Įkraunama...
Įkraunama...

Canpol Babies produktai

Apklausa: Ar Jūs patenkintos /-i šia produkcija? (162 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Sange @ 2010 10 14, 17:13)
O kuri nors mamyte turi Lovi buteliuko sildytuva? Noreciau isgirsti nuomone apie si produkta.

Dar neturim, bet planuoju pirkti smile.gif Su pirmu vaiku naktimis svajodavau, kad kas nors atsikelia ir pasildo maisteli, nes per tuos sildymus visai miegas isgaruodavo, todel dabar planuoju nusipirkti si sildytuva. Manau superinis jis daiktas o ir kainos atzvilgiu jis nera brangus smile.gif
user posted image
Atsakyti
As turiu Canpol pientrauki su pompa, tai tikrai prastas reikalas. Vaistineje vyrui ipirso, kol gulejau ligonineje. Po to teko pirkti AVENT, tai visai kitas reikalas. biggrin.gif Jei pirksite Canpol, tai gal su rankenele ir neblogas turetu butu, bet tik ne su pompa. Visai nera spaudimo, maigai , maigai ta pompa ir keli lasai isbega. schmoll.gif
Atsakyti
Turiu sios firmos nosytes aspiratoriu, kai uzklupo rimta sloga, spjoviau ir nusipirkau is vaistines, nes situo visus plaucius pratraukti galima sau ir dar prisivalgai istraukto turinio doh.gif

Taip pat turim padovanotus kelis barskucius... dazai lupasi vos tik vaikas ismoksta rimciau zaisti su zaisliukais doh.gif

Nors yra ir neblogu daikciuku, matyt kaip kas sioje firmoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate11 @ 2010 10 21, 11:14)
As turiu Canpol pientrauki su pompa, tai tikrai prastas reikalas. Vaistineje vyrui ipirso, kol gulejau ligonineje. Po to teko pirkti AVENT, tai visai kitas reikalas.  biggrin.gif  Jei pirksite Canpol, tai gal su rankenele ir neblogas turetu butu, bet tik ne su pompa. Visai nera spaudimo, maigai , maigai ta pompa ir keli lasai isbega.  schmoll.gif

Su pompa man is vis tie pientraukiai neveiksmingi atrodo, todel as turejau su rankenele Lovi firmos ir visai neblogas jis man buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 18, 12:58)
Dar neturim, bet planuoju pirkti smile.gif Su pirmu vaiku naktimis svajodavau, kad kas nors atsikelia ir pasildo maisteli, nes per tuos sildymus visai miegas isgaruodavo, todel dabar planuoju nusipirkti si sildytuva. Manau superinis jis daiktas o ir kainos atzvilgiu jis nera brangus smile.gif
user posted image

Man irgi tas labai imponuoja, kad nereikia specialiai keltis ir sildyti maistelio. Jau nusiziurejau kur galima nusipirkti si Lovi sildytuva tai manau kad imsiu as ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 11 08, 13:36)
Man irgi tas labai imponuoja, kad nereikia specialiai keltis ir sildyti maistelio. Jau nusiziurejau kur galima nusipirkti si Lovi sildytuva tai manau kad imsiu as ji smile.gif

O kur tu ji matei pirkti? As tai tik "Baby City" parduotuveje maciau. kazin internete yra kur nors sio produkto?
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 10, 15:33)
O kur tu ji matei pirkti? As tai tik "Baby City" parduotuveje maciau. kazin internete yra kur nors sio produkto?

Internete maciau babymarket.lt parduotuveje ju pirkti, bet taip ju maciau ir "Mazylis", "vaiku miestas" "Cipolinas" parduotuvese.
Atsakyti
Šitas prekinis ženklas - ekonominės, taupančio klasės mirksiukas.gif Kokybės mažai, tačiau kaina taip pat maža.
Atsakyti
as sios firmos tai tik zaisla ant vezimelio turiu,tai niekuo jis nesiskiria nuo kitu ax.gif
Atsakyti
Daug ka pirkau is Canpol, tai pasidalinsiu nuomone:

1) Ciulptukai - labai geri, patiko, naudojo dukryte nuo pat gimimo

2) Kramtukai, barskuciai, sauksteliai, laikykliai ciulptukui - neturiu kuo skustis, atlieka savo funkcija, viskas tvarkoj

3) Buteliukai - daugiau nepirkciau, man prabegdavo, nepatogu uzsukti, ta gumini ziedeli reikia uzdeti, "uztaikyti" sunku uzsukant. Naudoju dabar Nuk ir Avent buteliukus, daug geresni.

4) Termotasyte - neprireike, tai negaliu ivertint, atidaviau

5) Pientraukis mechaninis - net nezinau is tikruju, kitokio nebandziau, bet sio daugiau nepirkciau. Nepatogu naudoti, nelabai gerai savo fukcija atlieka...

6) Plauku sepetys kudikiui - sepetys kaip sepetys biggrin.gif

7) Sepetys buteliukams plaut - naudojom 4 men, jau nebetinkamas naudot, bet turbut kiti irgi neamzini.
Atsakyti
Gal kas turit termometrą-žinduką iš Canpool?
Galvoju kokį geriau pirkti: microlife ar canpool babies? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 07 gegužės 2011 - 12:13
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 07, 12:51)
Gal kas turit termometrą-žinduką iš Canpool?
Galvoju kokį geriau pirkti: microlife ar canpool babies? g.gif

aš neturėjus tokio daikčiuko,bet rinkčiausi greičiausi microlife,nelabai man babycanpol produktai,pigi klasė ir nelabai ilgai panaudosi,bent jau kiek turėjus žaisliukų visi sulūžo doh.gif
Atsakyti