Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

Produktai originalūs,bet daug testerių,kelioninių mažo dydžio pakuočių,kas mažina kainą.Jie rašo,kad galiojimai geri,bet deja...Siunčiausi aš taip pat kelis kremus,toniką,kaukę,bet patikrinus galiojimą internete pagal kodus,produktų galiojimai buvo tokie:2000m.,2004,2006 ir 2007.Tai yra šluojami sandėliai kur nors Anglijoje ir grūdama mums doh.gif ,nes ir pagal pakuotes matyti,kad produktai yra senesnio leidimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 04 27, 20:33)
Produktai originalūs,bet daug testerių,kelioninių mažo dydžio pakuočių,kas mažina kainą.Jie rašo,kad galiojimai geri,bet deja...Siunčiausi aš taip pat kelis kremus,toniką,kaukę,bet patikrinus galiojimą internete pagal kodus,produktų galiojimai buvo tokie:2000m.,2004,2006 ir 2007.Tai yra šluojami sandėliai kur nors Anglijoje ir grūdama mums doh.gif ,nes ir pagal pakuotes matyti,kad produktai yra senesnio leidimo g.gif

Nu va, tas ir įdomu buvo, ačiū smile.gif
Turiu iš jų tik vieną produktą - ant buteliuko galiojimo termino nėra... Aišku tokio tipo kosmetika galioja amžiais, nes ten šiaip ar taip konservantų pilna biggrin.gif Bet meluoti negražu...
Atsakyti
QUOTE(ocidoci @ 2010 04 24, 21:11)
noreciau jums parodyti kur yra graziu papuosaliuku smile.gif labai geros drauges puslapiukas www.ocdeco.lt smile.gif  gal kam pravers wink.gif

Taip, labai simpatisku daikciuku ten yra. thumbup.gif
Papildyta:

Nu ne tik negerai, kad produktai seni, bet siaip jau tai ir testeriu pardavinet negalima...
Atsakyti

o koks internetinis adresas kur galima patikrinti kosmetikos galiojimo laika
Atsakyti
Gal kam teko apsipirkt www.varle.lt? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Jei kam prireiks elektroninių prekių tai išbandykit http://emini.lt . Aš pirkau ten tel ir mp4 grotuvą, kolkas veikia ;D Tik tiek kad pristatymas gali užtrukti, bet pažiūrėjau kad tas pats ir pigu.lt. Jei dėl kainų tai palyginus tikrai mažos, nesiaiškinau per daug dėl ko, bet bent atrodo kad kokybė nuo to nekenčia ;d galit rašyt jiem į emailą su tokiais klausimais, aš tai kai rašiau tai greitai atsakė.
Atsakyti
Sveiki, gal kas pirkote iš www.neriba.lt 4u.gif man labai įdomu kokie atsiliepimai būtų apie šią parduotuvę, nes galvoju nepigų daiktą įsigyti ir noriu jūsų nuomonę išgirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2010 05 12, 13:58)
Sveiki, gal kas pirkote iš www.neriba.lt  4u.gif man labai įdomu kokie atsiliepimai būtų apie šią parduotuvę, nes galvoju  nepigų daiktą įsigyti  ir noriu jūsų nuomonę išgirsti  ax.gif

Patikima parduotuvė, galit pirkti be baimės. Daug čia buvo kalbėta apie šią e-parduotuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 05 06, 16:42)
Gal kam teko apsipirkt www.varle.lt? Kokie atsiliepimai?

Neseniai pirkome. Atsiskaitėme grynais, atsiimant prekę. Nieko blogo negalim pasakyti smile.gif

Sveiki, gal kas pirkote iš www.neriba.lt  4u.gif man labai įdomu kokie atsiliepimai būtų apie šią parduotuvę <...>

Tik patys geriausi atsiliepimai. Pirkome šaldytuvą, indaplovę, dulkių siurblį. Labai maloniai bendrauja. Atvežė į namus be jokio papildomo mokesčio smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pirkote iš www.neriba.lt  4u.gif man labai įdomu kokie atsiliepimai būtų apie šią parduotuvę, nes galvoju  nepigų daiktą įsigyti  ir noriu jūsų nuomonę išgirsti  ax.gif

Taip, esam pirke. Nei vieno blogo zodzio, taip kad - drasiai! wink.gif
Atsakyti
As pvz. zinau tik neriba.lt. Paskutini karta pirkau pampersus. Labai gera kaina. Kaip visada geras pristatymas. Nereikia laukt akciju jokiu. Zodziu super. smile.gif
Atsakyti
Kazkaip mazai kokiu naujienu g.gif Gal kas jau pirko is http://www.joms.lt? Galvoju del papuosalu su swarovskiais.. wub.gif Kainos tai labai geros, idomu kaip kokybe.
Atsakyti