Iš šios firmos naudojam buteliukus, nes tik iš jų mano mažė pradėjo gerti, o tai teko visą kolekciją susipirkti (avent, nuby,NUK) ir niekas netiko dar naudojam žinduko prisegtuką, karuselę Nepatiko tik šaukštelis, nes bent kolkas jis mums perdidelis
Balsavau už tai, kad iš esmės esu patenkinta. Turim Canpol Babies firmos čiulptukus, segtukus čiulptukams, puodelį su snapeliu, termo lėkštę, šaukštelį, kelis barškučius. Čiulptukų nenaudojam, nes Saulytė jų neima. Todėl jų gerumo negaliu vertinti. Segtuką čiulptukui dukrytė naudoja kaip žaislą. Barškučiai labai jai patinka Lėkšte ir šaukštėliu aš esu patenkinta, geri ir patogūs daiktai. Puodelis su snapeliu irgi labai patogus, bet po kelių savaičių pradėjo praleisti vandenį.
Naudoju buteliukus, nors ciulptukus teko pakeisti i NUK. Puiki produkcija kokybes ir kainos atzvilgiu
Man patinka jų produkcija. Naudojam čiulptuką silikoninį su dangteliu, lėkštę prilimpančią ir šaukštelį su šakute, taip pat barškučius. Nebrangu ir kokybiška.
Nebloga firma, tik va man nepatinka ju buteliukai...
Siaip sios firmos naudojam čiulptuką silikoninį su dangteliu, šaukštelį su šakute,kramtuka. Sitom prekem esu patenkinta O visa kita naudojam is chicco firmos, buteliukai ju super
Siaip sios firmos naudojam čiulptuką silikoninį su dangteliu, šaukštelį su šakute,kramtuka. Sitom prekem esu patenkinta O visa kita naudojam is chicco firmos, buteliukai ju super
mes turim daug šitos firmos barškučiu, kramtuku, buteliuku (tik soske reikejo su nuk keisti) ir esu patenkinta
barskuciai ju tikrai visai neblogi,
tvirtos plasmases ir ne vienas mums nesuluzo
tvirtos plasmases ir ne vienas mums nesuluzo
Musu pirmasis su Canapol uzaugo, buvom patenkinti, o antrajam kolkas nereikia nei buteliuku, nei ciulptuko, na, nei zaisliuku dar
Šios firmos naudojom tik barškučius,kramtukus.Dabar šaukštelį ir šakutę.Jais buvom patenkinti.
Nežinau tik kokios firmos,bet buvom gave kelis barškučius,nuo kurių dažai nusivalė .Spejau pamatyt ankščiau nei vaikas nulaižė
Nežinau tik kokios firmos,bet buvom gave kelis barškučius,nuo kurių dažai nusivalė .Spejau pamatyt ankščiau nei vaikas nulaižė
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 12:12)
O Chicco žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų ir t.t.) neteko matyti.
kur jūs gyvenate, jei neteko matyti, aš vaistinėse chicco produkcijos visuomet randu ir daug ką labai sėkmingai naudoju Rekomenduoju
QUOTE(Abo @ 2008 01 19, 00:04)
kur jūs gyvenate, jei neteko matyti, aš vaistinėse chicco produkcijos visuomet randu ir daug ką labai sėkmingai naudoju Rekomenduoju
...o gyvenam mes Vilniuje.....
ar aš ko nors nepastebiu?... betgi dažniausiai pastebi tai, kas mėgiama, kas patinka... o į Canpol Babies jau net žiūrėt negaliu - o vien ju produkciją vaistiniu vitrinose matau!!!!
ir, beje, netgi AVENT pientraukių - ir tų tik vaikų prekių parduotuvėse galima įsigyti!