Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Aš vakarais pastoviai užkandžiauju lovoje. Vyras niekad neprisijungia, bet dažnai paburba. Bet užtai kiekvieną rytą turiu pastovų darbą: dantis išsivalau, skudurėlį sudrėkinu ir išvalau kuo švariausiai kambarį smile.gif Tokia darbinga nuotaika nuo pat ryto, nes pastebėjau, jei tik pradedi dirbti, dingsta visi tinguliai, nuotaika pagerėja thumbup.gif
Atsakyti
Mes lovoje nevalgom smile.gif Maniskis kartais pareiskia toki nori,bet buna greitai nugesintas protest.gif protest.gif ,tam yra virtuve,net prie kompo maisto neleidziu nestis,geriausiu atveju kavos ar arbatos puoduka prie pc nusinesa ir psio smile.gif
Atsakyti
O mums abiems kartais patinka ka nors sutriauksti lovoje. Kava tai is ryto isgerti lovoje patapo taisykle. Dar katrais visai nieko ir vyno taure ziurint TV isgerti. O kadangi patalyne skalbia automatine skalbykle, tai del retsykiais pasitaikanciu demiu pretenziju nereiskiu ir problemu nekyla.
Atsakyti
Seniau as burbedavau del tokio vyro noro uzkandziauti vakarais lovoje, bet pamazu ir pati i tai isitraukiau blush2.gif Dabar vos ne pirmutine uz uzkandziu ir lovon ph34r.gif
Atsakyti
Mes labai daznai valgome lovoje. Ziurint TV skanesnis maistas palieka biggrin.gif
Atsakyti
Man tai irgi dzin, kur valgyti. Negi gadinsi santykius dėl trupinių.
Atsakyti
O tai kur dar valgyt? biggrin.gif
Atsakyti
as irgi labai megstu valgyt lovoj........bet tikriausiai dar ir del to,kad dar stalo nenusipirkom blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
o mes irgi lovoj užkandiaujam. vyras dažnai palepina pusryčiais į lovą. juk tame ir visas žavumas wub.gif juk būtų ne taip romantiška jei jis sakytų "eik į virtuvę valgyt, pusryčius padariau" biggrin.gif
Atsakyti
As tai pati dievinu lovoje valgyti thumbup.gif , o va vyras - ne.... Jis sako yra virtuve, vadinasi valgyti reikia ten verysad.gif Net savaitgaliais padaro kavyte, ikisa galva i miegama - mes laukiam tave prie stalo.... Ech... ir pedinu, nors puse zavumo jau dinge buna...
Siaip as maista nesuosi ant tokio specialiaus staliuko, tai minimaliai pataline nukencia tongue.gif
Atsakyti
Man pačiai labai patinka valgyti lovoje žiūrint TV, pats procesas "veža" biggrin.gif
Atsakyti
Mes su vyru daznai issinuomojam koki kina, prisikraunam pilnas lekstes ir valgom, mum tai patinka! thumbup.gif
Atsakyti