Man su Canpol babies buteliukais irgi tas pats Vis suki suki, suki suki, nu be galo be krašto Pridovanojo giminaičiai, tai ir vargstu
Man tiek su NUK, tiek SU Canpol liapsusų buvo. Tiek Canpol, tiek NUK buteliukai vienodi - net tą pačią soskę galima pritaikyt. Skiriasi tik kaina.
Dėl pientraukių nežinau, naudojau Avent, nes draugė pirko, jai neprireikė, tai man papigiai atidavė.
Dar juk yra Chicco. Yra keletas mažiau žinomų gamintojų.
Dėl pientraukių nežinau, naudojau Avent, nes draugė pirko, jai neprireikė, tai man papigiai atidavė.
Su Canpol buteliukais irgi turedavau problemu su uzsukimu ir nesandarumu, taigi pakeiciau juos Nuk'o buteliukais. A, dar teko tureti Canpol firmos toki kaip termosa - buteliukams laikyti, kad neatsaltu - tai labai greit nuplysdavo kampai ir uztrauktukai sugesdavo O kiti daikteliai, tokie kaip zirklutes, grandineles soskems, stalo irankiai - visai liux
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 13, 14:58)
Šiaip ar taip, aš tik norėjau pakomentuot tavo pacituotą postą. Negi tu manai, kad ginekologė šiaip pasakė AVENT pientraukį? Tikrai nemanau, kad ji pasakė tai tik dėl geros valios
hm.. man taip pat buvo jau mintis, kad gal jai AVENTas ką moka už tai, kad ji jo prekes reklamuoja. Aišku, jos pačios nepaklausus, nesužinosim.
bet kita vertus - man jau anksčiau gimdžiusi draugė pasakojo, kaip pirko Canpol pientraukį, nes jos speneliai įtraukti, vaikas pieno negalėdavo ištraukti.
tai, sakė, su tuo Canpol porą valandų iš vienos krūties pieną traukdavo. o dar iš kitos - ir vėl porą valandų. ir kankinosi šitaip porą mėnesių naktimis, nes tik tuomet laiko atsirasdavo pieną išsitraukti. O kai atsikankino, atsitiktinai pasikalbėjo su kita drauge, kuri turėjo AVENT pientraukį. Tai anoji pakraupo: ką??.. dvi valandas iš vienos krūties?..
Dar galima būtų manyti, kad tas Canpol koks brokuotas buvo. Bet kai ir mano vyras per klaidą vaistinėj vietoj AVENT gavo Canpol (vaistininkė pardavė kaip AVENTo atstovų produkciją), galėjau išbandyti ir tą draugės atiduotą Canpol, ir vaistinėj pirktąjį, ir paskui, vėliau - pagaliau įsigytą AVENT.
Ir turiu pasakyti, kad mano įsigytas naujasis Canpol tik pirmą savaitę veikė be priekaištų. o paskui staiga ėmė nebetraukti. arba tiksliau - traukdavo po porą lašų, tekdavo ilgai pumpuoti, kol bent 10 mililitrų priprinkdavau...
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 06 14, 09:33)
Man tiek su NUK, tiek SU Canpol liapsusų buvo. Tiek Canpol, tiek NUK buteliukai vienodi - net tą pačią soskę galima pritaikyt. Skiriasi tik kaina.
Taip, kad čiulptukai tie patys tinka ir NUK ir Canpol, jau žinau. Bet su NUK buteliukais mums vieninteliai liapsusai, kad kai per smarkiai užsuki - vaikui baigus valgyti, jei iškart neatlaisvini bent šiek tiek, vėliau būna sudėtinga atsukti, stiprių rankų reikia. Tuomet dar bandydavau neužsukti smarkiai, bet šitaip irgi nesandaru, ir pienas prabėga, tad tekdavo užsukinėti smarkiai. Užtat dabar jau nusipirkau naujus čiulptukus, nes anie paseno (kas keli mėnesiai, sako, reikia keisti), tai tie gal kažkokie tobulesni, nes dabar ir labai smarkiai užsukus, nesunku vėliau atsukti.
O norint NUKo dangtelį užkreivinti - na, labai jau reikia pasistengti, visiškai kreivai uždėti, ko paprastai nedarai, nes vis tiek norisi greitai ir lengvai užsukti.
O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų ir t.t.) neteko matyti.
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 13, 23:54)
Man su Canpol babies buteliukais irgi tas pats Vis suki suki, suki suki, nu be galo be krašto Pridovanojo giminaičiai, tai ir vargstu
o man jau kantrybės pritrūko. sakiau, nusipirksiu dar porą NUK buteliukų, o tą Canpol mesiu lauk. Visa laimė, kad mums niekas nedovanojo.
Papildyta:
Beje, jei jau pradėjome šią temą. Gal užklys kas nors, kas dar neturi pientraukio ar kam tinka Canpol buteliukai.
