Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 01, 16:08)
Ateinu ir aš su šviežiu atsiliepimu. Pirkom Electrolux skalbyklę iš neriba.lt. Taip, kaina mažesnė nei iš Electrolux salono, bet kitą kartą pirkčiau tik iš salono...  ax.gif Mama pirko, tai jai atvežė, atnešė, pastatė, pajungė, patikrino.
O čia - grynos problemos. Vežioja tik darbo metu, vienas žmogus, o šiom savaitėm vyras mokymuose, tai niekaip negali atlėkti padėti su užnešimu. Žodžiu, derinom derinom, galų gale atvežė šiandien dviese, bet su atidėliojimais - visą dieną namie turėjau prasėdėti dėl jų  unsure.gif Užnešė pastatė ir pirmas klausimas "ar alui bus"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Aš ir taip būčiau davusi 50 Lt. (vyo mintis, nes jiems atseit nepriklauso užnešti), bet toks "naglas" reikalavimas... Fui...  schmoll.gif Pastatė, dar kartą išeidami paklausė ar nieko nebus, gavo vokelį ir išėjo.
Pajungimas - mūsų pačių.
Žodžiu, kaina jų privalumas, bet aš geriau kitą kartą mokėsiu 500 Lt. daugiau, bet man kitą dieną atveš, atneš, pajungs ir nereiks į kišenę mokėti.
Tokie įspūdžiai smile.gif Tikiuosi, bent su pačia skalbimo mašina viskas gerai bus.

Mes pirkome iš Neriba siurblį, tai tikrai pigiau nei salonuose, pajunginėti ten nieko nereikėjo. Kažkaip ir su atvežimu viskas normaliai buvo. Su skalbykle matai kitaip.

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 01, 19:58)
Mes pirkome iš Neriba siurblį, tai tikrai pigiau nei salonuose, pajunginėti ten nieko nereikėjo. Kažkaip ir su atvežimu viskas normaliai buvo. Su skalbykle matai kitaip.

Faktas, siurblį pats gali sau ramiai atsinešti, o skalbimo mašinai būtinai net dviejų žmonių reikia... O jie paprastai po vieną važinėja.
Be to, sužinojau, kad neriba samdo išvežiojimui kurjerius - tai jų bendravimas ir paslaugų kokybė ne pačios įmonės kaltė ir dažnai sunkiai sukontroliuojama...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 01, 22:38)
Faktas, siurblį pats gali sau ramiai atsinešti, o skalbimo mašinai būtinai net dviejų žmonių reikia... O jie paprastai po vieną važinėja.
Be to, sužinojau, kad neriba samdo išvežiojimui kurjerius - tai jų bendravimas ir paslaugų kokybė ne pačios įmonės kaltė ir dažnai sunkiai sukontroliuojama...

Tai va tai va, kai perki kazka lengvo ir nepajungiamo (siurbli, TV ir pan.), tai tada tikrai apsimoka. O kurjeriai tai afigienni pasitaike!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniniene: 02 liepos 2010 - 14:39
QUOTE(Inga0419 @ 2010 07 01, 17:15)

kazkaip neigiamai nuteikia tie modeliu pavadinimai COCO ir CHANEL blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 07 04, 10:16)
kazkaip neigiamai nuteikia tie modeliu pavadinimai COCO ir CHANEL  blink.gif

O man dar labai nepatiko ta tetute, issidrebus po uzrasu "Atskleisk savo moteriskuma!". Nesu davatka, bet atrodo kaip is sex-shopo... blink.gif
Atsakyti
O mes pirkome rankinį smulkintuvą http://www.itbank.lt/parduotuve/. Šioje parduotuvėje galime įsigyti kompiuterinės ir buitinės technikos. Pristatymas visoje Lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errii @ 2010 06 12, 21:53)
Labai apsimoka akiu lesius pirkti internetinese parduotuvese, tai yra beveik 50proc pigiau nei akiu optikose, tik reik tiksliai zinoti koks matomumas.

O siaip daugeli dalyku apsimoka labaiu pirkti internetinese parduotuvese, pigiau ir ganetinai saugu, nes yra vezama tiesiai is tiekeju.Be to garantija.

zaislaivaikams.lt daug ivairiausiu lavinamuju zaisliuku vaiakms.

