Niekada nevalgome lovoje. Mano vyrui niekada tokia mintis net nekyla. Ir teliko miegamąjame nėra. Miegamasis tik miegojimui ir tiek. O visai būtų įdomu lovoje teliką pažiūrėti prieš užmiegant...
O pasirodo yra ir daudiau mūsų pasekėjų. O aš galvojau,kad tik mes tokie išsigimę.Valgome orgo prie teliko lovoje.Virtuvė nedidelė ir kas tokią suplanavo?Kartais sekmadienį stengiuosi suburti visą šeimyną prie stalo.O šiaip kasdien visi pasiima lėkštes ir kas sau po kambarius.Ir kas sugalvojo,kad būtinai jau reikia valgyti virtuvėje?Juk gyvename vieną kartą ir jeigu man taip patogu,kodėl ne?
Pas mus irgi lova (tiksliau siuo metu ciuziniai ) skirta miegojimui, sex ir kartais skaitymui, bet tikrai ne valgymui. ypatingai retais atvejais salia lovos atsinesu arbatos o siaip, mineralinio butelis stovi netoli, jei nakti troskina.
Apskritai valgymas lovoj man iskart asocijuojasi su trupiniais
Apskritai valgymas lovoj man iskart asocijuojasi su trupiniais
nemegstu valgyti lovoje,bet siuo metu gyvenant pas uosvius tai neiskenciu kartais prie bendro stalo ir maunu i savo kambari aciu dievui jau greitai i savo namucius naujus pereisim
bet nedarau jokios tragedijos jei vyras nusinesa o lova...pats paskui negali uzmigti ant trupiniu
bet nedarau jokios tragedijos jei vyras nusinesa o lova...pats paskui negali uzmigti ant trupiniu
Jei įsitaisom į lova kokį filmą pažiūrėt ir vynelio pagert, tai aišku ir sūris su alyvuogėm į lovą atkeliauja..
Aš tai iš ryto pusryčius megstu lovoje valgyt, vyras kažkaip nelabai.
Aš tai lovoi kartais valgau,kai koki idomu filma rodo
Vyras tai nesupranta kaip galima lovoi valgyti
Vyras tai nesupranta kaip galima lovoi valgyti
Mes tai lovoj nevalgom , nes mano MB žiauriai susinervina radęs lovoj trupinių ( čia mūsų sūnelis taip kartais padaro...) - atset pedantas.
O kavytės rytais tai man atneša
O kavytės rytais tai man atneša
Visose tryjuose kambariuose po telika ir viertuvej ..
Mano kambari dar ir kompe yra telikas ..
Nulis emociju ..
Man patinka valgyt lovoj ... Kartais prie kompo dar valgaus ...
Dazniausiai ryte, kai tikrunu pasta, ir panasiai ...
O va maniskis na jis kaip ir nieko pries lovoj ..
Bet labiau jam priimti virtuve ..
Mano kambari dar ir kompe yra telikas ..
Nulis emociju ..
O va maniskis na jis kaip ir nieko pries lovoj ..
Bet labiau jam priimti virtuve ..
QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 03 15, 16:24)
va prie kompo, tai as irgi praktiskai visada jei nevalgau, tai bent arbata pastoviai