Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Niekada nevalgome lovoje. Mano vyrui niekada tokia mintis net nekyla. Ir teliko miegamąjame nėra. Miegamasis tik miegojimui ir tiek. O visai būtų įdomu lovoje teliką pažiūrėti prieš užmiegant...
Atsakyti
O pasirodo yra ir daudiau mūsų pasekėjų. 4u.gif O aš galvojau,kad tik mes tokie išsigimę.Valgome orgo prie teliko lovoje.Virtuvė nedidelė ir kas tokią suplanavo?Kartais sekmadienį stengiuosi suburti visą šeimyną prie stalo.O šiaip kasdien visi pasiima lėkštes ir kas sau po kambarius.Ir kas sugalvojo,kad būtinai jau reikia valgyti virtuvėje?Juk gyvename vieną kartą ir jeigu man taip patogu,kodėl ne? thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi lova (tiksliau siuo metu ciuziniai hihihi.gif) skirta miegojimui, sex ir kartais skaitymui, bet tikrai ne valgymui. ypatingai retais atvejais salia lovos atsinesu arbatos blush2.gif o siaip, mineralinio butelis stovi netoli, jei nakti troskina.
Apskritai valgymas lovoj man iskart asocijuojasi su trupiniais hah.gif
Atsakyti
nemegstu valgyti lovoje,bet siuo metu gyvenant pas uosvius tai neiskenciu kartais prie bendro stalo pomidorai2.gif laugh.gif ir maunu i savo kambari tongue.gif aciu dievui jau greitai i savo namucius naujus pereisim clap.gif

bet nedarau jokios tragedijos jei vyras nusinesa o lova...pats paskui negali uzmigti ant trupiniu hihihi.gif
Atsakyti
Jei įsitaisom į lova kokį filmą pažiūrėt ir vynelio pagert, tai aišku ir sūris su alyvuogėm į lovą atkeliauja.. ax.gif
Atsakyti
Aš tai iš ryto pusryčius megstu lovoje valgyt, vyras kažkaip nelabai.
Atsakyti
Aš tai lovoi kartais valgau,kai koki idomu filma rodo lotuliukas.gif
Vyras tai nesupranta kaip galima lovoi valgyti schmoll.gif
Atsakyti
Aš niekada nevalgau lovoje ir draidžiu tai daryti vyrui. Lovoje tik išeiginėmis ryte išgeriam kavos.
Atsakyti
Mes tai lovoj nevalgom schmoll.gif , nes mano MB žiauriai susinervina radęs lovoj trupinių ( čia mūsų sūnelis taip kartais padaro...) - atset pedantas.
O kavytės rytais tai man atneša wub.gif
Atsakyti
Mes abu mėgstam lovoj pavalgyti thumbup.gif Tai ir pykti nėra ant ko. blush2.gif
Atsakyti
Visose tryjuose kambariuose po telika ir viertuvej laugh.gif ..
Mano kambari dar ir kompe yra telikas laugh.gif ..
Nulis emociju laugh.gif ..
Man patinka valgyt lovoj ... Kartais prie kompo dar valgaus ...
Dazniausiai ryte, kai tikrunu pasta, ir panasiai ...

O va maniskis na jis kaip ir nieko pries lovoj smile.gif ..
Bet labiau jam priimti virtuve smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 03 15, 16:24)
Man patinka valgyt lovoj ... Kartais prie kompo dar valgaus ...
Dazniausiai ryte, kai tikrunu pasta, ir panasiai ...

va prie kompo, tai as irgi drinks_cheers.gif praktiskai visada unsure.gif jei nevalgau, tai bent arbata pastoviai bigsmile.gif
Atsakyti