Tai pat man labai patinka superdovana.lt kai riek kazka padovanoti, o be to ir apatinis tirkotazas cia pigesnis nei intymo.lt - nor ten didelis pasirinkimas wink.gif

o kokioje parduotuveje akiu lesius pirkote?
Atsakyti
SVEIKI,

GAL YRA PIRKUSIU IS WWW.PIKTECHNIKA.LT?

BUTU IDOMU SUZINOTI KITU NUOMONIU.....
Atsakyti
QUOTE(Andromeda1 @ 2010 07 16, 18:22)
SVEIKI,

GAL YRA PIRKUSIU IS  WWW.PIKTECHNIKA.LT?

BUTU IDOMU SUZINOTI KITU NUOMONIU.....

laba mes is pirktechnika pirkome skalbimo masina thumbup.gif atveze nemokamai ir paskambino pasake kada laukti ju ir pan.labai tikrai geri atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas esate pirke is rotonero.lt. labai domina puodai, nes jie kur kas pigesni nei parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 01, 17:08)
Ateinu ir aš su šviežiu atsiliepimu. Pirkom Electrolux skalbyklę iš neriba.lt. Taip, kaina mažesnė nei iš Electrolux salono, bet kitą kartą pirkčiau tik iš salono...  ax.gif Mama pirko, tai jai atvežė, atnešė, pastatė, pajungė, patikrino.
O čia - grynos problemos. Vežioja tik darbo metu, vienas žmogus, o šiom savaitėm vyras mokymuose, tai niekaip negali atlėkti padėti su užnešimu. Žodžiu, derinom derinom, galų gale atvežė šiandien dviese, bet su atidėliojimais - visą dieną namie turėjau prasėdėti dėl jų  unsure.gif Užnešė pastatė ir pirmas klausimas "ar alui bus"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Aš ir taip būčiau davusi 50 Lt. (vyo mintis, nes jiems atseit nepriklauso užnešti), bet toks "naglas" reikalavimas... Fui...  schmoll.gif Pastatė, dar kartą išeidami paklausė ar nieko nebus, gavo vokelį ir išėjo.
Pajungimas - mūsų pačių.
Žodžiu, kaina jų privalumas, bet aš geriau kitą kartą mokėsiu 500 Lt. daugiau, bet man kitą dieną atveš, atneš, pajungs ir nereiks į kišenę mokėti.
Tokie įspūdžiai smile.gif Tikiuosi, bent su pačia skalbimo mašina viskas gerai bus.

Šiaip tai perkant iš internetinių parduotuvių yra toks skirtumas. Vienos pard. pačios išvežioja prekes klientams, kitos samdo siuntų pervežimo firmas (DPD, LEX system ir t.t.) Dabar žiūrėjausi šaldytuvo, tai dažniausiai prie transportavimo išlaidų gali užsisakyti ir užnešimo paslaugą, tada apie jokį alų nei kalbos negali būti ax.gif
Pirkau šaldytuvą iš AZON.LT. Pasirodo tai yra TOPO CENTRO internetinė parduotuvė. Viską labai greit suderinom, kitą dieną atvežė siuntų pervežimo tarnyba DPD. Irgi galiu pagirti šią tarnybą. nenutrenkė prie vartų vidury kiemo, paklausė, kur nunešt ir be jokių papildomų salygų nunešė į namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 20 liepos 2010 - 09:24
QUOTE(Erina @ 2010 07 20, 10:22)
Šiaip tai perkant iš internetinių parduotuvių yra toks skirtumas. Vienos pard. pačios išvežioja prekes klientams, kitos samdo siuntų pervežimo firmas (DPD, LEX system ir t.t.)  Dabar žiūrėjausi šaldytuvo, tai dažniausiai prie transportavimo išlaidų gali užsisakyti ir užnešimo paslaugą, tada apie jokį alų nei kalbos negali būti  ax.gif
Pirkau šaldytuvą iš AZON.LT. Pasirodo tai yra TOPO CENTRO internetinė parduotuvė. Viską labai greit suderinom, kitą dieną atvežė siuntų pervežimo tarnyba DPD. Irgi galiu pagirti šią tarnybą. nenutrenkė prie vartų vidury kiemo, paklausė, kur nunešt ir be jokių papildomų salygų nunešė į namus.

Tikrai taip. Kaip man sakė neriba.lt atstovai, jie samdo kurjerius išvežiojimui, ne patys vežioja. Tačiau tiems kurjeriams už užnešimą moka, todėl apie alų kalbos lygiai taip pat būti negali. Bet sužiūrėk tu kiekvieną...
Atsakyti