O as likau nepatenkinta Canpol babys iklotais i liemenele. Man pradejo nezieti krutis , niekad nepagalvociau kad nuo iklotu gali taip atsitikti Teko parduoti kas liko, nusipirkau kitos firmos ir viskas Ok
As naudoju maistelio sildytuva, man patinka.
man patinka soskės,rankenėlė naktį šviečia,o vat buteliukų skaičiukai greit nusitrina,o patys soskiai ant buteliuko-liuks,oro vaikas neprisigaudo,o ir yra kelių dydžių skylučių pasirinkimas
QUOTE(agules @ 2007 07 31, 18:56)
As naudoju maistelio sildytuva, man patinka.
nukrypsiu nuo temos, bet nors ir turime Philips (dovanotą) maistelio šildytuvą - vis tiek iki šiol pats geriausias šildytuvas - karšto vandens puodelis, į kurį įstatai buteliuką su maisteliu
o Philips šildytuvą dar laikome tam atvejui, jei kartais keliautume ir nebūtų sąlygų terliotis su karšto vandens puodeliu pvz. mašinoje. Nors itariu, kad taip ir liksime prie karšto vandens puodelio juolab, kad jis tuo pačiu ir vėsintuvas - kai reikia pieno mišinuką atvėsinti iki gėrimo temperatūros
man Canpol Babies produkcija patinka
Man taip pat Canpol Babies labai patinka Ypač buteliukai
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 12:12)
O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų ir t.t.) neteko matyti.
chicco reikmenų visokiausių yra pirkti maximose, o buteliukų galima rasti vaikų prekių praduotuvėse, tikrai mačiau
mes naudojam avent buteliukus, šildytuvą iš canpol tai tik grandinėlę čiulptukui ir barškučius, visai normaliai, nors grandinėlės užsegimas po kurio laiko nulūžo taip pat naudojam čiulptuką canpol, nes kitų dukrytė nepripažino, kuris man asmeniškai nepatiko, nes ta guma greit pakeisdavo savo paviršių žodžiu man canpols nepatinka išskyrus barškučius
naudojam canpool čiulptukus.maniškis tik tuos pripažysta
mes turim lavinimo kilimeli Campol Babies pakolkas dar dukryte nedidele tai niekas nei suplyso nei vielos islindo,ziuresim kaip bus toliau.o va tutejom sitos firmos soskes prisegeja tai po keliu savaiciu suluzo,bet turbut jie visi nuo segiojimo neatlaiko turim ir kelis barskucius tai patinka mum jie
turim sios firmos tase kudikio daiktams prie vezimelio. Nerealus daiktas. Su izoterminem kisenem, kurios vanduo misinukui iki 4 val islieka siltas. Ir dar vienas nepakeiciamas daiktas- buteliuku sildytuvas.
QUOTE(dovillee @ 2007 08 14, 00:55)
mes turim lavinimo kilimeli Campol Babies pakolkas dar dukryte nedidele tai niekas nei suplyso nei vielos islindo,ziuresim kaip bus toliau.o va tutejom sitos firmos soskes prisegeja tai po keliu savaiciu suluzo,bet turbut jie visi nuo segiojimo neatlaiko turim ir kelis barskucius tai patinka mum jie
jų barškučiai mum buvo patys pačiausi
Is sios firmos gaminiu mums tiko tik ciulptukai.