Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Mes miegame TV neturim ax.gif ne tam skirtas kambarys cool.gif
bet salone kartais valgom prie TV tongue.gif nieko blogo tame nematau
Atsakyti
Valgymas lovoj vienas malonumas! Oi valgom ir dar kaip smile.gif
Atsakyti
Mūsų tai virtuvė tokia maža, kad valgyti ten nesinori, o dar ir teliko nėra tongue.gif
Taigis, valgom prie lovos stalą prisitūmę (arba lovoj, priklausomai nuo patiekalų), ir nesukam sau dėl to galvos tongue.gif Dėl trupinių... taigis iš ryto lovą sutvarkom, vakare pasiklojam, taip, kad trupiniai "nubyra" lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi mums irgi patinka valgyti lovoje prie TV.Nieko blogo tame nematau smile.gif
Atsakyti
ne ne tik nelovoi.mes abu pries tai grieztai nusistate
Atsakyti
Na mes ir prie TV valgome,bet tik ne gulėdami lovoje. schmoll.gif
Atsakyti
mes su vyru abu megstam lovoje valgyt tik kad jis nelabasis visus trupinius y mano puse sustumia o tai jau man nelabai patinka ax.gif bet sheip tai po kiekvieno valgymo vistiek reikia lova ishkuopt kad su kokiu sumushtiniu nemiegot blush2.gif
Atsakyti
mano vyras irgi megejas lovoj pavalgyt, bet labai jau daznai isteplioja patalyne, ypac abidna, kai tik pakeiti patalyne ir ta pati vakara isteplioja doh.gif gatava priploti ji doh.gif
as lovoj nemegeja valgyt, nebent koki deserta arba sampana gurksnoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2006 03 16, 20:03)
Valgymas lovoj vienas malonumas! Oi valgom ir dar kaip smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Na tik per pietus tai kokia sriuba suvalgom virtuvėj, o paskui einam i miegamajį, arba i svetaine. aišku darom tai kol vaikų neturim, suvokiam kad jei bus reiks mokinti valgyti virtuvėje.
Atsakyti
as kartais valgau lovoje, tai maniskis kreivai neziuri, bet pats to nedaro laugh.gif
Atsakyti
as irgi kartais valgau lovoje, labai man patinka blush2.gif ypac pusrycius savaitgali ten valgyti biggrin.gif
siap aisku pietu lovoj nevalgom, bet uzkandziaujam drasiai vakare sau atsigule ir telika ziuredami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisutė @ 2006 05 23, 12:23)
mano vyras irgi megejas lovoj pavalgyt, bet labai jau daznai  isteplioja patalyne, ypac abidna, kai tik pakeiti patalyne ir ta pati vakara isteplioja  doh.gif  gatava priploti ji  doh.gif 
as lovoj nemegeja valgyt, nebent koki deserta arba sampana gurksnoti  tongue.gif

hi hi geras patarimas del patalynes visuomet turek tam skirtu serveteliu (rankshluosteliu) matomoje vietoje kad tavo brangenybe jas paitiestu kai valgo lovoje tikrai apsaugos patalyne mes tai taip ir darom
Atsakyti