbiai.com ir auksarankems info. Dar kazkada pirkau is knygyno super.lt

Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Na, as vis planuoju ka nors uzsisakyt is internetiniu parduotuviu, bet viskas baigiasi tuo, kad susikraunu i krepseli ir isjungiu. Kazkaip bijau, kad nuskaiciuos didele suma uz siuntima :|
Atsakyti
nieks nieko nenuskaitys be tavo zinios wink.gif pries paskutiniame zingsnyje buna nurodytas ir siuntimo mokestis. Taip pat galima (ir reiktu) pasiskaityti tos parduotuves pirkimo taisykles, ten irgi bus paaiskinta kaip ir kas,
Dazniausiai tos siuntimo nera dideles, o priklausomai nuo sumos ju gali ir visai nebuti wink.gif
Atsakyti
Pirkau buitinę techniką iš nori-turi, esu patenkinta. Pasiderėjus ir nuolaidą prieš Kalėdas gavau. Tiesa jų ofiso ieškojau, kad sužinoti ar lizingą duos, be problemų ofise patikrino, duomenis pasiliko ir tik atvežus pasirašiau. Išsimokėsiu ir vėl internetu pirksiu, nes pigiau. O apžiūrėjau prekes senukuose, todėl žinojau ką gausiu. Pirkau boscho techniką, tai charaktesitikas pasiskaitinėjau bochs.ru
Atsakyti
niu tai www.gerakaina.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 18, 23:13)
www.teddy.lt  wub.gif (super daug graziu dalyku dovanoms)

Dar čia daug nerealių dalykėlių, kas mėgsta žaislus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 21 kovo 2008 - 19:36
www.agu.lt man irgi įtinka, na, jei kas augina mažus vaikus ir negali iš namų išeit...
Atsakyti