Įkraunama...
Įkraunama...

Canpol Babies produktai

Apklausa: Ar Jūs patenkintos /-i šia produkcija? (162 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na, nenoriu aš antireklamos šiai firmai, bet pastaruoju metu jau man šis pavadinimas - kaip keiksmažodis...
Pirmiausia - nepatikimas pientraukis. Beje, vieną atidavė draugė, perspėjusi, kad tai tik "iš bėdos", o jei tikrai reikės pientraukio - kad nusipirkčiau AVENT. Deja, vaistinėje, vėlų šeštadienio vakarą (nes prisireikė kaip per gaisrą) vyrui "įkišo" dar vieną Canpol Babies. Dabar turiu du ir turbūt reikės mesti lauk (nors užaugau tarybiniais laikais, kai niekas - net ir ne labai geri daiktai - nebuvo išmetama, jei dar galėjo "tarnauti"), nes gėda net siulyti kam nors atiduoti už dyka. Dabar, jei prispirtų bėda, o būtų pasirinkimas pirkti tik Canpol - verčiau jau vyro prašyčiau, kad pabūtų už pientraukį...

Toliau - šepetėlis buteliukams plauti. Sulūžo po mėnesio, pasirodo - po plastmase surūdijęs metalas.... o plastmasė suaižėjo į šipulius, net stebiuosi, kaip nesusipjausčiau pirštų.

Toliau: paklotėlis vaikui žaisti (su dviem lankais virš vaiko, ant kurių kabinami žaisliukai). Vaikui patampius viršuje kabančius žaisliukus, iš medžiagos apvalkalo išlindo strypas.

O šiandien jau paskutinis lašas, perpildęs kantrybės taurę: Canpol buteliukas. Šįkart niekas nesulūžo ir nepagedo. Bet... norint užsukti dangtelį, reikia "taikyti" jį taip, kad iš trečio karto jau tikrai užsuki tiesiai. O jei skubi - užsisuka kreivai, bet pastebi tai tik tuomet, kai jau vaiko visas petukas, o jei maitini lovelėje, gulintį - ir čiužinio geras gabalas būna permirkęs pienu, prasisunkusiu pro kreivai užsuktą dangtelį.
Beje, šios firmos buteliuko tikrai nebūčiau pirkusi, nes naudojame NUK buteliukus (kuriais esu visiškai patenkinta), bet netyčia nusipirkau siaurų čiulptukų buteliukams, o NUKo siaurų buteliukų nebuvo, tad pardavėja pasiūlė Canpol, esą jam tinka ir NUKo čiulptukai.

Vieninteliai Canpol gaminiai, kuriais dar kol kas (tfu-tfu-tfu) neteko nusivilti - barškučiai ir kramtukai. Tiesa, kramtukai, pasirodo, išvis nėra reikalingi. Na, bent jau mūsų dukrelė jų nekramto, o vos tik atranda kieno nors ranką, tuoj ją ir kišasi į burną, ir tada jau kramto, kramto.. - natūralus produktas...

O pabaigai klausimėlis (gal kartais čia užklys kokia vaistinės darbuotoja): kodėl vaistinės užgrūstos Canpol pientraukiais, kai tuo tarpu AVENT galima gauti tik vaikiškų prekių parduotuvėse? Tik nesakykit, kad dėl didelio kainų skirtumo.
Aš verčiau užmokėsiu 140 LT ir turėsiu GERĄ daiktą, nei 100 LT ir turėsiu daiktą išmetimui.
Atsakyti
Kadangi šios firmos naudoju tik barškučius ir kramtukus tai esu patenkinta, o visa kita tai Avent ir nusiskundimų neturiu thumbup.gif
Pas mus bent jau kai kuriose vaistinėse yra ir Avent produkcijos g.gif
Atsakyti
Šios firmos turime tik porą barškučių, jais esu patenkinta rolleyes.gif Tad dėl kitų produktų nieko negaliu pasakyti
Atsakyti
Buteliukai jų super thumbup.gif barškučiai, kramtukai irgi puikūs. Apsaugos durim, stalčiam irgi tinka. Pientraukio nepirkau, nežianu, bet kiek pirkau produktų iš Canpol esu tikrai patenkinta thumbup.gif