Galiu dovanoti du Canpol babies pientraukius ir vieną buteliuką (siauras ir aukštas, 240 ml. telpa) ir vieną nenaudotą čiulptuką prie jo.
mes nemažai turim Canpol Babies daktelių vaikui - barškučiai, kramtukas,šukytės, seilinukai, buteliukai, šaukštelis, muzikinė karuselė virš lovytės, puodelis su snapeliu, čiulptukas, grandinėlė čiulptukui ir t.t. Kokybė jų visai mane tenkina Tik va buteliukų dangtelius su čiulptukais ir aš ne iš pirmo karto užsuku gerai,bet tiek čia jau tos bėdos...
taip, kad didelių pretenzijų šios firmos gaminiams tikrai neturiu. man jie l.geri.
taip, kad didelių pretenzijų šios firmos gaminiams tikrai neturiu. man jie l.geri.
QUOTE(ryyd @ 2007 06 10, 16:56)
ai, dar turim saukstelius. niekuo nei blogesni nei geresni. tik va labai nepatiko toks minstu galu saukstelis. jei jis kurtas pradedantiems valgyti tyreles, kosytes, tai labai jau forma ir dydis netinkami o be to ir nusidaze nuo morku jau pirma karta . daugiau, atrodo, ju nieko ir neturejome
mums lygiai taip pat
firmu yra visai nemazai uzsiimanciu mamytems ir leiukams reikalingais daikteliais, pvz.: avent, chico, nuby, nuk, beby comfort ir kt. maziau zinomos.
canpol yra viena prasciausiu ir pigiausiu sios produkcijos seriju. jos daugiausia perkama, kadangi ju produktai yra pigiausi. be je tai lenku produkcija.
del to, kad ginekologe gauna uz avent pasiulyma pinigu tikrai netiesa
yra avent firmu konsultantai, kurie vazineja po visa lietuva ir veda paskaitas nescioms mamytes apie naturalu maitinima (zindyma) ir apie savo produkcija, tai jie ir gauna tuos pinigeliu. o gimdymo namuose yra naudojami avent firmos pientraukiai, siauliu GN jau naudojasi juo 7m.
pati dirbu su vaikams skirtom prekem, tai tikrai dauguma mamyciu perka kitos firmos prekes, nei canpol.
manau nesam visi tokie turtingi, kad galetumem sau leisti uz ta pacia preke moketi du kart
nu ir prirasiau tikiuosi suprasit
QUOTE(Viltyte @ 2007 07 05, 18:17)
manau nesam visi tokie turtingi, kad galetumem sau leisti uz ta pacia preke moketi du kart
nu ir prirasiau tikiuosi suprasit
va, as irgi ta pati manau. dar sita posaki girdejau kitaip: nesam tokie turtingi, kad pirktume pigius daiktus.
o siaip - na, nesu as pries lenkiskus produktus - jie ir batus padorius gamina, ir siaip. bet va, pamatau "Canpol" ir norisi begti kuo toliau!
beje, dabar gal ne i tema, bet idomu, ar "Tiny Love" gamina taip pat ir reikmenis kudikiams, ar tik zaislus?
turime keleta ju zaisliuku - labai smagus ir originalus. visai neseniai isigijome tokia knygele puses metu ir vyresniems vaikams - puslapiai medziaga aptraukti, visokiu cezanciu dalykeliu, pypsiukas, veidrodelis ir pan. prisiuta - smagumelis!.. dziaugiames ir atsidziaugti negalim.
tiny love tai kiek esu maciusi tai tik zaisliukai sprekiauja, o del kitu prekiu tai net nezinau
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 13:12)
O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų ir t.t.) neteko matyti.
Papildyta:
o man jau kantrybės pritrūko. sakiau, nusipirksiu dar porą NUK buteliukų, o tą Canpol mesiu lauk. Visa laimė, kad mums niekas nedovanojo.
Papildyta:
Beje, jei jau pradėjome šią temą. Gal užklys kas nors, kas dar neturi pientraukio ar kam tinka Canpol buteliukai.
Galiu dovanoti du Canpol babies pientraukius ir vieną buteliuką (siauras ir aukštas, 240 ml. telpa) ir vieną nenaudotą čiulptuką prie jo.
Chicco yra Dominuke - buteliukai, soskės, termometrai, šaukštukai, indeliai.
QUOTE(Isila @ 2007 07 06, 22:49)
Chicco yra Dominuke - buteliukai, soskės, termometrai, šaukštukai, indeliai.
Naudojam Avent buteliukus, zindukus ir tuos indelius. Is canpol saukstukai, seilinukai, termometras, sukytes, barskuciai, ir t.t. Kolkas niekas nesuluzo,nesugedo, siaip esu tikrai patenkinta. Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 09, 12:21)
Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo
tai gal tame žinduke "oro sistemos" skylutė nepradurta - užtektų su adata bakstelti, ir praeitų oras. Aš kol kas su NUKu tokių problemų nei turėjau, nei girdėjau.
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 09, 12:21)
Naudojam Avent buteliukus, zindukus ir tuos indelius. Is canpol saukstukai, seilinukai, termometras, sukytes, barskuciai, ir t.t. Kolkas niekas nesuluzo,nesugedo, siaip esu tikrai patenkinta. Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo
man taip nutiko su tais naujoviškais NUK buteliukais, spjoviau ir grįžom prie senų