Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

yyrui duokit namu ruosos darbus, atpras nuo tokiu nesamoniu, kaip valgymas belekur valgyti reikia virtuveje, vt
Atsakyti
QUOTE(*snowflake* @ 2010 04 07, 17:58)
as ji rytais lepinu ir jis mane. yra kazkoks gydomasis ritualas gerti kava lovoje ryte, valgyti pusryciu, bet ant padeklo. wub.gif seip pas mus nera problemos. jei valgo kazka, trupina, sakau savo pusei valgyk, tai galesi ir miegot trupiniuose  tongue.gif  biggrin.gif paskui skundziasi kad duria, ir taip po biski mokomies wub.gif

lotuliukas.gif pas mus lygiai tas pats, savaitgaliais lovoje kartais net pietus sugebam pavalgyt biggrin.gif Nekeliu problemos, kad po to reiks patalus pakeisti ar trupinius ispurtyti, nes mums tai malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 04 23, 11:43)
lotuliukas.gif pas mus lygiai tas pats, savaitgaliais lovoje kartais net pietus sugebam pavalgyt  biggrin.gif Nekeliu problemos, kad po to reiks patalus pakeisti ar trupinius ispurtyti, nes mums tai malonumas  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai taip. nekeliam problemos
Atsakyti
As net kambaryje nemegstu valgyti, tam yra skirta virtuve.To mokinu ir sunu, bet su MB del to pykstames doh.gif Dazniausiai jis pries miega megsta ka nors uzvalgyti, atsisedes ant lovos krasto doh.gif mane tai nervuoja, bet vis valgo ne isilipes i lova doh.gif
Atsakyti
Pirmiausia, didziausia blogybe miegamajame yra TV. Ir ne tik del valgymo pries ji biggrin.gif
As anksciau irgi megdavau kokia arbata su sausainiais triauksti lovoje, bet maniskis labai greitai liepe sio iprocio atsikratyti. Kuo esu labai patenkinta mirksiukas.gif

Gal tiesiog susitarkite, kad nei vienas nic nieko nevalgysite lovoje ir pasistenkite to laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis ir nemegsta lovoje valgyti, as cia tokia megeja. Kadangi dar negyvename kartu, bedos neiskyla. Kazkoki kompromisa priimt reikes g.gif
Atsakyti
oi, man cia ne problema, as pati megstu valgyt lovoj, pries telika ir dar skaityt ka nors thumbup.gif
Atsakyti
Man nepriimtinas dalykas valgyti lovoje. Mano vyrui taip pat, tad nei vienas nei kitas siu ydu nepraktikuojam. Kur salione dar sutinku, bet siaip jau tam virtuve yra skirta, o ir siaip naktinis uzkandziavimas dar niekam sveikatos nepridave rolleyes.gif
Atsakyti
Valgyti lovoje nepatogu. Prisitrupini, apsilieja patalynė. Bet jei kitas turi tokį įprotį, tai tikrai nelengva.
Atsakyti
Valgymas lovoje yra niekis. Va jei atsiratų įprotis rūkyti lovoje tada jau reikėtų sunerimti.
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 09 23, 23:43)
oi, man cia ne problema, as pati megstu valgyt lovoj, pries telika ir dar skaityt ka nors thumbup.gif

drinks_cheers.gif as taip pat, abu su MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2010 05 04, 18:08)
Pirmiausia, didziausia blogybe miegamajame yra TV. Ir ne tik del valgymo pries ji  biggrin.gif

Būtent, valgyti lovoje norisi, kai kambaryje yra lova. Kadangi mūsų miegamajame nėra TV, tai ir valgymas lovoje nėra problema smile.gif

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 11, 19:48)
Valgymas lovoje yra niekis. Va jei atsiratų įprotis rūkyti lovoje tada jau reikėtų sunerimti.

biggrin.gif
Atsakyti