Beje, nėra man tinkamo apsirinkimo. Kad patys geriausi iš visų, negaliu teigti, bet daug suabsoliutinta. Sakyčiau vieni geresnių, gal vieni iš keleto geriausių. Va, jei būtų kalba tik apie buteliukus, sakyčiau, kad patys geriausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 10 birželio 2007 - 15:10
Kramtukai nei sios , nei kitu gamintoju mums nebuvo reikalingi, kaip cia rasete geriau rankyte pagrauzti biggrin.gif
Barskuciai, kuriuos turejome geri thumbup.gif ir savu laiku buvo megiami.
Buteliuka tik viena ju turejau, bet ciulptukai buteliukams tikrai tinka ir NUK'o. nieko blogo negaliu pasakyti.
ai, dar turim saukstelius. niekuo nei blogesni nei geresni. tik va labai nepatiko toks minstu galu saukstelis. jei jis kurtas pradedantiems valgyti tyreles, kosytes, tai labai jau forma ir dydis netinkami schmoll.gif o be to ir nusidaze nuo morku jau pirma karta doh.gif. daugiau, atrodo, ju nieko ir neturejome g.gif
Atsakyti
Gavom dovanu nemazai barskuciu,skustis negaliu,nei suluzo nei ka...Buteliukai ir geri,patenkinta,dabar dukryte geria is plastikinio ,tokio spalvingo buteliuko,jai patogiausi siauri paimti,tai labai patenkinta :DIr dar patinka ,kad i juos dedasi tokios paprasciausios soskes,be jokiu ten islenkimu nesamoningu... Saukstelius ir naudojom thumbup.gif
Bet vat pompele nosytei valyti,tai pinigu ismetimas schmoll.gif
Atsakyti
na aš patenkinta jų produkcija,turim buteliukus,soskytes, žirklutes ir kt tai jokių priekaištų neturiu
Atsakyti
aš dėl 3 daiktelių Canpol esu nusivylusi, labiausiai dėl puoduko su snapeliu, nes kur snapelis jungiasi su dangteliu, toje vietoje praleidžia skystį; karusėlės užsuktukas labai greit prasisuko ir pompytė nosytei nekažkas. o šiaip barškučiai, šukytės ir kt daikteliai thumbup.gif
Atsakyti
rimtesnius daiktus kaip pientraukis, puodeliai, buteliukai, ciulptukai ir pan. perku Avent'o. o canpol babies grandinele ciulptukui, keliais kramtukais, seilinukais,sauksteliais, liemenelemis maitinancioms esu patenkinta. tiesa, sepetys buteliukams plauti labai greitai suluzo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2007 06 12, 22:37)
rimtesnius daiktus kaip pientraukis, puodeliai, buteliukai, ciulptukai ir pan. perku Avent'o. o canpol babies grandinele ciulptukui, keliais kramtukais, seilinukais,sauksteliais, liemenelemis maitinancioms esu patenkinta. tiesa, sepetys buteliukams plauti labai greitai suluzo  doh.gif



kaip jums tas šepetys lūžta, niekiap nesuprantu. Sėkmingai naudoju ir dar nei vieno nesulaužiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 06 13, 09:42)
kaip jums tas šepetys lūžta, niekiap nesuprantu. Sėkmingai naudoju ir dar nei vieno nesulaužiau  blink.gif


va, aš taip pat galvoju: gal aš ten kaip nors paspaudžiau gerai? betgi normaliai ploviau buteliukus. taigi suprantu pati, kad jei labai spausiu - gali lūžti, o sulaužyti niekas nieko nenori - paprastai kaip tik stengiesi išlaikyti daiktą, kad ilgiau tarnautų.
o paslaptis - bent jau mano šepetėlio lūžimo - labai paprasta - po skilusia plastmase buvo matyti surūdijęs metalas. nenuostabu, kad lūžo, nes ir metalo gyslelė ne tokia jau stora, o dar kai parūdija...

beje, dėl buteliukų - aš šia apklausa nebūtinai norėjau sužinoti apie produktų kokybę. štai, buteliukas man irgi nei lūžo, nei skilo. tačiau jis, kaip mano močiutė pasakytų - NEPRAKTIŠKAS. nežinau, gal ir vėl tik man pavyko tokį nusipirkti, tačiau - jau sakiau, bet dar kartą pakartosiu: skirtingai, nei NUKo buteliukai, Canpol buteliuko čiulptuką tiesiai užsukti pavyksta iš 3-5 karto. suki suki, suki suki, ir pagaliau pavyksta. Aišku, galima žaisti, kai laiko yra. bet štai, ką daryti, kai vaikas rėkia, o tau dėl to irgi nervai nestiprėja, tada norisi greičiau tą buteliuką užsukti ir duoti vaikui valgyti.
Jau nekalbu apie kančias, kaip reikia tuos mišinuko miltelius suplakti. mat ten dar reikia mokėti įdėti dangtelį, be kurio norint karštą pienuką suplakti - liksi apsipurškusi kaip pamėginusi plakti šampaną. Taigi, dabar jau išmokau, kad tą dangtelį reikia dėti ne ant buteliuko viršaus, o - į čiulptuko plastmasinį laikiklį, o tada jau viską vožti ant buteliuko ir mėginti sukti. Dar būna taip, kad bevožiant viską ant buteliuko, dangtelis susikreivina, ir vėl viską reikia iš pradžiu pradėti: paimti čiulptuką su plastmasiniu užsukimu, tada dėti į jį dangtelį ir vėl mėginti greitai užvožti viską ant buteliuko, kad nespėtų susikreivinti dangtelis.
Tokių žaidimų su NUKo buteliukais niekad nereikėjo. net nebūčiau pagalvojusi, kad reikia apmąstyti pvz. dangtelio uždėjimo procedūrą, nes jei neracionaliai tai darysi - teks žaisti dar ilgiau.

