Ir kodel gi kartais nepasilepinti maistu lovyteje ,musu seimyna tai megsta ,manau cia nieko blogo
Paskaičiau šią temą ir supratau, jog neturėsiu televizoriaus miegamajame
Miegamasis yra poilsio zona, tad ten ir reikia ilsėtis/miegoti, o ne TV džiaugtis Nebent vienam kitu..
Hmm, dabar pagalvojau, jog tikrai neapsikęsčiau, jei MB valgytų lovoje, o paskiau mudviems tektų miegoti trupiniuose Nelabai patogu turėtų būti.
Miegamasis yra poilsio zona, tad ten ir reikia ilsėtis/miegoti, o ne TV džiaugtis Nebent vienam kitu..
Hmm, dabar pagalvojau, jog tikrai neapsikęsčiau, jei MB valgytų lovoje, o paskiau mudviems tektų miegoti trupiniuose Nelabai patogu turėtų būti.
QUOTE(galoshes @ 2010 12 16, 17:20)
o paskiau mudviems tektų miegoti trupiniuose Nelabai patogu turėtų būti.
nefaina, ne. Reik išmokyt vyrą valgyt taip, kad netrupintų
Visada valgau prieš TV, o jei dar lovoj, tai rojus žemėj
mano vyras tai jis toks veiklus, niekada nedrybso prie tv ir nevalgo lovoj. as tai tik naktipiecius valgau lovoj, nes buna salta islipt.pats vyras man atnesa i lova valgyt
QUOTE(birbire @ 2010 09 23, 22:43)
oi, man cia ne problema, as pati megstu valgyt lovoj, pries telika ir dar skaityt ka nors
mes irgi tokie pat
QUOTE(galoshes @ 2010 12 16, 18:20)
Paskaičiau šią temą ir supratau, jog neturėsiu televizoriaus miegamajame
as irgi taip padariau.
ramu, nera problemos. O miegamajam ir be TV yra ka veikti.
Aš būna, kad valgau lovoje (pvz sriubą) dar ir pasidėjus ant kelių kompą
Nevalgau lovoj, bet kavą rytais visada lovoj geriu ir labai dažnai ja "pašventinu" patalus. Dukra tada jau varo pas tėtį ir skundžiasi: "mama ir vėl prišūdino patalus".
QUOTE(juzė @ 2011 01 04, 19:40)
Man tai patogiai prie stalo ir netrukdant pašaliniams dirgikliams valgyti yra kur kas skaniau.
Leiskit pridurti, kad neesant pasaliniams dirgikliams valgyti ne tik skaniau, bet ir greiciau pajuntamas sotumo jausmas, nes visas demesys skiriamas maistui. Taigi tai padeda nepersivalgyti, ko pasekoje priaugamas svoris O skaniai ir sociai pavalgius galima atsigulti i svaria lova As uz valgyma be tv ir tik ne lovoje
QUOTE(Deluxe_DM @ 2011 01 06, 18:54)
Leiskit pridurti, kad neesant pasaliniams dirgikliams valgyti ne tik skaniau, bet ir greiciau pajuntamas sotumo jausmas, nes visas demesys skiriamas maistui. Taigi tai padeda nepersivalgyti, ko pasekoje priaugamas svoris O skaniai ir sociai pavalgius galima atsigulti i svaria lova As uz valgyma be tv ir tik ne lovoje
Pritariu, o jau galvojau, kad dauguma lovoje valganciu...
Lova pas mus paklojama tuoj pat atsikelus, tad jokiu valgymu nebuna, o Tv neturim
Mes savaitgaliais taip pasilepinam tai as padarau pusrycius,tai jis,atsinesam i lova ir prie teliko pusryciaujam