QUOTE(Eos @ 2005 01 20, 19:35)
mes irgi kartais valgom lovoj ir nedarom ish to jokios tragedijos. O koks kaifas, kai kartais savaitgaliais vyras padaro ir atnesha pusrychius i lova.
Ishvis manau, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir iprochiu. Jei mums su vyru tas valgymas lovoj netrukdo, tai kodel turetu kazkam kitam trukdyti
Ishvis manau, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir iprochiu. Jei mums su vyru tas valgymas lovoj netrukdo, tai kodel turetu kazkam kitam trukdyti
Šventa teisybė - jei valgyčiau lovoje, irgi ginčiau savo teisę savo lovoj daryti ką noriu ir nejausti dėl to jokio sąžinės griaužimo. Miegamasis - labai privati teritorija, kur kiekviena šeima turi teisę nustatyti savo taisykles.
Bet, kaip sakiau, mes lovoje nevalgom, nes a) žiauriai nemėgstam trupinių, valgyti lovoj nepatogu, c) rytais nenusiprausus ir nesusitvarkius valgyti ir kavos gerti nesinori ir d) pas mus penki televizoriai, t.y. po vieną kiekvienam asmeniui, tame skaičiuje ir virtuvėj, ir miegamajame, todėl žiūrim, kas ką norim ir kur norim.
Ir tai nereiškia, kad nieko daugiau neveikiam, tik "pielinam" visus penkis telikus. Anaiptol - dar yra kompas su visais "navarotais", dar dirbam ir mokomės ir gyvenam pilnavertį gyvenimą, bet kai nori pažiūrėti teliką, nereikia kariauti dėl skonių - tiesiog išsirenki, kuris labiausiai tinka ir žiūri, ką nori.
Beje, kartais būna, kad per skirtingus telikus žiūrim tą patį, bet tai - ne tik būdas sunaudoti daugiau elektros, bet ir galimybė žiūrėti taip, kaip nori - gulėdamas, valgydamas ar megzdamas ir bendraudamas su vaikais (mano brangioji taip moka, aš taip iki mirsiu neišmoksiu ).
Ir dar - nepirkau aš tų penkių telikų specialiai - taip jau gavosi - nesu toks turtingas, kad pirkčiau prastus daiktus, o geri - morališkai sensta, norisi didesnio, plokštesnio, dažnesnio (100Hz), su kovos prieš reklamą priemonėmis, o tie senesnieji - veikia, ir nors tu ką Taip ir keliauja iš svetainės į kitas patalpas... O dar žmonos sesuo išvažiavo užsienin ir dukrai atidavė savo Sony. Gerai, kad į visus namo kambarius įvedžiau anteninius įvadus - tai rodo visur, gerai ir viską.
Atleiskit, kad išsiplėčiau į gretutinę temą, bet kad labai jau visi krūvoj kalbėjo apie valgymą, lovą ir teliką...