Štai kodėl manęs tas buteliukas NETENKINA. Tiesiog jis labai nepraktiškas. Kad jis nekokybiškas - niekad netvirtinau. Juk nesuskilęs, skylių jame tikrai nėra, pienas pro niekur nebėga, aišku, jei tiesiai užsuki dangtelį...
Papildyta:
p.s. o dėl pientraukių - tik norėjau garsiai pamąstyti: prieš skelbdama temą, paieškojau, ar tokios jau nebuvo kada nors prieš mane. Ieškojau pagal žodžisu Canpol Babies. Radau keletą skelbimų, kad parduodamas ar atiduodamas šios firmos pientraukis. Nei vienu, nei kitu atveju to pientraukio kažkodėl niekam neprisireikė.

Nežiūrėjau dabar, bet manau, kad iki šiol neatsirado norinčių.
Mėginu įsivaizduoti situaciją, jei kas nors pasiskelbtų atiduosiantis ar parduodantis pigiau AVENT pientraukį. Manau, norinčių atsirastų, ir su kaupu.

Arba štai, mano ginekologė. Kai kalbėjome apie pientraukius, ji iškart ir neklausiama pasakė: "jei reikės, įsigykite AVENT pientraukį". Kodėl gi nesakė tiesiog "pientraukį"?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 06 10, 16:08)
Beje, nėra man tinkamo apsirinkimo. Kad patys geriausi iš visų, negaliu teigti, bet daug suabsoliutinta. Sakyčiau vieni geresnių, gal vieni iš keleto geriausių.


Beje, dar klausimas: kiek išvis yra tokių gamintojų. nekalbu apie tuos, kurie specializuojasi labai siauroje srityje, pvz., tik žaislai arba vežimėliai.

aš asmeniškai pažįstu tik AVENT, NUK ir Canpol - čia iš tų, kurie įvairius reikmenis vaikams ir mamoms gamina. Nors dėl NUK nesu tikra, nes jų mačiau parduotuvėse tik buteliukus ir jų priedus.

iš šių trijų man Canpol yra blogiausi.
na, tai mano asmeninė nuomonė.
tiesa, aš toje apklausoje nedalyvavau, nes ir taip jau išsakiau nuomonę. Įdomu buvo pasižiūrėti, kokie bus apklausos rezultatai, neskaičiuojant mano nuomonės.

Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 13, 11:29)
Arba štai, mano ginekologė. Kai kalbėjome apie pientraukius, ji iškart ir neklausiama pasakė: "jei reikės, įsigykite AVENT pientraukį". Kodėl gi nesakė tiesiog "pientraukį"?


Aš nenoriu čia nei girti nei peikti vienos ar kitos firmos, nes pati turėjau ir Avent, ir Canpol babies produktų, man visi buvo geri, nors su Avent'o pientraukiu buvo problemų, nes aš pastoviai jį naudojau, tai vožtuvėlis dažnai iššokinėdavo pieno nutraukimo metu. Įsivaizduokit koks patogumas, visą pientraukį išrinkt, įstatyt tą vožtuvėlį atgal, tada vėl porą kartų paspaudi ir vėl tas pats doh.gif Apie kokį pieno sterilumą galima kalbėt? Užsakinėjau iš Limedikos tuos vožtuvėlius, laukiau kol atsiųs, tada ėjau atsiimt į kažkurią vaistinę ir t.t.
Bet gal čia būtų taip su visais pientraukiais?
Šiaip ar taip, aš tik norėjau pakomentuot tavo pacituotą postą. Negi tu manai, kad ginekologė šiaip pasakė AVENT pientraukį? ax.gif Tikrai nemanau, kad ji pasakė tai tik dėl geros valios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 13 birželio 2007 - 13:58