Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

nž gal rašė bet gan dažnai perku sauskelnes iš ugio.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2010 05 26, 11:09)

Ir aš ten pirkau sauskelnes ir ateityje žadu pirkti drinks_cheers.gif Labai patiko , kad greit prisistatė ir pristatymas nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam teko pirkti iš internetinės parduotuvės www.tobula.lt
Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Nusipirkau el.epiliatorių www.beeiles.lt gana patenkinta. Greitai pristatė, berods apmokėjau kitą dieną susiskambino ir volia, turiu biggrin.gif . Draugė pirko foto aparatą, irgi liko patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(elfuego @ 2010 05 11, 21:20)
Jei kam prireiks elektroninių prekių tai išbandykit http://emini.lt . Aš pirkau ten tel ir mp4 grotuvą, kolkas veikia ;D Tik tiek kad pristatymas gali užtrukti, bet pažiūrėjau kad tas pats ir pigu.lt. Jei dėl kainų tai palyginus tikrai mažos, nesiaiškinau per daug dėl ko, bet bent atrodo kad kokybė nuo to nekenčia ;d galit rašyt jiem į emailą su tokiais klausimais, aš tai kai rašiau tai greitai atsakė.

Pats sau reklamą darai g.gif
Atsakyti
visgi kiek isbandziau vaikisku internetiniu parduotuviu, gal kokias 5, tai man labiausiai kokybes ir greicio ir prekiu asortimento atzvilgiu patiko babymarket.lt, kiti arba ilgai veza, arba atveza apgadintus, arba prekiu asortimentas skurdus. arba atgal, kad priimtu brokuota daikta mustis beveik turi smile.gif Na babymarket irgi minusiukas toks, kad kartais kurjeris megsta pagrybaut, bet siaip geriausias ispudis smile.gif
Atsakyti
Kai kurios prekės yra kinietiškos ir jas galima rasti www.wholesale-dress.net
Na pvz megztukas
http://www.inmada.lt...08121410-1.html
http://www.wholesale...ater-g7641.html
Nors paskaičiavus pasrsiuntimą, muitus ir t.t. tai čia tikrai nebrangiai išeina, ir dar iš kiniečių prekių laukt reikia mėnesį, o čia ateina per kelias dienas.
Šiaip yra tikrai gražių rūbelių ir kainos nesikandžioja. Vertas dėmesio puslapis biggrin.gif Reiks panagrinėt atidžiau
Atsakyti
Neperseniausiai pirkau mamai parafino vonele is e-parduotuves http://www.nicenails.lt , pristatymui ir aptarnavimui priekaištu neturiu, mama patenkinta dovana, bei jos poveikiu smile.gif Rekomenduoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2010 05 26, 10:09)

O aš sauskelnes perku www.perkunamie.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2010 05 28, 18:43)
Gal kam teko pirkti iš internetinės parduotuvės www.tobula.lt
Kokie būtų atsiliepimai?

Pirkau suknytę bei kosmetikos. Kosmetiką gavau greičiau nei žadą, berots atėjo per ~20 dienų. Suknytės laukiau ~27dienas. Šiaip, labai malonus aptarnavimas, greit atsako į klausimus ir kainos nesikandžioja ypač benefit kosmetikos. Vos išsiuntė siuntą gavau SMS'u siuntinio sekimo numerį su palinkėjimu jaukaus vakaro. Tikrai maloniai bendrauja... Prekės atitiko tai ką tikėjaus gauti, beje kosmetika buvo saugiai supakuota ir dar įdėjo PANDORA karoliuką dovanų gražiai supakuota ( aš jais tiesiog apsėsta biggrin.gif ) wub.gif . Taigi manau viskas čiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nusišypsok: 12 birželio 2010 - 10:13
QUOTE(Nusišypsok @ 2010 06 12, 11:05)
Pirkau suknytę bei kosmetikos. Kosmetiką gavau greičiau nei žadą, berots atėjo per ~20 dienų. Suknytės laukiau ~27dienas. Šiaip, labai malonus aptarnavimas, greit atsako į klausimus ir kainos nesikandžioja ypač benefit kosmetikos. Vos išsiuntė siuntą gavau SMS'u siuntinio sekimo numerį su palinkėjimu jaukaus vakaro. Tikrai maloniai bendrauja... Prekės atitiko tai ką tikėjaus gauti, beje kosmetika buvo saugiai supakuota ir dar įdėjo PANDORA karoliuką dovanų gražiai supakuota ( aš jais tiesiog apsėsta  biggrin.gif  )  wub.gif . Taigi manau viskas čiki  drinks_cheers.gif

Kiek kiek laiko prekes pas Jus keliavo?! Kodel taip ilgai?
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 12, 14:14)
Kiek kiek laiko prekes pas Jus keliavo?! Kodel taip ilgai?

Klausiau ir aš jų šio klausimo.
Jie daugiausiai masiškai parduoda savo prekes užsienio rinkai, taip pat pardavinėja ebay savo kosmetiką (benefit ir kitą), taigi visos prekės yra laikomos ne Lietuvoje, nes iš kitur yra patogesnis ir greitesnis, beje ir pigesnis siuntimas.
Pas juos šale prekės kiekvienos yra atskirai surašytas gavimo terminas. Tas kurias turi Lietuvoj atsiunčia per 2-3 dienas, o kurių neturi per 25-30 dienų, bet kaip ir sakiau, aš gavau greičiau per ~20 dienų.
Šiaip šauni parduotuvė, laukiu kada drabužėlių atnaujins, girdėjau bus daug žemesnės kainos nei dabar patalpintų drabužių (kadangi juos užsakinėjant po vieną laaabai brangiai siuntimas kainuoja jiems - jau išsiklausinėjau blush2.gif ), šį kart darė labai didelį užsakymą tai galės palepint pirkėjus ženkliai žemesnėmis drabužių kainomis.smile.gif
Na aš dabar išvis pastoviai tik internetinė erdvėj apsipirkinėju g.gif labai man patogu taip... 4u.gif ypač kosmetiką, papuošalus, tik internete:)
Atsakyti